Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Ξαφνικά μετά από 2 χρόνια και 3 μήνες το τηλέφωνο έσβησε η οθόνη. 

Το έστειλα στο service και μου λένε σήμερα ότι χρειάζεται οθόνη. 

Κόστος 130 ευρώ... Και 6 μήνες εγγύηση 

Για πέστε καμία άποψη ρε παιδιά; αξίζει να δώσω αυτά τα χρήματα; 

Απ την άλλη σκέφτομαι ότι για να πάρω κάποιο ανάλογο τηλέφωνο πρέπει να δώσω κοντά 400 με 500 ευρώ 

Για πέστε καμία άποψη 

Επεξ/σία από alan boy
Δημοσ.
7 hours ago, alan boy said:

Καλησπέρα 

Ξαφνικά μετά από 2 χρόνια και 3 μήνες το τηλέφωνο έσβησε η οθόνη. 

Το έστειλα στο service και μου λένε σήμερα ότι χρειάζεται οθόνη. 

Κόστος 130 ευρώ... Και 6 μήνες εγγύηση 

Για πέστε καμία άποψη ρε παιδιά; αξίζει να δώσω αυτά τα χρήματα; 

Απ την άλλη σκέφτομαι ότι για να πάρω κάποιο ανάλογο τηλέφωνο πρέπει να δώσω κοντά 400 με 500 ευρώ 

Για πέστε καμία άποψη 

Ικανό κινητό είναι και πιθανότατα να σε βγάλει καμιά 2ετια ακομα.

Οπότε είτε δώσε τα 130 στην αντιπροσωπεία για την γνήσια ώστε να το έχεις αμμεσα πίσω χωρίς σκωτουρες,

είτε ρωτά  και σε άλλα καταστηματα επισκευής κινητων πόσο κοστίζει η αλλαγή(πιθανότατα βέβαια κατώτερης ποιότητας)

Δημοσ.

Ναι αυτό αποφάσισα και με αλλαγή μπαταρίας θα βγει 155 ευρώ. Όχι ότι είχε θέμα η μπαταρία αλλά αφού είναι στο service τώρα ας γίνει και αυτό για να βγάλει άλλη μια 2ετια

Στην επίσημη αντιπροσωπεία το έστειλα όποτε πιστεύω θα βάλουν γνήσια ανταλλακτικά 

• Like 2
Δημοσ.

Καλά έκανες.

Με 155€ δεν θα βρει κάτι αξιόλογο.

Καλύτερα μπαταρία και οθόνη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Εάν δεν προκύψει κάτι σίγουρα 2 χρόνια ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, alan boy είπε

Ναι αυτό αποφάσισα και με αλλαγή μπαταρίας θα βγει 155 ευρώ. Όχι ότι είχε θέμα η μπαταρία αλλά αφού είναι στο service τώρα ας γίνει και αυτό για να βγάλει άλλη μια 2ετια

Στην επίσημη αντιπροσωπεία το έστειλα όποτε πιστεύω θα βάλουν γνήσια ανταλλακτικά 

Ναι καλυτερα εκει επισημα. Λογικα αν πηγαινες για καινουργιο απο ιαν-φεβ 2024 που βγαινει τα s24 να επαιρνες κατι απο τα s23 που θα πεσουν επιπλεον οι τιμες οχι νωριτερα.

Η νεα μπαταρια μπορει να κρατησει απο 2 χρ. εως 2,5-3 ετη αναλογα τη χρηση παντα οποτε θα σε παει και πιο μακρια η συσκευη σε λογικό κόστος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά εχτές παρέλαβα το τηλέφωνο επισκευασμενο. 

Δουλεύει μια χαρά. Ελπίζω να αντέξει άλλη μια 2ετια και να μην έχουμε άλλες εκπλήξεις 

Πάντως μου έκανε αρνητική εντύπωση για συσκευή της Samsung. 3 μήνες μετά τη λήξη της εγγύησης στα καλά καθούμενα να χτυπήσει οθόνη... 

Επεξ/σία από alan boy
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alan boy είπε

Τελικά εχτές παρέλαβα το τηλέφωνο επισκευασμενο. 

Δουλεύει μια χαρά. Ελπίζω να αντέξει άλλη μια 2ετια και να μην έχουμε άλλες εκπλήξεις 

Πάντως μου έκανε αρνητική εντύπωση για συσκευή της Samsung. 3 μήνες μετά τη λήξη της εγγύησης στα καλά καθούμενα να χτυπήσει οθόνη... 

Η μπαταρια αν ειναι νεα εχει μινιμουμ 2 χρονια μπορει και 2,5 ετη με νορμαλ χρηση. Απο θεμα chip το s20 θα θεωρειται πιο κατω αλλα για τα καθημερινα/casual χρηση θα αντεξει κ θα ανοιγει τα apps ισως με μερικα κολληματα μελλοντικά οπως και τερματισμο updates/υποστηριξης. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, aces είπε

Η μπαταρια αν ειναι νεα εχει μινιμουμ 2 χρονια μπορει και 2,5 ετη με νορμαλ χρηση. Απο θεμα chip το s20 θα θεωρειται πιο κατω αλλα για τα καθημερινα/casual χρηση θα αντεξει κ θα ανοιγει τα apps ισως με μερικα κολληματα μελλοντικά οπως και τερματισμο updates/υποστηριξης. 

Για τον snapdragon 865 μιλάς ή τον exynos 990; Γιατί ο snapdragon δεν έχει τέτοια θέματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Για τον snapdragon 865 μιλάς ή τον exynos 990; Γιατί ο snapdragon δεν έχει τέτοια θέματα.

Για καθημερινή casual χρηση (αναφέρθηκε πιο πάνω) που αποτελεί το 95% χρηστών :) κανένα chip δεν θα έχει θέμα υπόψη ότι  μιλάμε για 2-3 χρ από σήμερα αφού άλλαξε και η μπαταρία ακόμη περισσότερη απόδοση με καινούργια θα πιάνει κ καλύτερη αυτονομία.

Μόνο ενημερωσεις θα σταματήσουν κάποια στιγμη. Για τον exynos990 ήτανε το ποστ αλλά οκ είναι κοντά. Απλά ανεβάσει θερμοκρασίες κάποιες φορές……

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
Στις 14/10/2023 στις 8:56 ΠΜ, alan boy είπε

Καλά αυτά είναι και θέμα "τύχης". Εμένα Α52s ακόμα εντός εγγύησης μου μαύρισε η οθόνη (το touch και ολα τα υπόλοιπα λειτουργούν).

Θα το στείλω και εγω Smartec να δω τι θα μου πουν

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Kag1ante είπε

Καλά αυτά είναι και θέμα "τύχης". Εμένα Α52s ακόμα εντός εγγύησης μου μαύρισε η οθόνη (το touch και ολα τα υπόλοιπα λειτουργούν).

Θα το στείλω και εγω Smartec να δω τι θα μου πουν

Έτσι ξαφνικά;;:rolleyes: μήπως κατά τη φόρτιση το χρησιμοποιούσες παράλληλα/ταυτοχρονα σε απαιτητικά tasks κ ανέβασε επιπλεον θερμοκρασία;; Στείλε το για έλεγχο.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
5 ώρες πριν, aces είπε

Έτσι ξαφνικά;;:rolleyes: μήπως κατά τη φόρτιση το χρησιμοποιούσες παράλληλα/ταυτοχρονα σε απαιτητικά tasks κ ανέβασε επιπλεον θερμοκρασία;; Στείλε το για έλεγχο.

Όχι, σκέψου ξύπνησα πρωί αφού το άφησα στο γραφείο και το πρωί ήταν black screen. Περιέργως ήταν απο τις λίγες φορές που δεν το φόρτιζα το βράδυ.

Θα το στείλω smartec και ότι μου πούν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update: Το έστειλα Smartec και επισκευάστηκε απο ότι μου είπαν οπότε εγώ καθάρισα. Καλή τύχη εύχομαι και στη δική σου συσκευή 

@alan boy

2nd Update:, Απο οτι μου είπαν έγινε αλλαγή οθόνης και αλλαγη μπαταρίας, η κοπέλα δηλωσε στο τηλέφωνο οτι "πανε μαζί συνήθως"

Επεξ/σία από Kag1ante
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/10/2023 στις 1:33 ΜΜ, Kag1ante είπε

Update: Το έστειλα Smartec και επισκευάστηκε απο ότι μου είπαν οπότε εγώ καθάρισα. Καλή τύχη εύχομαι και στη δική σου συσκευή 

@alan boy

2nd Update:, Απο οτι μου είπαν έγινε αλλαγή οθόνης και αλλαγη μπαταρίας, η κοπέλα δηλωσε στο τηλέφωνο οτι "πανε μαζί συνήθως"

Ήταν στην εγγύηση το τηλέφωνο; 

Ναι ήταν το είδα πιο πάνω 

Επεξ/σία από alan boy
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

δυστυχώς 6 μηνες μετα σημερα το πρωι το τηλεφωνο κανει κατι σαν χιονια στην οθονη.

εστειλα email στη smartec (περιμενω απαντηση)  αλλα εχω ξενερωσει με το s20 fe

οποτε που παμε τωρα ; ποιο τηλέφωνο εχει αναλογες καμερες ;

Α55; να δω αλλη μαρκα; πχ xiαomi,oneplus; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...