Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι οι κωδικοί, αλλά οι πληροφορίες για τις ρυθμίσεις που δεν παρέχουν και όταν τους ζορίσεις και στις δώσουν, είναι λανθασμένες.

Δημοσ.
23 hours ago, oumtt said:

Εγω τους πηρα

Μια χαρά. Καλά νέα για όσους δεν ήταν σίγουροι πως γίνεται.

17 hours ago, uniquegr said:

Το πρόβλημα δεν είναι οι κωδικοί, αλλά οι πληροφορίες για τις ρυθμίσεις που δεν παρέχουν και όταν τους ζορίσεις και στις δώσουν, είναι λανθασμένες.

Ναι επειδή δεν τους εκπαιδεύουν καν για το συγκεκριμένο ζήτημα και οι περισσότεροι δεν ξέρουν.
Πρέπει να καταλάβετε πως το 90% των ανθρώπων αυτών στα τηλεφωνικά κέντρα, πως είναι εντελώς άσχετοι με το αντικείμενο.
Απλά κάνουν 1-2 εβδομάδες εκπαίδευση και τέλος.
Στο λέω επειδή έχω δουλέψει και στην Nova για αρκετά χρόνια. 

Αυτό που εσύ λες "αν τους ζορίσεις" δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι τύποι απλά κάνουν νόημα σε κάποιον coach / team leader και ψάχνουν όλοι μαζί να δουν τι γίνεται :P 
Και το αποτέλεσμα συνήθως ειναι για τον πτσο καβάλα. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, HateMe είπε

Μια χαρά. Καλά νέα για όσους δεν ήταν σίγουροι πως γίνεται

Τους πήρα αλλά δεν δουλεύουν😂😂

• Haha 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, HateMe είπε

Οι τύποι απλά κάνουν νόημα σε κάποιον coach / team leader και ψάχνουν όλοι μαζί να δουν τι γίνεται :P 

Και εδώ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα: ούτε οι team leaders γνωρίζουν και λένε ό,τι μ@λακία τους κατεβαίνει στο κεφάλι. Και δεν μιλάω έτσι τυχαία. Έχω καλέσει πάνω απο 200 φορές στο τεχνικό τμήμα και κάθε φορά άκουγα διαφορετικές απαντήσεις, φυσικά όλες λανθασμένες. Τί να πω. Εγώ θα ντρεπόμουν να δούλευα εκεί πέρα και να συμπεριφερόμουν με αυτό το τρόπο.

Δημοσ.
11 hours ago, uniquegr said:

Και εδώ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα: ούτε οι team leaders γνωρίζουν και λένε ό,τι μ@λακία τους κατεβαίνει στο κεφάλι. Και δεν μιλάω έτσι τυχαία. Έχω καλέσει πάνω απο 200 φορές στο τεχνικό τμήμα και κάθε φορά άκουγα διαφορετικές απαντήσεις, φυσικά όλες λανθασμένες. Τί να πω. Εγώ θα ντρεπόμουν να δούλευα εκεί πέρα και να συμπεριφερόμουν με αυτό το τρόπο.

Όλο το κακό γίνεται με τις εταιρίες που δουλεύιυν για την Nova και την κάθε Nova. 
Ακόμα και οι team leaders, πριν γίνουν team leaders εκεί, ήταν σε κάποιο άλλο τμήμα της εταιρίας σαν κάτι άλλο, οπότε ξέρεις.

Δημοσ.

Η Nova δεν τηρη το νομο και δεν δινει κωδικους Voip οπως προβλεπει ο νομος απο 1/10/2023 - Μπορεις να σπασεις το συμβολαιο χωρις προστιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...