Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρακολουθώντας και το θέμα εδώ "επιδόσεις κάμερας κινητών" και επειδή διαβάζω διάφορα τελευταία για τις κάμερες θα ήθελα την γνώμη σας και την εμπειρία σας! 

Τελικά ποιες φωτογραφίες θεωρούνται καλές και ποιες κακές; 

Υπάρχει κάποιο μέτρο σύγκρισης ή είναι καθαρά θέμα γούστου τελικά;

Άλλες με πιο άτονα χρώματα, τα οποία παρουσιάζονται φυσικά και είναι αρεστές ή το αντίθετο και άλλες με πιο έντονα χρώματα, τα οποία θεωρούνται λάθος ή και όχι ή με θόρυβο (όπως νομίζω λέγεται στην γλώσσα των κινητών)! 

Επεξ/σία από manana
Δημοσ.

Ηδη έχεις καταλάβει ότι είναι υποκειμενικό ,και ψυχολογικό .

Εχω το τάδε καλό κινητό ,πρέπει να τραβά απόλυτα καλές φωτό και να μου αρέσουν ανα πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε συνθηκες κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα! 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση 

21 ώρες πριν, Fotia είπε

Ηδη έχεις καταλάβει ότι είναι υποκειμενικό ,και ψυχολογικό .

Εχω το τάδε καλό κινητό ,πρέπει να τραβά απόλυτα καλές φωτό και να μου αρέσουν ανα πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε συνθηκες κλπ

Δημοσ.

Επίσης, πάνω στο θέμα. Μπορεί μια κάμερα ενός κινητού να αντικαταστήσει μια φωτογραφική μηχανή αν τη βάλουμε σε pro λειτουργία?

• Like 1
Δημοσ.
Στις 31/10/2023 στις 9:35 ΜΜ, anastasis_88 είπε

Επίσης, πάνω στο θέμα. Μπορεί μια κάμερα ενός κινητού να αντικαταστήσει μια φωτογραφική μηχανή αν τη βάλουμε σε pro λειτουργία?

Με τα λίγα πράγματα που γνωρίζω, θεωρώ ότι μια καλή και ποιοτική φωτογραφική μηχανή δεν συγκρίνεται με κανένα κινητό, οσο καλές προδιαγραφές και να έχει! 

Δημοσ.
Στις 2/11/2023 στις 5:59 ΜΜ, manana είπε

Με τα λίγα πράγματα που γνωρίζω, θεωρώ ότι μια καλή και ποιοτική φωτογραφική μηχανή δεν συγκρίνεται με κανένα κινητό, οσο καλές προδιαγραφές και να έχει! 

Και εγώ εκεί καταλήγω. Με μια canon που έχω, οι φωτογραφίες μάλλον είναι καλύτερες. Άλλα θέλει διάβασμα και εξάσκηση 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...