Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Εχω δυο λογαραισμους google και δεν μπορω να καταφερω οταν ανοιγω τον chrome να ανοιγει σε ως προεπιλεγμρνο σε αυτον που θελω που θελω χωρις να κανω εναλλαγη.
Titos301 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω δυο λογαραισμους google και δεν μπορω να καταφερω οταν ανοιγω τον chrome να ανοιγει σε ως προεπιλεγμρνο σε αυτον που θελω που θελω χωρις να κανω εναλλαγη. απ οτι βλεπω πρεπει να κανεις log out απ ολους και να συνδεθεις πρωτα απο το λογαριασμο που θελεις να ειναι default-προεπιλογη ωστε οταν ανοιγεις τον chrome να ειναι αυτος 1ος 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Titos301 είπε απ οτι βλεπω πρεπει να κανεις log out απ ολους και να συνδεθεις πρωτα απο το λογαριασμο που θελεις να ειναι default-προεπιλογη ωστε οταν ανοιγεις τον chrome να ειναι αυτος 1ος Δυστυχώς δεν έπιασε
Titos301 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εκλεισες τον chrome μετα που εκανες log out ? αν οχι ισως να φταιει αυτο τι να πω.. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από Titos301
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Titos301 είπε εκλεισες τον chrome μετα που εκανες log out ? αν οχι ισως να φταιει αυτο τι να πω.. Ναι τον έκλεισα Μπήκα με τον άλλο που θέλω αλλά μόλις τον έκλεισα και ξαναμπήκα μπήκε πάλι με αυτόν που είχα κλείσε
Λύση Titos301 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 εκανες αποσυνδεση απ ολους ετσι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Titos301 είπε εκανες αποσυνδεση απ ολους ετσι; Θα το δοκιμάσω μετά. Ευχαριστώ Διορθωση : Επιασε ευχαριστω. Γίνεται ότι σελιδοδείκτης, αγαπημένα κλπ έχει ο ένας να έχει και ο άλλος; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα