crazychicken Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Έχει ασχοληθεί κάποιος με τη δημιουργία εταρείας για τη διαχείριση ακινήτων; Αν κάποιος έχει πολλά ακίνητα στο όνομά του, θα μπορούσε πχ να φτιάξει είτε μια ατομική επιχείρηση είτε μία ΙΚΕ/ΕΠΕ να τα νοικιάζει στην εταιρεία και να τα υπενοικιάζει η εταιρεία για να μπορέσει να βάλει μέσα έξοδα συντήρησης, ανακαίνισης κτλ κτλ; Αν τα έχω ψάξει σωστά αρχίζει να συμφέρει για ποσά άνω των 30/40 χιλιάδων/έτος. Έψαξα στο φόρουμ αλλά δε βρήκα κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστώ!
fmarkos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Del Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από fmarkos
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, fmarkos είπε Σου στέλνω pm Και εμένα με ενδιαφέρει. Νομίζω όμως ότι 30/40 είναι λίγο για να αξίζει.
crazychicken Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Αν δεν κάνω λάθος 30-50 αξίζει Ατομική Επιχείρηση και πάνω από 50 ΙΚΕ. φτιαχνω ένα εξελακι. Μόλις είναι ετοιμο θα το ανεβάσω
andreaspA Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, crazychicken είπε Καλησπέρα, Έχει ασχοληθεί κάποιος με τη δημιουργία εταρείας για τη διαχείριση ακινήτων; Αν κάποιος έχει πολλά ακίνητα στο όνομά του, θα μπορούσε πχ να φτιάξει είτε μια ατομική επιχείρηση είτε μία ΙΚΕ/ΕΠΕ να τα νοικιάζει στην εταιρεία και να τα υπενοικιάζει η εταιρεία για να μπορέσει να βάλει μέσα έξοδα συντήρησης, ανακαίνισης κτλ κτλ; Αν τα έχω ψάξει σωστά αρχίζει να συμφέρει για ποσά άνω των 30/40 χιλιάδων/έτος. Έψαξα στο φόρουμ αλλά δε βρήκα κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστώ! κορη εχεις να την παρω ?? Περα απο την πλακα παντως... γινεται. Ειδικα αν κανεις και τιποτα ανακαινισεις, χωρις συζητηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα