Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , προσπάθησα μετά από χρόνια να ανεβάσω κάποια torrents και έχω ένα θεματάκι.  Ενώ η σύνδεση μου είναι 100άρα και συνήθως ανεβάζω με 10Mbps σταθερό (όσα torrent κατεβάζω και κάνω seed) , τα torrents που ανεβάζω εγώ πρώτα , για ώρες δίνουν μόλις κάποια Kb/s .Port forward έχει γίνει , στις ρυθμίσεις δεν έχω πειράξει κάτι όλα λειτουργούν σωστά , αλλά η ταχύτητα δε λέει να ανέβει.

Επίσης , θυμάμαι πριν πολλά χρόνια που ασχολούμουν πιο εντατικά με το ανέβασμα , ότι πάντα σε μεγάλα αρχεία έκανα μια ρύθμιση ώστε εγώ να δίνω μόνο στους πρώτους 2-3 (η όσους επιλέξω εγώ γενικά) που θα συνδεθούν για να κατεβάσουν , έτσι ώστε άμα γίνει κάνα ντου και μπουν πολλοί να μη τους σέρνω όλους σιγά σιγά πηγαίνοντας τους ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο. Seedara δηλαδή σε 2-3 συγκεκριμένους μέχρι να το ολοκληρώσουν στο 100% αυτοί και μετά σε όλους τους υπόλοιπους. Διαφορετικά από ότι είχα δει αν δεν έκανα αυτή τη ρύθμιση το πρόγραμμα έδινε εναλλάξ σε όλους μέχρι να τους φέρει στο ίδιο ποσοστό λήψης , έτσι ένα αρχείο 4-5 giga ας πούμε έκανε μέρα ολόκληρη για να το πάρουν .Αν τους είχα φέρει όλους πχ στο 60% και έμπαινε κ άλλος , ε οι προηγούμενοι σταματούσαν να παίρνουν και έδινε αυτόματα full ταχύτητα στον νέο χρήστη μέχρι να τον πάει στο ίδιο ποσοστό. Οπότε για πολλές ώρες ήμουν ο μοναδικός seeder με 100% λήψη και οι άλλοι αργούσαν πολύ.

Anyway όποιος έχει ασχοληθεί ξέρει τι λέω πιστεύω. Αυτή τη ρύθμιση δε την βρίσκω πλέον , δεν υπάρχει ;

Και για την ταχύτητα ανεβάσματος μου σε αρχικό seeding τι μπορεί να φταίει και δεν δίνω με καλή ταχύτητα; Δεν κατεβάζω ταυτόχρονα , δεν χρησιμοποιώ γενικά το δίκτυο κάπου αλλού αλλά τίποτα. Qbittorrent χρησιμοποιώ αλλά δοκίμασα και με άλλα , τα ίδια.

Ευχαριστώ όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...