Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Θέλω να στείλω πύργο και 27αρα οθόνη στην Ολλανδία. Σκεφτόμουν να αφαιρέσω κάρτα γραφικών και ψήκτρα και να τα πάρω από αεροδρόμιο. Εφόσον θα βγάλω αυτά τα δύο, που είναι και τα πιο επικίνδυνα σε μεταφορά, χρειάζεται να γεμίσω με κάτι το κουτί μέσα ; Έχω δει σε βίντεο στο youtube ότι χρησιμοποιούν κάτι αφρούς σε σακούλες που διογκώνονται, άλλα δεν ξέρω πως να τα αναζητήσω. Ο πύργος θα μπει στην αρχική συσκευασία του κουτιού, ένα Coolermaster Η500P Mesh, το οποίο έχει tempered glass side panel. Έχετε κάποια συμβουλή στο πως να τα πακετάρω και τι να προσέχω ;

Σκεφτόμουν να στείλω μέσω ACS, στην φωτογραφία φαίνονται οι 2 υπηρεσίες της για οικονομικές μεταφορές στο εξωτερικό. Ποια είναι η διαφορά τους ; Είναι έμπιστη η ACS για τέτοιες μεταφορές ή υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή ;

image.png

image.png

Δημοσ.

Μια χαρά  θα είναι.. Το θέμα είναι ότι θα σου στοιχίσει λίγο ακριβά η μεταφορά αυτή.. Υπολόγισε πάνω απο 100 Ευρώ.. 

Δημοσ.

Εγω οταν ειχα στειλει το PC μου στην Αγγλια, το ειχα στειλει με μεταφορικη με φορτηγο. Ειχα και γω το κουτι του. Απλα ειχα αδειασει την custom υδροψυξη, δεν ειχα κανει κατι αλλο, και εφτασε μια χαρα. Ηξερα ομως οτι θα μπει απ ευθειας σε φορτηγο και μετα σε ενα βαν και θα το ειχα στην πορτα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Στην φωτογραφια που εβαλες λεει οτι η ACS συνεργαζεται με την DPD. Η DPD εδω στην Ολλανδια ειναι οχι και τοσο καλη.
Ο πυργος αν ειναι στο κουτι του και βγαλεις cpu cooler και καρτα γραφικων, θεωρω οτι ευκολα το στελνεις και με το ΚΤΕΛ (λεωφορεια που ερχονται Ολλανδια). Για μενα το προβλημα σου ειναι η οθονη. Εκτος αν εχεις και το κουτι της οθονης, αν δεν το εχεις ειναι δυσκολο να συσκευασεις οθονη. Αν στειλεις με κουριερ να πληρωσεις και για ασφαλεια. Εγω τα πραγματα μου τα εστειλα με μεταφορικη και εφτασαν ολα καλα, ειχα ομως τις αρχικες συσκευασιες και απο τις τρεις οθονες μου.  

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός από την κάρτα γραφικών, νομίζω δεν χρειάζεται να βγάλεις κάτι άλλο. Αν έχεις όρεξη και δυνατότητα μπορείς να κόψεις κομμάτια από αφρολέξ στο μέγεθος του κενού της κάρτας γραφικών πάνω και κάτω για καλύτερη σταθεροποίηση της και να μην την αφαιρέσεις καν από το κουτί. Απλά όταν φτάσει κάνεις ένα τσεκ ότι πατάνε καλά.  Αν φτάσει στο σημείο να βγει η μνήμη από τα σλοτ από κακομεταχείριση, η μνύμη θα είναι το μικρότερο από τα προβλήματα που έχεις να αντιμετωπίσεις. Θα βάλεις αυτοκόλλητα εύθραυστο έξω από τα κουτιά (εννοείτε πως αν το στείλεις σαν εύθραυστο έχει έξτρα χρέωση) και θα τα στείλεις. Η φορτωτική σε λεωφορείο ή με εταιρία εκτός courier σου βάζω κάποια sites που βρήκα πρόχειρα για να αντλήσεις πληροφορίες. 

http://newlinestravel.gr/ellada-ollandia-bus/

https://www.shiplemon.com/

https://spourgitis.gr/metafora/Step-1.php

https://www.eurosender.com/el/dd/ellada-ollandia

Εγώ θα επέλεγα το λεωφορείο ως λύση, νομίζω ότι τα πακέτα θα φάνε την μικρότερη καταπόνηση. 

• Like 1
Δημοσ.

Βγάλε τα πράγματα από το κουτί, πάρε τα μαζί σου στην χειραποσκευή, και αγόρασε ένα κουτί εκεί για να τα εγκαταστήσεις. Αν επιστρέψεις μόνιμα από Ολλανδία, κάνεις το ίδιο και πουλάς το κουτί πριν φύγεις. Και πιο φθηνά θα σου έρθει και δεν θα έχεις το άγχος μην έρθει χτυπημένο.

• Like 4
Δημοσ.

Ότι είπε ο από πάνω, απλά το κουτί, έτσι όπως θα μείνει άδειο, βάλε το μέσα στην βαλίτσα και γέμισέ το με ρούχα, πετσέτες κλπ (αν χωράει φυσικά). Όσο για το γυάλινο πλαϊνό, είτε το βάζεις μέσα στην βαλίτσα (σάντουιτς με ρούχα) αν πρόκειται για χειραποσκευή, είτε το παίρνεις μαζί σου σε μία σακούλα.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις !!
Θα τις εξετασω και θα αποφασισω.
Θα ενημερωσω παλι οταν γινει η αποστολη και για το πως πηγε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...