Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους! 
Πριν 3 μέρες αφηρημένος κάπου ξέχασα τα AirPods μου και δεν τα βρίσκω πουθενά,πατάω στην εύρεση αλλά δεν βγάζει τοποθεσία ούτε τίποτα! Η απορία μ είναι η εξής αν τα έχει βρει κάποιος άλλος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και κάτι άλλο όταν τα βρει μπορεί να χακάρει το κινητό μου ας πούμε επειδη είναι συνδεμένο στην εύρεση κτλ; 
ευχαριστω 

Δημοσ.

Η Apple είναι γνωστή για την προσοχή που δίνει σε θέματα ασφάλειας και ιδιωτικότητας των πληροφοριών & δεδομένων, όχι μόνο στα κινητά  της, αλλά και σε όλες τις συσκευές της. Ασφάλεια βέβαια 100% δεν υπάρχει, αλλά μαθαίνει από τα λάθη της και βελτιώνει την ασφάλεια, πολύ περισσότερο από κάθε άλλη εταιρεία. Το εν λόγω προϊόν AirPods ακολουθεί την ίδια λογική (κρυπτογράφηση στο Bluetooth, Find My AirPods, Automatic Pairing με μοναδικό αναγωνριστικό, κ.λπ.).

Όσον αφορά τώρα στο εάν κάποιος μπορεί να κάνει κάτι με αυτά, σε σχέση με το κινητό σου, η απάντηση είναι όχι. Δεν περιλαμβάνει πληροφορίες (iCloud data) που να μπορoύν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στο κινητό σου με οποιονδήποτε τρόπο, οπότε μην ανησυχείς. Χρειάζονται το username σου και το password για να μπορούν να κάνουν κάτι.

Απλά θα μπορεί - δυστυχώς για σένα - να τα χρησιμοποιήσει στο δικό του κινητό (δυστυχώς η apple δε χρησιμοποιεί στα AirPods το iCloud Activation Lock).

Δες εδώ για περσισσότερα μια και δεν είμαι κάτοχος πια iPhone κινητού. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, JPaxilleas είπε

Η Apple είναι γνωστή για την προσοχή που δίνει σε θέματα ασφάλειας και ιδιωτικότητας των πληροφοριών & δεδομένων, όχι μόνο στα κινητά  της, αλλά και σε όλες τις συσκευές της. Ασφάλεια βέβαια 100% δεν υπάρχει, αλλά μαθαίνει από τα λάθη της και βελτιώνει την ασφάλεια, πολύ περισσότερο από κάθε άλλη εταιρεία. Το εν λόγω προϊόν AirPods ακολουθεί την ίδια λογική (κρυπτογράφηση στο Bluetooth, Find My AirPods, Automatic Pairing με μοναδικό αναγωνριστικό, κ.λπ.).

Όσον αφορά τώρα στο εάν κάποιος μπορεί να κάνει κάτι με αυτά, σε σχέση με το κινητό σου, η απάντηση είναι όχι. Δεν περιλαμβάνει πληροφορίες (iCloud data) που να μπορoύν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στο κινητό σου με οποιονδήποτε τρόπο, οπότε μην ανησυχείς. Χρειάζονται το username σου και το password για να μπορούν να κάνουν κάτι.

Απλά θα μπορεί - δυστυχώς για σένα - να τα χρησιμοποιήσει στο δικό του κινητό (δυστυχώς η apple δε χρησιμοποιεί στα AirPods το iCloud Activation Lock).

Δες εδώ για περσισσότερα μια και δεν είμαι κάτοχος πια iPhone κινητού. 

Σας ευχαριστώ παρα πολυ για την απάντηση και τις χρήσιμες πληροφορίες!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...