Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω οποίος ξέρει να μου προτείνει λύση να έχω ίντερνετ στο σπίτι μου μιας και μετά την κακοκαιρία τα ΚΑΦΑΟ είναι κατεστραμενα και η ενημέρωση από την Cosmote είναι ότι θα γίνουν την άνοιξη. Υπαρχει κάποιος τρόπος για να έχω, και να λάβετε υπόψη ότι στην cosmote που είχα παροχο δεν έχω κάλυψη για mb. Δηλαδή ούτε 2 μπάρες. Ευχαριστώ εκ των προταιρων. 

Δημοσ.

Υποθέτω ότι έχεις κάνει δοκιμές με το κινητό σου ως hotspot και δεν αρκέστηκες στις μπάρες που δείχνει το κινητό, σωστά? Το λέω αυτό διότι και εγώ σε εξοχική κατοικία είχα μόνιμα 1-2 μπάρες αλλά με 4g cosmote χτυπούσα 50-60 mbps και ελάχιστες αποσυνδεσεις.

Από ότι καταλαβαίνω η cosmote προσφέρεται να σου δίνει δωρεάν δεδομένα άρα δεν σου λέω να κάνεις δοκιμή σε άλλο πάροχο κινητής. Οπότε αν όντως δεν παλεύεται η κατάσταση με το 4g/5g, θα έλεγα να κοιτάξεις για ένα ενισχυτή σήματος κινητής. Δεν έχω να σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο καθώς δεν έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω ποτέ αλλά εγώ προς εκεί θα κατευθυνόμουν.

Εναλλακτικά googlareis να δεις μήπως υπάρχει κάποιος wisp (wireless isp) που προσφέρει τις υπηρεσίες του στην περιοχή σου.

Έσχατη λύση, που την αναφέρω για την πληρότητα της απάντησης, είναι και το Starlink. Δεν νομίζω ότι θες να πας εκεί βέβαια γιατί θα καταξοδευτείς, και υπάρχουν και τα παραπάνω βήματα που είναι σαφώς φθηνότερα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ θα τα κοιτάξω αυτά που μου είπες γιατί δεν τα ήξερα. Και ναι όντως το 4g στην περιοχή που βρίσκομαι δεν μπορεί να μου προσφέρει τίποτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...