Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/11/2023 στις 1:42 ΜΜ, elgol είπε

Το κακο με το ali ( εκτος καποιων περιπτωσεων και πολυ καλων πωλητων) ειναι οτι και δικιο να εχεις δε σου επιστρεφει χρηματα πρεπει να γυρισεις κατεστραμενο προιον με δικα σου χρηματα (πολλες φορες πολλαπλασια της τιμης του προιοντος) ή και προιοντα που δεν ηρθαν τα βαπτιζουν οτι δε θελουμε να παραλαβουμε και χανουμε το dispute

παρήγγειλα ένα obd που δείχνει διάφορες ενδείξεις.

το παραλαμβάνω άρτιο, το βάζω να δουλέψει και ενώ λέει ότι δείχνει όλα όσα θα ήθελα τελικά δείχνει τα μισά.

ανοίγω dispute που είναι φάση ebay, παίρνω τα 2/3 της αξίας πίσω μαζί με μεταφορικά και κράτησα το προιόν γιατί για πακετάκι αξίας 70 ευρώ ήθελα 30 ευρώ μεταφορικά.

το κατανόησε ο κινέζος και σε 2 μέρες είχα τα λεφτά στο paypal μου.

δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση η επιστροφή ακόμα και δικό τους πρόβλημα να είναι.

πρόσεχε μόνο γιατί οι κινέζοι είναι κουτοπόνηροι, στην αρχή μου είπε να κλείσω το case και να ανοίξω άλλο  ο εξυπνάκιας σχιστομάτης....

hint: έβαλα στο case και βίντεο που έδειχνα ότι δεν δουλεύει όπως πρέπει.

damn τώρα είδα ότι απαντώ σε παλαιό θέμα....:lol:

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ σε πρόσφατη επιστροφή παρέλαβε ο πωλητής το αντικείμενο πήρα πίσω τα χρήματα και με κουπόνι τα μεταφορικά.

Δημοσ.

Άρα αν το πάρουμε λογικά η επιστροφή των χρημάτων δεν γίνεται μετά από επιστροφή του προϊόντος λόγω υπαιτιότητας του πωλητή.

Στα ΕΛΤΑ μου είπαν ότι πρέπει να μπω στο https://weblabeling.elta.gr/ και να φτιάξω από εκεί την ετικέτα. Αμ έλα όμως που ο κινέζος μου έχει στείλει τη κλασσική του διεύθυνση (丘生 00852-93065529 FLAT E, 5/F, BLOCK 2, VIGOR INUSTRIAL BUILDING, 49-53 TA CHUEN PING STREET, KWAI CHUNG CN 999077 KWAI CHUNG NT HongKong). Το site λοιπόν των ΕΛΤΑ δεν δέχεται κινέζικα οπότε τα πρώτα 2 κινέζικα δεν τα παίρνει. Έχει αντιμετωπίσει κανείς ίδιο πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...