Antony008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Ψάχνω να αγοράσω με αποφορολόγηση το iphone 15 απο κατάστηματα bestprice. Ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτά γιατί διαβάζω πολλές αρνητικές κριτικές για καθηστέρηση και εξυπηρέτηση σε κάποια, και σε κάποια άλλα λένε ότι δεν σου κάνουν την αποφορολόγη. Λέω κάποια κατστήματα παρακάτω αν έχει παραγγείλει κανεις να μου πεί την εμπειρία του jmcteh.gr netmobile.gr mr-mobile.gr perishop.gr eurogoods.gr Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Angeldust Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Για να έχουν όλες αυτές τις αρνητικές υπάρχει λόγος. Αποφεύγουν την αποφορολόγηση και καθυστερούν υπερβολικά με αστείες δικαιολογίες τύπου χρειάζεται και αυτό το χαρτί μετά το άλλο, μετά θα πρέπει να περιμένεις 15-20 μέρες για έλεγχο κλπ. Φτάνεις στο σημείο λόγω της καθυστέρησης να ζητήσεις ακύρωση και επιστροφή χρημάτων και μετά περιμένεις καμια 15-20 μέρες για να επιστραφούν τα χρήματα.
R-evil-S Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ μπορείς να φτιάξεις ένα επαγγελματικό ευρωπαϊκό Amazon Account (εγώ π.χ. έχω στο Amazon.de) και παραγγείλεις απευθείας χωρίς ΦΠΑ και να μην μπεις καν στην εδώ διαδικασία αποφορολόγησης κλπ. 1
Antony008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, R-evil-S είπε Αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ μπορείς να φτιάξεις ένα επαγγελματικό ευρωπαϊκό Amazon Account (εγώ π.χ. έχω στο Amazon.de) και παραγγείλεις απευθείας χωρίς ΦΠΑ και να μην μπεις καν στην εδώ διαδικασία αποφορολόγησης κλπ. Επειδή δεν προτιμώ το Amazon για της αγορες μου. Πώς ακριβως πάνε τα μεταφορικά, τελωνείο κλπ και πόσες ημέρες θελεί μεχρι να το πάρω στα χσέρια μου
andreas1gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Antony008 είπε Επειδή δεν προτιμώ το Amazon για της αγορες μου. Πώς ακριβως πάνε τα μεταφορικά, τελωνείο κλπ και πόσες ημέρες θελεί μεχρι να το πάρω στα χσέρια μου Αν αγοράσεις από αμαζον εντός ΕΕ δεν έχεις τελωνείο. Αν αγοράσεις εκτός ΕΕ θα προ πληρώσεις και το κόστος τελωνείου. 1
Antony008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 22 λεπτά πριν, Angeldust είπε Για να έχουν όλες αυτές τις αρνητικές υπάρχει λόγος. Αποφεύγουν την αποφορολόγηση και καθυστερούν υπερβολικά με αστείες δικαιολογίες τύπου χρειάζεται και αυτό το χαρτί μετά το άλλο, μετά θα πρέπει να περιμένεις 15-20 μέρες για έλεγχο κλπ. Φτάνεις στο σημείο λόγω της καθυστέρησης να ζητήσεις ακύρωση και επιστροφή χρημάτων και μετά περιμένεις καμια 15-20 μέρες για να επιστραφούν τα χρήματα. Αν εγώ δεν εχώ θέμα να περιμένω 3-4 εβδομάδες αξίζει να πάρω από εκεί ή θα μου έρθουν σε 2-3 μήνες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Just now, andreas1gr said: Αν αγοράσεις από αμαζον εντός ΕΕ δεν έχεις τελωνείο. Αν αγοράσεις εκτός ΕΕ θα προ πληρώσεις και το κόστος τελωνείου. Βέβαια εκτός ΕΕ δεν προβλέπεται η αγορά δίχως ΦΠΑ.
Antony008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Αν αγοράσεις από αμαζον εντός ΕΕ δεν έχεις τελωνείο. Αν αγοράσεις εκτός ΕΕ θα προ πληρώσεις και το κόστος τελωνείου. Να φανταστώ ότι θα είναι κανονικά με την εγγύηση της εταιρίας?
R-evil-S Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Τελωνείο δεν έχεις γιατί είναι εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Από κεί και πέρα, εγώ πλήρωσα Σεπτέμβριο 2022 6,73 Ευρώ μεταφορικά από Γερμανία και έκανε σχεδόν μία βδομαδα. Έχει και express αλλά δεν θυμάμαι πόσο είχε ακριβώς. 1
andreas1gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Antony008 είπε Να φανταστώ ότι θα είναι κανονικά με την εγγύηση της εταιρίας? Αν δεν κάνω λάθος η apple έχει παγκόσμια εγγύηση 1 έτος. Οπότε το ίδιο είναι από όπου και να αγοράσεις. Η Samsung Ευρώπης καλύπτει με 2 χρόνια μόνο τις συσκευές που προορίζονται για την αγορά της ΕU. Αν εσύ αγοράσεις από ΗΠΑ το κινητό που προορίζονταν πχ για Βόρεια Αμερική, τότε δεν θα έχεις εγγύηση από την Samsung Ευρώπης.
Antony008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Από τα καταστήματα του best price όμως έχει ψωνίσει κανείς να πει την εμπειρία του γιατί από ότι βλέπω είναι πιο αρκετά πιο φτηνά εκεί από ότι στο amazon?
Λύση martin27 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Είχα αγοράσει πέρσι το καλοκαίρι από perishop με αποφορολογηση ενα κινητό.Έχει μια διαδικασία και μια μικρή καθυστέρηση αλλά αξίζει το κόπο.Να προσέξεις και να ρωτάς αν αποφορολογουν όλο το ποσό γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δεν αφαιρούν όλο το ποσό αλλά μόνο ένα μέρος αυτού . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα