logokrimenos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Λοιπόν έχω το εξής κουφό πρόβλημα. Σε λάπτοπ hp της δουλειάς, ξαφνικά δεν παίρνει input τα γράμματα στο στάδιο του log in. Tab, space, minus και καποια αλλα πλήκτρα πιάνουν, αλλά τα γράμματα και οι αριθμοί όχι. Ωστόσο με του που πατάω να μου βγάλει on screen keyboard, ξεκολλάει και δουλεύει κανονικά το πληκτρολόγιο του λαπτοπ. Μόλις κάνουμε restart κολλάει στο συγκεκριμένο σημείο πάλι. Τι μπορεί να φταίει? Software ή hardware? Το ίδιο ακριβώς κάνει ακόμα και αν συνδέσω άλλο πληκτρολόγιο απο usb
Kthulhou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) λογικά software με το που πάει να ξεκινήσει, spam-μάρεις το F2 κ μπαίνει σε pre-boot tests / diags ΑΝ σε βγαλει σε μαυρο πλαίσιο, είναι παλιό ,μπες όπως μπαίνεις στα windows και δες εδώ https://support.hp.com/gr-el/help/hp-pc-hardware-diagnostics έχει κ μέσω windows, αλλά για αυτό το θέμα θα σου πρότεινα το pre-boot , το κατεβάζεις, το τρέχεις να κάνει setup (uefi partition @ hard drive) μέσα από τα win κ μετά reboot / spam το F2 κ επιλέγεις component tests / keyboard κλπ HP PC Hardware Diagnostics UEFI - v10.2.0.0 ήψ Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από Kthulhou
ghostaki Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μήπως είναι γυρισμένο στα Ελληνικά και το login δέχεται μόνο λατινικούς χαρακτήρες; Δεν έχω χρησιμοποίησει Windows εδώ και καιρό, οπότε μπορεί και να είπα βλακεία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα