philos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Καταρχήν το θέμα δεν αφορά εμένα αλλά μια φίλη. Δεν είμαι gamer συνεπώς δεν έχω ιδέα και για το Epic Games. Θα της βάλω νέο σκληρό στο PC της (WD Blue 2TB / Windows 10 PC) και θέλει να κάνουμε uninstall του Kingdom Hearts από τον SSD που το έχει τώρα και ξανά install στον 2TB νέο σκληρό. Η ερώτηση: θα χαθούν τα save games ή τα σώζει το Epic Games στο cloud και είναι πάντα προσβάσιμα; Πρέπει να προσέξω κάτι κατά το uninstall και το νέο install; Υποθέτω κιόλας ότι κατά το νέο install θα ζητήσει path και θα το δηλώσω στο νέο σκληρό 2TB. Ευχαριστώ
dalan2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 αυτο βρηκα αλλα καλο ειναι να το τσεκαρετε γιατι δεν εχω ουτε epic ουτε το παιχνιδι Yes! I found it, copied the file over to the other computer. Documents/Kingdom hearts 1.5+ 2.5 folder/epic games/user id(bunch of numbers and letters)/KHFM.png
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Το παιχνίδι αυτό δεν έχει cloud saving, κανένα της σειράς δεν έχει https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Series:Kingdom_Hearts. Για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη, βάλε αυτό εδώ το πρόγραμμα Game Backup Monitor και κάνε backup τα saves της για να τα μεταφέρεις. Αν υπάρχει και μέρος online τότε μπορείς να τα βάλεις στο cloud ΣΟΥ, ώστε να τα καταβάσεις μετά όπου/όποτε θες. Αν όχι παίρνεις το 7zip αρχείο χειροκίνητα, που θα σου φτιάξει και το πας στο νέο pc ή δίσκο. Αλλιώς βρες εδώ τα saves και πάρτα Αναφορά σε κείμενο %USERPROFILE%\Documents\KINGDOM HEARTS III\Epic Games Store\<user-id>\SaveGames Και όταν βάλεις το παιχνίδι ξανά βρες το ίδιο path αφού έχεις τρέξει μια φορά το παιχνίδι και μπει στα menu. Κλείσε το και ρίξε τα backuped saves μέσα στο φάκελο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα