Προς το περιεχόμενο

Samsung A34 ή Redmi Note 12 Pro 5G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο από τα δυο μου προτείνετε; Το θέλω για την γυναίκα μου για χρήση social media, φωτογραφίες και κλήσεις.

επίσης πιο οικονομικό από Γερμανό 

MOTOROLA moto g54 Dual 5G 8GB/ 256GB 

Επεξ/σία από greekparot
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν υπάρχουν πολλά μοντέλα ανά τύπο άρα και διαφορετικές τιμές. Συγκεκριμένα :

• To MOTOROLA moto g54 Dual 5G στο skroutz (εδώ) έχει πολλά μοντέλα με τιμές από 209 έως 260 ευρώ.
  • Το Samsung A34 στο skroutz (εδώ) έχει πολλά μοντέλα με τιμές από 269 έως 323 ευρώ.
  • Το Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G στο skroutz (εδώ) έχει πολλά μοντέλα με τιμές από 239 έως 400 ευρώ.

Και τα τρία ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες που έθεσες. Δες τα παρακάτω links για περισσότερες λεπτομέρειες, κοιτάς τι χρειάζεσαι πραγματικά από αυτά τα χαρακτηριστικά που θα δεις και αποφασίζεις βάσει του ποσού που θέλεις να διαθέσεις.

• Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G vs Samsung Galaxy A34 5G (διαφορές - εδώ)
  • Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G vs Samsung Galaxy A34 5G (χαρακτηριστικά - εδώ)
  • Samsung A34 vs MOTOROLA moto g54 (δαφορές - εδώ)
  • Samsung A34 vs MOTOROLA moto g54 (χαρακτηριστικά - εδώ)

Σε κάθε περίπτωση, η αγορά ενός κινητού και όχι μόνο, είναι και πρέπει να είναι μια προσωπική υπόθεση. Εάν υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει από τα χαρακτηριστικά τους και σε εμποδίζει να πάρεις την όποια απόφαση, εδώ είναι πολλοί φίλοι που γνωρίζουν και θα μπορούν να σε βοηθήσουν να το ξεκαθαρίσεις. 

Επεξ/σία από JPaxilleas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχόλια πάντως για το Μotorola G54 αναφέρουν παραλλαγες στις εκδόσεις ,και κάποια με προβλήματα στην οθόνη .

Επεξ/σία από Fotia
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 16/11/2023 στις 7:36 ΜΜ, greekparot είπε

Ποιο από τα δυο μου προτείνετε; Το θέλω για την γυναίκα μου για χρήση social media, φωτογραφίες και κλήσεις.

επίσης πιο οικονομικό από Γερμανό 

MOTOROLA moto g54 Dual 5G 8GB/ 256GB 

καλυτερα το Galaxy A34 που δινει κ παραπανω ενημερ.λογισμικου 4 χρόνια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...