takoulou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.. Εχω ενα προβλημα και θέμα με το hotmail... Τώρα τελευταία δεν παραλαμβανω τα email μου.. Τι μπορεί να έχει γίνει; Κάτι έχει γίνει.. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από takoulou
Kthulhou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 κανε log in από browser , και δες, σβήσε πχ παλιά μηηηπως κ έχει φουλάρει το όριό σου στείλε από ένα άλλο δικό σου e-mail account στο hotmail που έχεις θέμα κ δες αν το λάβεις αν λαμβάνεις και τα βλέπεις μέσω browser αλλά όχι στον ΗΥ/κινητό κλπ, ξαναδες ρυθμίσεις https://support.microsoft.com/el-gr/office/ρυθμίσεις-pop-imap-και-smtp-για-το-outlook-com-d088b986-291d-42b8-9564-9c414e2aa040 δικίμασε και αν στέλνεις από το hotmail
takoulou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Kthulhou είπε κανε log in από browser , και δες, σβήσε πχ παλιά μηηηπως κ έχει φουλάρει το όριό σου στείλε από ένα άλλο δικό σου e-mail account στο hotmail που έχεις θέμα κ δες αν το λάβεις αν λαμβάνεις και τα βλέπεις μέσω browser αλλά όχι στον ΗΥ/κινητό κλπ, ξαναδες ρυθμίσεις https://support.microsoft.com/el-gr/office/ρυθμίσεις-pop-imap-και-smtp-για-το-outlook-com-d088b986-291d-42b8-9564-9c414e2aa040 δικίμασε και αν στέλνεις από το hotmail Είχε αρκετά email... Διεγραψα αρκετά..Αλλά δεν νομίζω ότι αυτό ήταν το θέμα.. Θα δοκιμάσω να στείλω από άλλο email να δω τι παιζει.. Θα πω σε κανέναν φίλο να μου στείλει email.. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από takoulou
NikosKallithea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Το hotmail ειναι ενα απο τα χειρότερα email, πάρτο απόφαση και μετακόμισε σιγα σιγά
Kag1ante Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το hotmail ειναι ενα απο τα χειρότερα email, πάρτο απόφαση και μετακόμισε σιγα σιγά To hotmail (πλέον outlook) είναι όντως τόσο χάλια; Εκτός αν μιλάμε για επαγγελματική χρήση
takoulou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Kag1ante είπε To hotmail (πλέον outlook) είναι όντως τόσο χάλια; Εκτός αν μιλάμε για επαγγελματική χρήση Ναι.. Απλά το ειχα σαν το email μου.. Εδω το εχω σε @hotmail.com και λειτουργει... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από takoulou
takoulou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εδω σε αυτο email μου και δεν μπορω να παρω...Ειναι σε @hotmail.gr Τι προβλημα υπαρχει;; Τι εχει γινει;; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από takoulou
takoulou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Κάποια βοήθεια για το παραπανω πρόβλημα..
csontheline Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Βγάλε το focused και δες μήπως έρχονται κανονικά και στα βάζει αλλού. Το email σου είναι κάτι-κάτι@hotmail.com ή κάτι-κάτι@hotmail.gr ??? Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μια χαρά πάροχος είναι η microsoft και γαμώ τα emails το hotmail. Μπορεί να ρυθμιστεί να είναι απλό και λιτό, όχι με ταμπελάκια και παραταμπελάκια να χάνονται τα emails από εδώ και από εκεί, να θες διδακτορικό να τα βρεις. Παρεμπιπτόντως, από όποια διεύθυνση και να μπεις, hotmail και outlook έχουν γίνει 1 + το αυτό. Οπότε, μπαίνε από www.outlook.com και κάνε είσοδο με τα στοιχεία σου (email και pass).
sdikr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Οταν λες δεν μπορείς να λάβεις, πως το ξέρεις;, στην άλλη άκρη δεν πάει κάποιο mail για τον λόγο που δεν φτάνει σε εσένα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα