Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Κατέβασα την εφαρμογή της alpha bank για να ανοίξω λογαριασμό από το κινητό. Ανέβασα ταυτότητα και έγινε βίντεο κλήση με εκπρόσωπο. Μου είπε ότι θα μου έρθουν κωδικοί e banking και e mail sms κτλ. Έχει περάσει πάνω από μια εβδομάδα και δεν έχει έρθει τίποτα. Ανοίγοντας την εφαρμογή έχει ένα πορτοκαλί ρολόι στην ταυτοποίηση που αν πατήσεις πάνω λέει επαναλάβατε τη διαδικασία. Γνωρίζει κανείς? Τόσο πολύ αργεί?

Revolut και payzy ήταν έτοιμοι στο 10λεπτο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Alpha είναι μάλλον η χειρότερη ελληνική τράπεζα. Εγώ περίμενα πάνω από μήνα για να πάρω μια χρεωστική.

Το ebanking τους τραγικό, γενικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Οι άλλες 3 μεγάλες είναι μια χαρά. Πειραιώς και Εθνική είναι κομπλέ, Eurobank δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει ότι είναι κι αυτή μια χαρά.

Στην ερώτησή σου δεν απάντησα και πολύ συγκεκριμένα, αλλά ούτε οι ίδιοι θα ξέρουν. Να δούμε πότε θα παραλάβεις την κάρτα σου.

Θέλω να πω αν δεν είναι ανάγκη (πχ λόγω μισθοδοσίας), άνοιξε κάπου άλλου.

Επεξ/σία από DimVavas
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 18/11/2023 στις 10:22 ΠΜ, notist είπε

Καλημέρα. Κατέβασα την εφαρμογή της alpha bank για να ανοίξω λογαριασμό από το κινητό. Ανέβασα ταυτότητα και έγινε βίντεο κλήση με εκπρόσωπο. Μου είπε ότι θα μου έρθουν κωδικοί e banking και e mail sms κτλ. Έχει περάσει πάνω από μια εβδομάδα και δεν έχει έρθει τίποτα. Ανοίγοντας την εφαρμογή έχει ένα πορτοκαλί ρολόι στην ταυτοποίηση που αν πατήσεις πάνω λέει επαναλάβατε τη διαδικασία. Γνωρίζει κανείς? Τόσο πολύ αργεί?

Revolut και payzy ήταν έτοιμοι στο 10λεπτο. 

Καλημερα... Μηπως να πας σε καταστημα της τραπεζας καλυτερα...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Μηπως να πας σε καταστημα της τραπεζας καλυτερα...

Χαχαχαχαχα. Καλά το λες. Το άνοιγμα λογαριασμού σε κατάστημα στοιχίζει 8€!!! Εννοείται ότι το κάνουν επίτηδες. Αυτή την Πειραιώς και την Εθνική τις συχαίνομαι. Ούτε απ έξω δεν θέλω να περνάω. Ας όψεται ο εργοδότης που θέλει να ανοίξω λογαριασμό μισθοδοσίας εκεί. Αλλά επειδή είμαι large θα του πω την Δευτέρα να μου τα καταθέτει στην eurobank και να πληρώνω εγώ τα έξοδα. Δεν ξέρω αν γίνεται θα τον ρωτήσω αύριο. 

5 ώρες πριν, DimVavas είπε

Η Alpha είναι μάλλον η χειρότερη ελληνική τράπεζα. Εγώ περίμενα πάνω από μήνα για να πάρω μια χρεωστική.

Το ebanking τους τραγικό, γενικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Οι άλλες 3 μεγάλες είναι μια χαρά. Πειραιώς και Εθνική είναι κομπλέ, Eurobank δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει ότι είναι κι αυτή μια χαρά.

Στην ερώτησή σου δεν απάντησα και πολύ συγκεκριμένα, αλλά ούτε οι ίδιοι θα ξέρουν. Να δούμε πότε θα παραλάβεις την κάρτα σου.

Θέλω να πω αν δεν είναι ανάγκη (πχ λόγω μισθοδοσίας), άνοιξε κάπου άλλου.

Συμφωνώ μαζί σου ή χειρότερη με διαφορά. Για μισθοδοσία είναι για τις 10 Δεκεμβρίου.... Ε μέχρι τότε θα το έχουν φτιάξει χαχαχαχα.

Η eurobank είναι πολύ καλύτερη που έχω. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, notist είπε

Χαχαχαχαχα. Καλά το λες. Το άνοιγμα λογαριασμού σε κατάστημα στοιχίζει 8€!!! Εννοείται ότι το κάνουν επίτηδες. Αυτή την Πειραιώς και την Εθνική τις συχαίνομαι. Ούτε απ έξω δεν θέλω να περνάω. Ας όψεται ο εργοδότης που θέλει να ανοίξω λογαριασμό μισθοδοσίας εκεί. Αλλά επειδή είμαι large θα του πω την Δευτέρα να μου τα καταθέτει στην eurobank και να πληρώνω εγώ τα έξοδα. Δεν ξέρω αν γίνεται θα τον ρωτήσω αύριο. 

Συμφωνώ μαζί σου ή χειρότερη με διαφορά. Για μισθοδοσία είναι για τις 10 Δεκεμβρίου.... Ε μέχρι τότε θα το έχουν φτιάξει χαχαχαχα.

Η eurobank είναι πολύ καλύτερη που έχω. 

Ε ναι.. Είναι φοβερό το ποσό αυτό.. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ε ναι.. Είναι φοβερό το ποσό αυτό.. 

Φοβερό δεν είναι και δεν το έγραψα για αυτό. Για την κουτοπονηριά τους το έγραψα. Και στην τελική γιατί να τους δώσω τα 8€ αφού από το app είναι δωρεάν? Δωρεάν θα μου πεις δεν γίνεται. Εντάξει. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

προσπαθώ από χθες να ανοίξω λογαριασμό. 

έχω κάνει την ταυτοποίηση μέσω βιντεοκλήσης 5 φορές, αλλά στο επόμενο βήμα δεν προχωράει. κολλάει η εφαρμογή με ανοιχτή την κάμερα και το μικρόφωνο για πολλή ώρα. δοκίμασα 2 συσκευές, απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση, χωρίς καμία διαφορά.. καμιά ιδέα κανείς τι παίζει, μήπως και γλυτώσουμε το κατάστημα; 

Δημοσ.

Στο κατάστημα για λογ. ταμιευτηρίου, αν θυμάμαι καλά ισχύει ακόμα ότι πρέπει να γίνει μία πρώτη ελάχιστη κατάθεση 300€. Μπορεί να ξαναγίνει ανάληψη επιτόπου, αλλά ίσως να'ναι λίγο πρόβλημα για ορισμένους το ότι πρέπει να 'χουν 6 πορτοκαλιά στο χέρι.

Για λογ. μισθοδοσίας (που θέλει ο ts) δεν ισχύει, αλλά απλά το αναφέρω να υπάρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...