Προς το περιεχόμενο

Η Qualcomm ισχυρίζεται ότι ο Snapdragon X Elite περνάει σε επιδόσεις την Apple, την Intel και την AMD


alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 hours ago, hellghan said:

δε θα γίνει ποτέ μα ποτέ αυτό. εκτός αν εννοείς hackidos

μα φυσικά και εννοώ hackintosh και θα γίνει σίγουρα γιατί τον δουλεύουν στην κοινότητα 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Quote

Η Qualcomm δίνει κάποιες μεγάλες υποσχέσεις με το Snapdragon X Elite. Το chipset θα μπορείς να προσφέρει έως και διπλάσιες επιδόσεις από έναν Core i7-1355U ή Core i7-1360P, ενώ θα καταναλώνει το ένα τρίτο της ενέργειας. Σε σύγκριση με έναν Core i7-13800H, υπόσχεται 60% καλύτερες επιδόσεις, και πάλι καταναλώνοντας το ένα τρίτο της ισχύος της CPU 45W της Intel. Η εταιρεία σημείωσε επίσης ότι θα προσφέρει 50% καλύτερες επιδόσεις multithreaded από έναν Apple M2


ειναι να τραβας τα μαλλια σου που ακομα δεν υπαρχουν σε Windows laptop επεξεργαστες με τετοιες επιδοσεις και τετοιο power efficiency,
15 Watt max σε πληρη φορτο οταν οι περισσοτεροι φορητοι στα 15W πηγαινουν για υπνο..
το κενο που δημιουργησε στην αγορα ο ερχομος του Μ1 ειναι τεραστιο και ευτυχως το αντιληφθηκαν εστω και καθυστερημενα

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο fanboyσμός στο μεγαλείο του σε αυτά τα άρθρα. Οποιοσδήποτε νομίζει ότι κάποια εταιρεία είναι τόσο μπροστά απο τις άλλες καλά θα κάνει να κοιτάξει λίγο στο παρελθόν για να δει τι θα γίνει και στο μέλλον. Όλες οι εταιρείες στο ίδιο καζάνι βράζουν, μια είναι ο ένας 5% μπροστά μια ο άλλος, πάντα όμως οι άνοδος των τιμών είναι δυσανάλογη.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 25/10/2023 at 11:05, hellghan said:

Μακάρι γιατί η Apple σας έχει πάρει τα σώβρακα

Με το συμπάθιο, αλλά το μόνο σωβρακο που βλέπω να λείπει είναι από τον κ@λο της crappie.

Από την άλλη βέβαια, οτιδήποτε παρουσιάσει η crappie, θα είναι πάντα 20% πιο γρήγορο από το αντίστοιχο πρόγραμμα που έτρεχε κάποιος σε αντίστοιχο υπολογιστή για παρόμοιες ανάγκες ανθρώπων που τρέχουν παρεμφερή προγράμματα. Καθαρές κουβέντες, όχι γελοιότητες σαν της πλέμπας.

Επεξ/σία από fasttam
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 25/10/2023 at 08:40, filip123go said:

Single core 14% κάτω, Multi core, 9% κάτω. Μείνε εσύ με το power efficiency. Εαν δεν σε πειράζει εγώ θέλω το +9% και το +14%. (Τα οποία , εαν τα βάλουμε κάτω μπορεί χρονικά , μιας και με τον i9 θα τελειώσω πιο γρήγορα, να βγαίνει και πιο "φθηνά") 
Αλλά ναι, my point stands. Σε pure performance, είναι αρκετά πίσω ο m2.

Φίλε μου έχω μπερδευτεί... πιο είναι το νόημα να συγκρίνεις ένα gaming x86 CPU με ένα arm SOC που έχει 60GPU cores, ιδίως όταν υπάρχει πελώρια διαφορά στο κόστος; 600 ευρώ έχει ο 13900K, όσο το να αναβαθμίσεις NVME στον Ultra.

Οι εποχές έχουν αλλάξει... το κάθε PC εξειδικεύεται σε κάποια πράγματα. Πολλοί άνθρωποι είναι ικανοποιημένοι από το video editing στον M2 Ultra, για αυτούς δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, έχουν το μικρό κομψό αθόρυβο κουτάκι που πάει σφαίρα (σε αυτά που κάνουν). Άλλοι προτιμούν με τα ίδια χρήματα αντί για τον Ultra με όλα τα "κομφορ" να πάρουν ένα 7995WX και τρεις 4090 με τον όγκο, τον θόρυβο και τα προβλήματα που πάνε μαζί. O Snapdragon έχει και αυτός το κοινό του αν και είναι πολύ μικρότερο όσο τα οικοσυστήματα σε ARM πέρα της Apple δεν σου επιτρέπουν να δουλέψεις.

Όσο αφορά το cloud gaming που έχει αναφερθεί σε διάφορα σχόλια απλά είναι ακόμα άθλιο ακόμα και με 10gbit γραμμή με 4ms latency (σχόλιο από Ιαπωνέζους στο reddit μόλις το ξαναβρω θα το κάνω link). Στην Ελλάδα με 60ms latency με τους server του εξωτερικού και μέσο bandwidth 80Mbit δεν ξέρω γιατί το συζητάμε... χίλιες φορές Series S με 200 ευρώ.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...