manana Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παρακολουθώντας και το θέμα εδώ "επιδόσεις κάμερας κινητών" και επειδή διαβάζω διάφορα τελευταία για τις κάμερες θα ήθελα την γνώμη σας και την εμπειρία σας! Τελικά ποιες φωτογραφίες θεωρούνται καλές και ποιες κακές; Υπάρχει κάποιο μέτρο σύγκρισης ή είναι καθαρά θέμα γούστου τελικά; Άλλες με πιο άτονα χρώματα, τα οποία παρουσιάζονται φυσικά και είναι αρεστές ή το αντίθετο και άλλες με πιο έντονα χρώματα, τα οποία θεωρούνται λάθος ή και όχι ή με θόρυβο (όπως νομίζω λέγεται στην γλώσσα των κινητών)! Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2023 από manana
Fotia Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Ηδη έχεις καταλάβει ότι είναι υποκειμενικό ,και ψυχολογικό . Εχω το τάδε καλό κινητό ,πρέπει να τραβά απόλυτα καλές φωτό και να μου αρέσουν ανα πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε συνθηκες κλπ 1
manana Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Μάλιστα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση 21 ώρες πριν, Fotia είπε Ηδη έχεις καταλάβει ότι είναι υποκειμενικό ,και ψυχολογικό . Εχω το τάδε καλό κινητό ,πρέπει να τραβά απόλυτα καλές φωτό και να μου αρέσουν ανα πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε συνθηκες κλπ
anastasis_88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Επίσης, πάνω στο θέμα. Μπορεί μια κάμερα ενός κινητού να αντικαταστήσει μια φωτογραφική μηχανή αν τη βάλουμε σε pro λειτουργία? 1
manana Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Στις 31/10/2023 στις 9:35 ΜΜ, anastasis_88 είπε Επίσης, πάνω στο θέμα. Μπορεί μια κάμερα ενός κινητού να αντικαταστήσει μια φωτογραφική μηχανή αν τη βάλουμε σε pro λειτουργία? Με τα λίγα πράγματα που γνωρίζω, θεωρώ ότι μια καλή και ποιοτική φωτογραφική μηχανή δεν συγκρίνεται με κανένα κινητό, οσο καλές προδιαγραφές και να έχει!
CaptainChris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Αν θέλεις κορυφαίο φωτογραφικό smartphone Vivo X90 Pro, €800 Κοτσοβολος 2
anastasis_88 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Στις 2/11/2023 στις 5:59 ΜΜ, manana είπε Με τα λίγα πράγματα που γνωρίζω, θεωρώ ότι μια καλή και ποιοτική φωτογραφική μηχανή δεν συγκρίνεται με κανένα κινητό, οσο καλές προδιαγραφές και να έχει! Και εγώ εκεί καταλήγω. Με μια canon που έχω, οι φωτογραφίες μάλλον είναι καλύτερες. Άλλα θέλει διάβασμα και εξάσκηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα