Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρησιμοποιώ χρόνια μια μηχανή esspresso gruppe νομίζω αυτη.

Επειδή θέλω να τη μεταφέρω στο εξοχικό ψάχνω μια κάπως καλύτερη για το σπίτι.. budget κάπου στα 180-200.. αξίζει κάτι? Δεν θέλω να ανέβω παραπάνω.. 

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά μονο ή Dedica αξίζει αλλά και πάλι μην περιμένεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Για να δεις διαφορά θα πρέπει να πας σε φρέσκο καφέ (δλδ μύλο) και άλλα οπότε ξεφεύγεις πολύ. Αν θες να δεις κάποια βελτίωση χωρίς να ξεφύγεις πάρα πολύ τότε μπορείς να πας σε μια αυτόματη αλλά και εκεί οτι πληρώνεις παίρνεις 

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, slaughter είπε

Σε αυτά τα λεφτά μονο ή Dedica αξίζει αλλά και πάλι μην περιμένεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Για να δεις διαφορά θα πρέπει να πας σε φρέσκο καφέ (δλδ μύλο) και άλλα οπότε ξεφεύγεις πολύ. Αν θες να δεις κάποια βελτίωση χωρίς να ξεφύγεις πάρα πολύ τότε μπορείς να πας σε μια αυτόματη αλλά και εκεί οτι πληρώνεις παίρνεις 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Μύλο μπορώ να βρω από φίλο που εχει καφετερια, έχει τους παλιούς τους χειροκίνητους και μπορεί να μου δώσει έναν τσάμπα.

Γενικώς επειδή έπαιρνα καφέ απ' αυτόν κάθε 7-10 μερες ήταν ας πούμε πιο φρέσκος. Μου τον κόβει εκείνη την ώρα. 

Η αυτόματες τι διαφορά έχουν? Ρίχνουν συγκεκριμένη ποσότητα νερού κάθε φορά? 

Έκανα λάθος πάνω στο αρχικό ποστ, αυτή έχω τώρα 

https://www.skroutz.gr/s/16519651/Krups-XP3208-Michani-Espresso-1140W-Piesis-15bar-Mayri.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Δημοσ.

οι αυτόματες έχουν ενσωματωμένο μύλο και κόβουν τον καφέ εκείνη την στιγμή. Είναι θεωρητικά καλύτερος απο τον προ-τρυμμένο. Αν βρεις μύλο και το κάνεις μόνος σου τότε και μια Dedica με non pressurized καλαθάκι θα σου κάνει καλή δουλειά (νομίζω θέλει 51mm αλλά τσέκαρέ το)

https://tomscoffeecorner.com/delonghi-dedica-basket-hack/

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, fredd0 είπε

< 200 = dedica (αντε αν πινεις καπουτσινο να πας στην dedica arte  με λιγα ευρω παραπανω) + unpressurized portafilter γυρω στα 40 ευρω

η επομενη σκαλα ειναι Gaggia Classic, αλλα πας στα 400+

Δεν φτιαχνω ποτε καπουτσινο!

30 λεπτά πριν, korakios είπε

εψαχνα αυτο νημα και δεν το εβρισκα στην αναζητηση! ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...