Προς το περιεχόμενο

e-Paravolo για διαβατήριο <14 ετών (στοιχεία παιδιού)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. θα ήθελα να εκδόσω ένα e-Paravolo 73,60 ευρώ για την κόρη μου. Η απορία μου ήταν πώς θα φαίνονται τα στοιχεία του παιδιού καθώς θα συνδεθώ με κωδικούς δικούς μου taxis για να το εκδόσω. επικοινώνησα με το τηλέφωνο επικοινωνίας του e-Paravolo και μου είπε στο τηλέφωνο οτι στο πεδίο "πρόσθετα στοιχεία" θα γράψω το ονοματεπώνυμο του παιδιού. Βεβαια στην σελίδα τους στον οδηγό στην σελίδα -5- αναφέρει << Πρόσθετα Στοιχεία (μη υποχρεωτικό πεδίο)
Στο πεδίο αυτό ανάλογα με τον τύπο του παραβόλου μπορεί να ζητηθεί από το Φορέα να συμπληρωθεί κάποια ειδική πληροφορία (π.χ. αριθμός Διαβατηρίου ή τόπος Γέννησης ή ΑΜΚΑ )
Το πεδίο αυτό συμπληρώνεται σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί το πεδίο ΑΦΜ>>

Δεν αναφέρει κάποια τέτοια πληροφορία που μου ανέφεραν στο τηλέφωνο. Γνωρίζει κάποιος που έχει εκδόσει για ίδια περίπτωση παράβολο αν όντως γράφω το ονοματεπώνυμο? Χρειάζεται κάποια άλλη πληροφορία?  Μην κάνουμε κάτι λάθος. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Βγάλε το παράβολο χωρίς να συνδεθείς με τους κωδικούς σου, απλά μπες στο e-paravolo και γράψε όλα τα στοιχεία της κόρης σου κανονικά.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Greenleaf είπε

Βγάλε το παράβολο χωρίς να συνδεθείς με τους κωδικούς σου, απλά μπες στο e-paravolo και γράψε όλα τα στοιχεία της κόρης σου κανονικά.

καλησπέρα. αυτός στο τηλέφωνο απο το eparavolo μου είπε να μπώ με τους κωδικούς taxis. επίσης αν πάει κάτι στραβά αν μπω με κωδικούς Taxis και έχω μέσα και το ΑΦΜ μπορεί να γίνει απο εμένα ακύρωση του παραβόλου και να πάρω τα χρήματα πίσω. έτσι λεει στις οδηγίες τους. αν δεν έχεις γραμμένο ΑΦΜ δεν μπορούν να επιστραφούν χρήματα. Στο τμήμα διαβατηρίων του Αστ. τμήματος δίνεις μόνο τον αριθμό του παραβόλου γράφουν οι οδηγίες

<<

3ο Στάδιο : Κατάθεση e-παραβόλου στο Γραφείο Διαβατηρίων

Ο ενδιαφερόμενος παρουσιάζεται στο κατά τόπο αρμόδιο Γραφείο Διαβατηρίων προσκομίζοντας μόνο τον μοναδικό ψηφιακό «κωδικό παραβόλου».
    Η απλή γνωστοποίηση του αριθμού αυτού είναι αρκετή. Δεν είναι υποχρεωτική η προσκόμιση εκτυπωμένου e-παραβόλου ή σχετικού αποδεικτικού είσπραξης του ποσού από την Τράπεζα ή τα ΕΛΤΑ>>

αν τυχόν γνωρίζει κάποιος που έχει κάνει την διαδικασία για το παιδί του ας απαντήσει, μόνο κάποιος που το έκανε πρόσφατα και ξέρει σίγουρα.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε

καλησπέρα. αυτός στο τηλέφωνο απο το eparavolo μου είπε να μπώ με τους κωδικούς taxis. επίσης αν πάει κάτι στραβά αν μπω με κωδικούς Taxis και έχω μέσα και το ΑΦΜ μπορεί να γίνει απο εμένα ακύρωση του παραβόλου και να πάρω τα χρήματα πίσω. έτσι λεει στις οδηγίες τους. αν δεν έχεις γραμμένο ΑΦΜ δεν μπορούν να επιστραφούν χρήματα. Στο τμήμα διαβατηρίων του Αστ. τμήματος δίνεις μόνο τον αριθμό του παραβόλου γράφουν οι οδηγίες

<<

3ο Στάδιο : Κατάθεση e-παραβόλου στο Γραφείο Διαβατηρίων

Ο ενδιαφερόμενος παρουσιάζεται στο κατά τόπο αρμόδιο Γραφείο Διαβατηρίων προσκομίζοντας μόνο τον μοναδικό ψηφιακό «κωδικό παραβόλου».
    Η απλή γνωστοποίηση του αριθμού αυτού είναι αρκετή. Δεν είναι υποχρεωτική η προσκόμιση εκτυπωμένου e-παραβόλου ή σχετικού αποδεικτικού είσπραξης του ποσού από την Τράπεζα ή τα ΕΛΤΑ>>

αν τυχόν γνωρίζει κάποιος που έχει κάνει την διαδικασία για το παιδί του ας απαντήσει, μόνο κάποιος που το έκανε πρόσφατα και ξέρει σίγουρα.

Ευχαριστώ!

Τι να πάει  στραβά;Να μην  θέλει να βγάλει διαβατήριο;

Ανησυχείς χωρίς λόγο.

Ναι ,στο γραφείο διαβατηρίων μονο το νούμερο του παραβόλου θέλουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...