Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα παει σε ενα event,δυστυχως για εμενα ο χωρος ναι μεν ηταν φυλασομενος αλλα επρεπε να δωσω το αυτοκινητο μου σε παρκαδορους να το παρκαρουν...Το αποτελεσμα λιγο πολυ γνωστο... πηγα να παρω το jacket μου και ειδα ενα αλλα αυτοκινητο κολλητα στο δικο μου,με το που το ειδα ειπα ενταξει...δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξε πορτα και να μην με ειχε χτυπησει πραγμα που ειχε γινει.....η συνεχεια γνωστη....ετσι το εφερες,, δεν ξερω τιποτα κλπ.Καλεσα φροντιδα και αστυνομια επι τοπου....στο μεσοδιαστημα ηρθε αυτος που με ειχε κλεισει... τον ενημερωσα για το περιστατικο αλλα αυτος δεν ειδε ουτε το δικο του αυτοκινητο αν ειχε καποια ζημια και εφυγε (Περιεργο?).Ανοιχτηκε αριθμος φακελου και ενημερωθηκα οτι ο αλλος ενημερωσε οτι δεν ηξερε τιποτα για το περιστατικο,και το θεμα κολλησε εκει....ενημερωσα τον ιδιοκτητη του κεντρου οτι θα του κανω μυνηση για φθορα ξενης περιουσιας εχοντας την εκθεση της αστυνομιας στα χερια μου..εκει το πραγμα αλλαξε καπως...εχοντας και νομικη προστασια την ενεργοποιησα ..με τα πολλα η ασφαλιστικη (Μεγαλη εταιρεια) μου τα εριχνε στην νομικη,μου ειπαν δεν μπορουν να κανουν τιποτα...γιατι δεν θεωρειται ατυχημα..οταν τους ενημερωσα οτι αν υποβαλλω μυνηση θα  πρεπει να ζητηθει το υλικο απο τις καμερες επειδη ο χωρος ηταν φυλασσομενος αρνηθηκαν και παλι!τι θα γινοταν αραγε αν μου εκλεβαν το αυτοκινητο εκει?Γιατι στην μια περιπτωση ζητειται το υλικο απο καμερες και στην αλλη οχι... δεν καταλαβαινω...τεσπα μετα απο πολυ πιεση αποζημιωθηκα εν μερη απο το κεντρο...τι λετε? Επισης τι μαγκια ειναι αυτη να αφησουν τα κλειδια πανω στο παρπριζ?ειχα δει παλια σκηνικο παιδακι να μαζευει κλειδια απο γαμο και να τα πεταει σε διπλανο οικοπεδο 😀....

Επεξ/σία από giannis123
Δημοσ.

Ο άλλος δεν ενδιαφέρθηκε γιατί η ζημιά στο αμάξι που ανοίγει την πόρτα δεν είναι τόσο εμφανής. Θα έχει μια μικρή γρατσουνια στο σημείο που ακούμπησε, η οποία δε φαίνεται σχεδόν καθόλου.

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχουν μάρτυρες ή να αποδεικνύονται όσα ισχυρίζεται ο καθένας, είναι απλά ο λόγος του ενός εναντια στον άλλο.

Καλά τα λες. Πως αποδεικνύεται ότι η ζημιά δεν προϋπήρχε?? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ζημια εμενα ηταν γυρω στα 140 ευρω,δεν ξερω τι ειχε του αλλουνου,και ο αλλος δεν νοιαστηκε....εξαλλου ηταν βραδυ...η νομικη ρωταω γιατι δεν ζητησε το υλικο?εστω και αν ηταν μικρη η ζημια

Επεξ/σία από giannis123
Δημοσ.
1 hour ago, giannis123 said:

Η ζημια εμενα ηταν γυρω στα 140 ευρω,δεν ξερω τι ειχε του αλλουνου,και αν ο αλλος δεν νοιαστηκε....εξαλλου ηταν βραδυ...η νομικη ρωταω γιατι δεν ζητησε το υλικο?εστω και αν ηταν μικρη η ζημια

Ιδιωτικός χώρος, εκεί δεν μπλέκει η ασφάλεια, για αυτό όταν γίνεται κάτι σε κάνα παρκινγ κανωνιζεις με τον άλλον ότι τρακαρατε εξω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giannis123 είπε

Ειχα παει σε ενα event,δυστυχως για εμενα ο χωρος ναι μεν ηταν φυλασομενος αλλα επρεπε να δωσω το αυτοκινητο μου σε παρκαδορους να το παρκαρουν...Το αποτελεσμα λιγο πολυ γνωστο... πηγα να παρω το jacket μου και ειδα ενα αλλα αυτοκινητο κολλητα στο δικο μου,με το που το ειδα ειπα ενταξει...δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξε πορτα και να μην με ειχε χτυπησει πραγμα που ειχε γινει.....η συνεχεια γνωστη....ετσι το εφερες,, δεν ξερω τιποτα κλπ.Καλεσα φροντιδα και αστυνομια επι τοπου....στο μεσοδιαστημα ηρθε αυτος που με ειχε κλεισει... τον ενημερωσα για το περιστατικο αλλα αυτος δεν ειδε ουτε το δικο του αυτοκινητο αν ειχε καποια ζημια και εφυγε (Περιεργο?).Ανοιχτηκε αριθμος φακελου και ενημερωθηκα οτι ο αλλος ενημερωσε οτι δεν ηξερε τιποτα για το περιστατικο,και το θεμα κολλησε εκει....ενημερωσα τον ιδιοκτητη του κεντρου οτι θα του κανω μυνηση για φθορα ξενης περιουσιας εχοντας την εκθεση της αστυνομιας στα χερια μου..εκει το πραγμα αλλαξε καπως...εχοντας και νομικη προστασια την ενεργοποιησα ..με τα πολλα η ασφαλιστικη (Μεγαλη εταιρεια) μου τα εριχνε στην νομικη,μου ειπαν δεν μπορουν να κανουν τιποτα...γιατι δεν θεωρειται ατυχημα..οταν τους ενημερωσα οτι αν υποβαλλω μυνηση θα  πρεπει να ζητηθει το υλικο απο τις καμερες επειδη ο χωρος ηταν φυλασσομενος αρνηθηκαν και παλι!τι θα γινοταν αραγε αν μου εκλεβαν το αυτοκινητο εκει?Γιατι στην μια περιπτωση ζητειται το υλικο απο καμερες και στην αλλη οχι... δεν καταλαβαινω...τεσπα μετα απο πολυ πιεση αποζημιωθηκα εν μερη απο το κεντρο...τι λετε? Επισης τι μαγκια ειναι αυτη να αφησουν τα κλειδια πανω στο παρπριζ?ειχα δει παλια σκηνικο παιδακι να μαζευει κλειδια απο γαμο και να τα πεταει σε διπλανο οικοπεδο 😀....

Γιαυτο ποτε σε πρακαδορο, πηγαινεις ποιο κατω και παρκαρεις  μονο σου τοσο απλα!

• Like 2
Δημοσ.

ποτέ σε παρκαδόρο. η παρκάρω μόνος μου και τα κλειδια μαζι μου ή αν υπάρχει επιλογή σε άλλο σημείο εκτος του χώρου. τώρα αν αναφέρεσαι σε μπουζούκια κλπ μαγαζιά τότε ταξί και είσαι καλυμμένος από πολλά θέματα  πιο σημαντικά από το πάρκινγκ. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, KX7 είπε

Γιαυτο ποτε σε πρακαδορο, πηγαινεις ποιο κατω και παρκαρεις  μονο σου τοσο απλα!

Τόσο απλό να βρεις να παρκάρεις αλλού; 

Δεν ισχύει τις πιο πολλές φθρες όταν υπάρχει επί πληρωμή πάρκινγκ στην περιοχή. 

Σε ελάχιστα πάρκινγκ σε αφήνουν να πάρεις τα κλειδιά μαζί σου. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...