raid_av Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδια διαπιστωσα οτι σε google search μου βγαζει τα στοιχεια μου ονομα επιθετο δ/νση στο 11888 αλλα με ασχετο αριθμο κινητου.Εκανα την διαδιακασια αποστολης email με οτι ζητανε και ζητησα διαγραφη των στοιχειων μου που ουτως η αλλος εχουν και ασχετο αριθμο κινητου. Εχει καποιος αναλογη εμπειρια θα τα σβησουν η θα με γραψουν κανονικα ? Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από raid_av
jemadux Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 πήγες στον πάροχο σου ;; μήπως είναι κάποιος συνομμάτος σου και ήθελε να βάλει αυτό τον αριθμό στην δική σου κατοικία;;
johnmegarythmos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 δοκιμασες να καλεσεις αυτο το τηλεφωνο; αμα δεν δουλευει δεν υπαρχει λογως να ασχοληθεις . Θα παρεις τηλεφωνο τον παροχο του κινητου θα το βρεις στο foritotita για να δεις τον παροχο και θα ζητησεις να μην φαινεται στους καταλογους ή μιλησε κατευθειαν μετο 11888 στο 13838 και καντους παραπονα .
raid_av Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Τελικα μετα την αποστολη email με καλεσαν και εσβησαν ολα τα στοιχεια. Πολυ εξυπηρετικοί δεν το περίμενα. Με ενημερωσαν κιολας οτι αυτο ο αριθμος κινητου ηταν απο μια αγορα 4g καρτας sim απο την nova.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα