Προς το περιεχόμενο

Toyota Yaris 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, dtk-386 said:

κι εγώ αυτό βλέπω.

το νου σου κάποιος το έβαλε στο μάτι, είναι και yaris Νο1 στις κλοπές πρόσεχε πολύ.

Ευχαριστω και τις 2 , αυτο μου ειπε και ο φανοποιος καναμε ολοκληρη ιστορια σημερα και καναμε καποιες προσθηκες στο παντορα και 2-3 πραγματα αυριο. καπου αλλου εγινε εκτος σπιτιου μαλλον στο ταυρο ή στο ιλιον θα προσεχω περισσοτερο τωρα 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε πρόσφατα αγορασμένο yaris hybrid (2021) της γυναίκας μου θέλω να "συνδέσω" την οθόνη του αυτοκινήτου με google maps .

Γίνεται και αν ναι πως;

Δημοσ.
On 24/08/2025 at 05:16, giabritsos said:

Καλημέρα σας …θα ήθελα να μου προτείνετε ποιοτικούς ανεμοθραυστες που μπαίνουν αυτοκόλλητοι …

Οι Heco απο τη Πολωνια κατα τη γνωμη μου ειναι αρκετα ποιοτικοι. Διαφορετικα δες autopro.gr που φερνει αρκετες μαρκες (ακομα και ελληνικη!) για το αμαξι σου. Αλλοι μπαίνουν με κλιπ, αλλοι σφυνονται και αλλοι οντως με αυτοκολλητο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kid2023 είπε

Σε πρόσφατα αγορασμένο yaris hybrid (2021) της γυναίκας μου θέλω να "συνδέσω" την οθόνη του αυτοκινήτου με google maps .

Γίνεται και αν ναι πως;

Android auto, συνδεεις το κινητο με καλωδιο και επιτρέπεις προσβαση, μετα οτι τρεχει στο κινητό τρέχει και στο αυτοκίνητο μουσικη, χαρτες, κλησεις και μπορείς να τα χειριστείς και απο την οθόνη του αυτοκινητου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/8/2025 στις 2:43 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Android auto, συνδεεις το κινητο με καλωδιο και επιτρέπεις προσβαση, μετα οτι τρεχει στο κινητό τρέχει και στο αυτοκίνητο μουσικη, χαρτες, κλησεις και μπορείς να τα χειριστείς και απο την οθόνη του αυτοκινητου.

Δλδ μόνο ένα app χρειάζομαι; Κατεβάζω το Android auto το συνδέω με καλώδιο ή με bluetooth καλύτερα; 

Γιατί σε κάποιο συνεργείο μου ζητήσανε 100+ ευρώ...

Ευχαριστω πολύ! 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Kid2023 είπε

Δλδ μόνο ένα app χρειάζομαι; Κατεβάζω το Android auto το συνδέω με καλώδιο ή με bluetooth καλύτερα; 

Γιατί σε κάποιο συνεργείο μου ζητήσανε 100+ ευρώ...

Ευχαριστω πολύ! 

Αν μιλαμε για το yiaris ναι ενα καλωδιο θελεις μονο, το Android auto ειναι εγκατεστημένο σε ολα τα κινητά 

Τώρα γιατί σου ζητανε 100€ δεν ξέρω 

Δημοσ.

Παιδιά φρέσκος κάτοχος και εγώ. Μεταχειρισμένο μοντέλο από αντιπροσωπεία Toyota που είναι approved και συνεπώς έχει 10 συνολικά χρόνια εγγύησης, 20 χρόνια για μπαταρία (15+5) και 160000 χιλιόμετρα. 

Το αμάξι είναι φουλ έξτρα αγορασμένο στην Αγγλία και θα ήθελα από κατόχους που έχουν την φουλ έξτρα έκδοση να μάθω κόλπα κρυφά που δεν τα βρίσκεις εύκολα online ή δεν εντόπισε κανείς αμέσως. Το αμάξι θα έρθει στα χέρια μου τώρα το Σάββατο. 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, giabritsos είπε

Έβαλα στο τελευταίο μοντέλο hybrid πλατοκαθισματα και είναι χάλια …

έχει βάλει κανείς κάποια που να κάθονται κουτί ;;;

Εχει το πρακτικερ κατι πολυ καλα, τα εβαλα και έρχονται κουτί ειναι και κόκκινα στο κέντρο και δένουν τέλεια 

Βαβαια αυτα πριν δυο χρονια, δεν ξερω αν υπάρχουν ακομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...