APPLEGEEK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Υπάρχει μια εταιρεία που για λογαριασμό μιας άλλη εταιρίας κάνει outsourced hiring που είναι Αργεντινή Εγώ θα παίρνω τα χρήματα από Αργεντινή. Πώς μπορώ να τα δηλώσω αυτά Ελλαδα Η εργασία είναι onsite Ελλάδα Μισθός 5500 έως 7000 είπανε Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από APPLEGEEK
SB_1957 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 https://www.pkp.com.gr/κάτοικοι-εξωτερικού-και-παγκόσμιο-ει/
dbrillis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, APPLEGEEK said: Καλησπέρα Υπάρχει μια εταιρεία που για λογαριασμό μιας άλλη εταιρίας κάνει outsourced hiring που είναι Αργεντινή Εγώ θα παίρνω τα χρήματα από Αργεντινή. Πώς μπορώ να τα δηλώσω αυτά Ελλαδα Η εργασία είναι onsite Ελλάδα Κανονικα σαν φορολογουμενος Ελλαδας.
tonyz21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Καλησπέρα Υπάρχει μια εταιρεία που για λογαριασμό μιας άλλη εταιρίας κάνει outsourced hiring που είναι Αργεντινή Εγώ θα παίρνω τα χρήματα από Αργεντινή. Πώς μπορώ να τα δηλώσω αυτά Ελλαδα Η εργασία είναι onsite Ελλάδα Πώς είναι onsite Ελλάδα αλλά η εταιρία ειναι στην Αργεντινή; Αν η εταιρία έχει ελληνικό Entity απλα σε προσλαμβάνει, αν σε πληρώνει κατευθείαν απο Αργεντινή κοιτάς να ανοιξεις μπλοκάκι ή εταιρία ανάλογα το πόσα θα βγάζεις.
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 3 party company hiring outsourcing labour. Αργεντινή είναι η εταιρεία που θα γίνει η πρόσληψη και ο πελάτης ύδρευει Ελλάδα 23 ώρες πριν, SB_1957 είπε https://www.pkp.com.gr/κάτοικοι-εξωτερικού-και-παγκόσμιο-ει/ Εγώ θα μένω Ελλάδα , θα πληρονομαι από Αργεντινή. 20 ώρες πριν, tonyz21 είπε Πώς είναι onsite Ελλάδα αλλά η εταιρία ειναι στην Αργεντινή; Αν η εταιρία έχει ελληνικό Entity απλα σε προσλαμβάνει, αν σε πληρώνει κατευθείαν απο Αργεντινή κοιτάς να ανοιξεις μπλοκάκι ή εταιρία ανάλογα το πόσα θα βγάζεις. Συμφέρει μπλοκακι για ,6 μήνες ? Πόσα μένουν καθαρά στα ,6000
Tommygre Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Η Ελλάδα δεν έχει υπογράψει Σύμβαση Αποφυγής Διπλής Φορολογίας με την Αργεντινή. Οπότε θα φας ένα 35% στα αυτιά για να δηλώσεις το παγκόσμιο εισόδημα.
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, Tommygre είπε Η Ελλάδα δεν έχει υπογράψει Σύμβαση Αποφυγής Διπλής Φορολογίας με την Αργεντινή. Οπότε θα φας ένα 35% στα αυτιά για να δηλώσεις το παγκόσμιο εισόδημα. Μόνο 35? Λίγα δεν είναι ? 29 λεπτά πριν, Tommygre είπε Η Ελλάδα δεν έχει υπογράψει Σύμβαση Αποφυγής Διπλής Φορολογίας με την Αργεντινή. Οπότε θα φας ένα 35% στα αυτιά για να δηλώσεις το παγκόσμιο εισόδημα. Εννοείς θα φάω 44% για ελεύθερος επαγγελματίας+ 35%;;;;;;;
Tommygre Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Θα φορολογηθείς απο το πρώτο ευρώ χωρίς φοροαπαλλαγή, δεν σε πιάνει κλίμακα δηλαδή μιας και δεν θα συμψηφιστει με την απαλλαγη των 9.000 που έχεις Ελλάδα. Εγώ γνωρίζω για εισόδημα από Γερμανία, όπου υπάρχει η σύμβαση αποφυγή διπλής φορολόγησης. Αλλά για Αργεντινή καλύτερα ρωτά εδώ https://www.taxexperts.gr/διεθνής-φορολογικός-οδηγός/αμερική/αργεντινή 1
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Tommygre είπε Θα φορολογηθείς απο το πρώτο ευρώ χωρίς φοροαπαλλαγή, δεν σε πιάνει κλίμακα δηλαδή μιας και δεν θα συμψηφιστει με την απαλλαγη των 9.000 που έχεις Ελλάδα. Εγώ γνωρίζω για εισόδημα από Γερμανία, όπου υπάρχει η σύμβαση αποφυγή διπλής φορολόγησης. Αλλά για Αργεντινή καλύτερα ρωτά εδώ https://www.taxexperts.gr/διεθνής-φορολογικός-οδηγός/αμερική/αργεντινή Με λίγα λόγια στα ,6000 μένουν2100
APPLEGEEK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Ξέρει κανείς στα 6000 τι μένει τελικά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα