giannis1981 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα! Έχω λογαριασμό στο Facebook εδώ και 6 χρόνια. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου βγάζει επιλογή για dating. Έχω δοκιμάσει: έχω αλλάξει email, έχω βάλει το λογαριασμό σε άλλο κινητό,όπως επίσης είμαι πάνω από 18. Μήπως έχει τύχει σε κάποιον το ίδιο; Ή μήπως είναι κάτι πολύ απλό το οποίο μου διαφεύγει; Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Όταν λες δεν εμφανίζεται τι εννοείς? Σε ποιο σημείο δεν εμφανίζεται? Αρχικά δεν δουλεύει στον υπολογιστή, θέλει μόνο στο κινητό. Έπειτα για να σου εμφανίζεται το εικονίδιο στην κάτω γραμμή με το που μπαίνεις στην εφαρμογή πρέπει να το έχεις ενεργοποιήσει πρώτα από κάποια πιο κρυφή επιλογή που δεν θυμάμαι καθώς πάει καιρός.
alan2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 πρεπει να έχεις την εφαρμογή Facebook εγκατεστημένη στο κινητό
giannis1981 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Το έχω εγκατεστημένο στο κινητό και δεν εμφανίζεται .Μπορει να υπάρχει κάποια επιλογή που δεν μπορώ να βρω.
greg.chalk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, giannis1981 είπε έχω βάλει το λογαριασμό σε άλλο κινητό, 10 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Αρχικά δεν δουλεύει στον υπολογιστή, θέλει μόνο στο κινητό. 10 ώρες πριν, alan2 είπε πρεπει να έχεις την εφαρμογή Facebook εγκατεστημένη στο κινητό Απ' ότι γράφει στο πρώτο post, το έχει περάσει και σε άλλο κινητό, οπότε λογικά σε κινητό το έχει. 10 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε πέπει να το έχεις ενεργοποιήσει πρώτα από κάποια πιο κρυφή επιλογή που δεν θυμάμαι καθώς πάει καιρός. Αυτό θα ήταν χρήσιμο.
MikeJ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Βάλε Tinder. Έχει και μια προσφορά για 6 μηνες δωρεάν premium μέσω Huawei App Gallery.
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Έχει παρουσιάσει και σε εμένα διαφορα προβλήματα κατά καιρούς. Σβήσε και κάνε reinstall το fb app απο το κινητό σου. Κάποια στιγμή θα εμφανιστεί το εικονίδιο. Επίσης προβλήματα μπορεί να υπάρξουν αν σβήσεις το dating και το ενεργοποιήσεις εκ νέου μετά από το χρονικό όριο που δίνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δε νομίζω πως θέλει κάποια ρύθμιση. Πατάς πάνω στις τρεις γραμμούλες και εμφανίζεται από μόνο του σαν επιλογή.
Ntinaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 13 ώρες πριν, giannis1981 είπε Καλησπέρα! Έχω λογαριασμό στο Facebook εδώ και 6 χρόνια. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου βγάζει επιλογή για dating. Έχω δοκιμάσει: έχω αλλάξει email, έχω βάλει το λογαριασμό σε άλλο κινητό,όπως επίσης είμαι πάνω από 18. Μήπως έχει τύχει σε κάποιον το ίδιο; Ή μήπως είναι κάτι πολύ απλό το οποίο μου διαφεύγει; Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια! αν εισαι του 1981, βαλε το bumble.
giannis1981 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, The_Judas είπε μήπως είσαι παντρεμένος και σε μπλοκάρει; Χαχαχα,δεν νομίζω να μπλοκάρει παντρεμενους....για όλους είναι ελεύθερο
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 https://gr.androidhow.eu/πως-να/πώς-να-διορθώσετε-το-ραντεβού-στο-facebook-πο/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα