Προς το περιεχόμενο

Katoxoi P900/P800 tin prosoxi sas!

top-gear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paratirithike oti i othones kiriws twn P900 mporoun poli efkola na spasoun se ligo ipsiloteres thermokrasies apo tin kanoniki. PX tora to kalokeri sto aftokinito i ston ilio. afto einai kati pou distixos den kaliptetai oute apo eggiisi, opote kalo tha itan na prosexete.

• Super Moderators
Δημοσ.

Na spasei mia othonh pou einai ektethimenh ston hlio einai ligo hlwmo! To na spasei omws mesa se ena autokinito parkarismeno ston hlio mporei kai na symvei! Vasika mporei na liwsei kai oloklhro me tis thermokrasies pou anaptysontai! 8)

Opote auto den einai ellatwma twn thlefwnwn alla tou ...idiokthth! :lol: :roll:

Δημοσ.

Μιας και δουλευεις σε service κινητων top-gear, εχω το Ρ800 & το Ρ900. Οταν πηρα το Ρ900, το συνδεσα με τον Η/Υ, και ολα μου ητανε μια χαρα. Μεχρι που εκανα format. Μετα αφου εκανα εγκατασταση ολων των λογισμικων στον Η/Υ, εβαλα και το λογισμικο του Ρ900, μολις ομως εβαλα την USB στη θυρα μου εβγαζε κατι βλακειες. Κανω εγκατασταση του Ρ800 και ολα καλα. Ειχα εξηπηρετηθει μεσω του Bluetooth και ολα καλα, μεχρι πριν λιγες μερες εκανα format. Τωρα δεν μου αναγνωριζει κανενα απο τα δυο κινητα. Για την ακριβεια, ενω η εγκατασταση του λογισμικου και των δυο συσκευων ειναι μια χαρα, η συνδεση του κινητου με τον Η/Υ μεσω USB, ειναι το προβλημα. Ξερεις καμια λυση;

ΥΓ Σε περιπτωση που σε ρωτησουν αν ξερεις καποιο καλο site κινητων με themes, wallpapers κλπ, σου συστηνω ανεπιφυλακτα το http://www.mobile9.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...