Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κάποιος εμπειρία με αγορά κινητού από καλάθι Σκρουτζ με 39α, ή και χωρίς αυτό, για να μου πει την εμπειρία του? 

Με εγγύηση γενικά τι παίζει αν συμβεί το οτιδήποτε αν αγοράσεις από καλάθι Σκρουτζ? Έχεις να κάνεις με το Σκρουτζ, το κατάστημα ή τον κατασκευαστή?

Σκέφτομαι να πάω σε S23 Ultra και η διαφορά τιμής από τις μεγάλες αλυσίδες(Κωτσος, Public, Germanos), σε σχέση με το Σκρουτζ, είναι αρκετά μεγάλη.

Επεξ/σία από laxanoulis
Δημοσ.
3 hours ago, laxanoulis said:

Έχει κάποιος εμπειρία με αγορά κινητού από καλάθι Σκρουτζ με 39α, ή και χωρίς αυτό, για να μου πει την εμπειρία του? 

Με εγγύηση γενικά τι παίζει αν συμβεί το οτιδήποτε αν αγοράσεις από καλάθι Σκρουτζ? Έχεις να κάνεις με το Σκρουτζ, το κατάστημα ή τον κατασκευαστή?

Σκέφτομαι να πάω σε S23 Ultra και η διαφορά τιμής από τις μεγάλες αλυσίδες(Κωτσος, Public, Germanos), σε σχέση με το Σκρουτζ, είναι αρκετά μεγάλη.

Αν το αγοράσεις σαν επαγγελματίας τότε η εγγύηση που σε καλύπτει το skroutz είναι 1 χρόνος,  φυσικά μπορείς να το στείλεις στον κατασκευαστή

Μάλλον όμως αυτοί με μεγάλη διαφορά τιμής δεν θα πουλάνε με τιμολόγιο ή με 39α,  αν το κάνουν θα σου δώσει κανονικά επιλογή το skroutz, απλά κάτι μου λέει πως δεν θα είναι οι φθηνοί.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, sdikr είπε

Αν το αγοράσεις σαν επαγγελματίας τότε η εγγύηση που σε καλύπτει το skroutz είναι 1 χρόνος,  φυσικά μπορείς να το στείλεις στον κατασκευαστή

Μάλλον όμως αυτοί με μεγάλη διαφορά τιμής δεν θα πουλάνε με τιμολόγιο ή με 39α,  αν το κάνουν θα σου δώσει κανονικά επιλογή το skroutz, απλά κάτι μου λέει πως δεν θα είναι οι φθηνοί.

Άρα, απ'ότι καταλαβαίνω, για το 39α πρέπει να το δέχεται το κατάστημα που είναι πίσω από το Σκρουτζ και όχι το ίδιο του Σκρουτζ. Το τιμολόγιο δηλαδή κόβεται από το κατάστημα και όχι από το Σκρουτζ.

Δημοσ.
12 minutes ago, laxanoulis said:

Άρα, απ'ότι καταλαβαίνω, για το 39α πρέπει να το δέχεται το κατάστημα που είναι πίσω από το Σκρουτζ και όχι το ίδιο του Σκρουτζ. Το τιμολόγιο δηλαδή κόβεται από το κατάστημα και όχι από το Σκρουτζ.

Σωστα, τα παραστατικά κόβονται απο το κατάστημα, αν προσέξεις το ίδιο ισχύει και για τις αποδείξεις  λιανικής

Δημοσ.

Εφ'όσον παίρνεις καινουριο για μενα περιμενε το s24 ultra ΑΜΑ υπαρχει η δυνατοτητα,ειδικα στην αρχη εχει πολυ καλες προσφορες (ειτε θα σ δωσει τσαμπα εξτρα χωρητικοτητα ειτε κανα ρολοι-buds) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, geomrk είπε

Εφ'όσον παίρνεις καινουριο για μενα περιμενε το s24 ultra ΑΜΑ υπαρχει η δυνατοτητα,ειδικα στην αρχη εχει πολυ καλες προσφορες (ειτε θα σ δωσει τσαμπα εξτρα χωρητικοτητα ειτε κανα ρολοι-buds) 

Έχεις δίκιο. Απλά είμαι προς αναζήτηση κινητού κάποιους μήνες τώρα γιατί το κινητό μου(Poco F1) άρχισε να μου κάνει νερά. Μια κολλάνε τα κουμπιά lock, volume up down, μια κολλάει όλη η συσκευή, η μπαταρία άρχισε να τελειώνει σχετικά γρήγορα. Και μετά από 5 χρόνια που έχω και τη συσκευή όλα αυτά είναι αφορμές για νέα συσκευή. Και δυστυχώς, αν και έχεις ένα point με αυτό που λες, ο Φεβρουάριος είναι μακριά...

Από την άλλη εγώ λέω S23 Ultra, αλλά ίσως πάω σε κάποια φθηνότερη επιλογή. Δεν ξέρω τι, αλλά είναι υπό σκέψη το όλο θέμα. 

Αλλά γενικά, κάθε χρόνο βγαίνουν νέες συσκευές που είναι σχεδόν ίδιες. Έχει χαθεί πλέον το νόημα του περίμενε. 

Edit: έβλεπα και το 15 Pro αλλά διαβάζω και ακούω πολλά για τα νέα μήλα και δεν λέει να δώσεις τόσα λεφτά και όντως να έχεις θέματα.

1 ώρα πριν, sdikr είπε

Σωστα, τα παραστατικά κόβονται απο το κατάστημα, αν προσέξεις το ίδιο ισχύει και για τις αποδείξεις  λιανικής

Έχεις δίκιο. Δεν το είχα παρατηρήσει, αλλά εχθές που παρέλαβα από καλάθι Σκρουτζ, κάτι που είχα παραγγείλει, είχε απόδειξη του καταστήματος.

Επεξ/σία από laxanoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...