Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ήρθε σημείωμα κατάταξης αλλά είμαι σε σώμα του στρατού ξηράς που δεν το επιθυμώ καθόλου, μπορεί να αλλάξει αυτό; είναι γενικά δύσκολο; ευχαριστώ! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Honda_CB400SF είπε

Καλησπέρα παιδιά, ήρθε σημείωμα κατάταξης αλλά είμαι σε σώμα του στρατού ξηράς που δεν το επιθυμώ καθόλου, μπορεί να αλλάξει αυτό; είναι γενικά δύσκολο; ευχαριστώ! 

Απο τη στιγμή που βγήκε ήδη η απόφαση για το πού θα παρουσιαστείς, δεν μπορείς να το αλλάξεις. Μόνο αν έχεις βύσμα τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Τώρα αν έχεις γερό βύσμα, ιιιιιιιιιιιισως μπορέσεις να το αλλάξεις όταν βρίσκεσαι ακόμα στο Κέντρο Εκπαίδευσης και πριν μετατεθείς στην κανονική σου μονάδα. Όχι εσύ φυσικά, αλλά το βύσμα σου να κάνει παρασκηνιακά ενέργειες. Πάλι οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές. Μπορεί επίσης να σε αλλάξουν και οι ίδιοι απο μόνοι τους πριν την μετάθεση, πάλι με μικρές πιθανότητες, αλλά σε αυτή την περίπτωση μπορεί και να σε στείλουν και σε χειρότερο σώμα. Γνωρίζω άτομο που πήγε στο Κέντρο Εκπαίδευσης ως Διαβιβαστής αλλά στο τέλος πήρε μετάταξη στα Τεθωρακισμένα.

Δημοσ.

Τεθωρακισμενα θέλω να μπω, αυτό που είμαι είναι πιο χαλαρό στο άκουσμα απλά ήθελα τεθωρακισμενα εξ αρχής

Αυτό που συνέβη στον γνωστο σου πως ακριβώς έγινε; ήθελε να αλλάξει και το είχε ζητήσει και έτυχε να πέσει εκεί; μπορεί κάποιος να το ζητήσει αυτό ενώ θα είναι μέσα στο κέντρο; πριν την ορκωμοσία πιστεύω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Honda_CB400SF είπε

Τεθωρακισμενα θέλω να μπω, αυτό που είμαι είναι πιο χαλαρό στο άκουσμα απλά ήθελα τεθωρακισμενα εξ αρχής

Αυτό που συνέβη στον γνωστο σου πως ακριβώς έγινε; ήθελε να αλλάξει και το είχε ζητήσει και έτυχε να πέσει εκεί; μπορεί κάποιος να το ζητήσει αυτό ενώ θα είναι μέσα στο κέντρο; πριν την ορκωμοσία πιστεύω

Απ' όσο ξέρω δεν το ζήτησε ούτε το ήθελε. Απλά έτυχε. Γενικά ο φαντάρος δεν μπορεί να ζητήσει ο ίδιος αλλαγή, πάει εκεί που τον στέλνουν. Όπως είπα και στο πρώτο μου μήνυμα, θα πρέπει να έχεις πολύ γερό βύσμα για να κανονίσει εκείνο έτσι ώστε όταν διαλέγουν σε ποια μονάδα θα σε στείλουν μετά το κέντρο, να πάρεις μετάταξη. Εννοείται όσο πιο νωρίς γίνεται. Και πάλι όμως οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές. Πιο πιθανό είναι το βύσμα να σου κανονίσει σε ποια μονάδα του ίδιου Σώματος θα πας, παρά σε πιο Σώμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...