Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, daskala said:

Είναι αμαρτία να δίνεις λεφτά και να μη μπορείς να κοιμηθείς. Σε ορθοπεδικό στρώμα μου φαίνεται θα καταληξω

και ειδικα τα καλα στρωματα ειναι ακριβα οποτε δεν ειναι ευκολο να κανεις δοκιμες

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 18/5/2025 στις 9:10 ΜΜ, daskala είπε

Είναι αμαρτία να δίνεις λεφτά και να μη μπορείς να κοιμηθείς. Σε ορθοπεδικό στρώμα μου φαίνεται θα καταληξω

Μην πειραξεις το κρεβατι. μια χαρα ειναι. το στρωμα φταιει
Επειδη ειχα ακριβως το ιδιο θεμα, τελικα το μυστικο ειναι οτι θελει πολυ μαλακο στρωμα. Επειδη και γω την ειχα πατησει ειχα πληρωσει κοντα 1000ε και ειχα παρει ενα σκληρο στρωμα απο istikbal και δεν το παιρνανε πισω, με εσωσε ενα ανωστρωμα απο jysk (δεν θυμαμαι ποιο ακριβως ειναι και αν το φερνουν ακομα) ειναι 10cm παχος παρα πολυ μαλακο με memory foam και cooling gel

επισης πολυ μεγαλη προσοχη στο μαξιλάρι. το καλο στο jysk ειναι οτι σε αφηνουν να το χρησιμοποιησεις για μια βδομαδα και αν δεν σε βολευει σου επιστρεφουν ακομα και τα χρηματα πισω, τουλαχιστον τοτε ετσι μου ειχαν πει 

Δημοσ.
8 hours ago, mandragoraSCR said:

Μην πειραξεις το κρεβατι. μια χαρα ειναι. το στρωμα φταιει
Επειδη ειχα ακριβως το ιδιο θεμα, τελικα το μυστικο ειναι οτι θελει πολυ μαλακο στρωμα. Επειδη και γω την ειχα πατησει ειχα πληρωσει κοντα 1000ε και ειχα παρει ενα σκληρο στρωμα απο istikbal και δεν το παιρνανε πισω, με εσωσε ενα ανωστρωμα απο jysk (δεν θυμαμαι ποιο ακριβως ειναι και αν το φερνουν ακομα) ειναι 10cm παχος παρα πολυ μαλακο με memory foam και cooling gel

επισης πολυ μεγαλη προσοχη στο μαξιλάρι. το καλο στο jysk ειναι οτι σε αφηνουν να το χρησιμοποιησεις για μια βδομαδα και αν δεν σε βολευει σου επιστρεφουν ακομα και τα χρηματα πισω, τουλαχιστον τοτε ετσι μου ειχαν πει 

θα ηταν λιγο παραξενο εως πολυ παραξενο αν σε αφηναν να γυρισεις πισω το στρωμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

θα ηταν λιγο παραξενο εως πολυ παραξενο αν σε αφηναν να γυρισεις πισω το στρωμα.

ναι ενταξει δεν το εκανα και θεμα
αλλα βλεπεις πλεον παιζουν μαγαζια που σου λενε παρτο κοιμησου μια βδομαδα και αν δεν σου κανει φερτο πισω

Δημοσ.
3 minutes ago, mandragoraSCR said:

ναι ενταξει δεν το εκανα και θεμα
αλλα βλεπεις πλεον παιζουν μαγαζια που σου λενε παρτο κοιμησου μια βδομαδα και αν δεν σου κανει φερτο πισω

γενικως προκειμενου το καταστημα να εξυπηρετησει τον πελατη βλεπουμε πολλα παραξενα.

εχει τυχει να εχω παρει προιον απο μεγαλο καταστημα που καποιος το γυρισε και ειχε αφησει και τα στοιχεια μεσα.εννοειται το καταστημα το εβγαλε σαν καινουριο.και λες οκ ηταν router. αλλα τωρα φαντασου σε στρωμα. που ξερω τι θα κανει ο αλλος στο στρωμα και αν κανουν παρτυ οι κατσαριδες σπιτι του.ειναι θεμα υγιεινης. Επρεπε αυτα να ειναι σαν τα μαγιο και τα εσωρουχα που δεν γινονται αλλαγες.

και το αναποδο.φαντασου να πας να παρεις στρωμα και να σου πει το καταστημα.ε ναι αυτο το πηρε ενα ζευγαρι κοιμηθηξε,πηδηχτηκε μια βδομαδα αλλα δεν τους εκανε.οποτε το δινουμε σε σενα... 

• Haha 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, poulinos είπε

γενικως προκειμενου το καταστημα να εξυπηρετησει τον πελατη βλεπουμε πολλα παραξενα.

εχει τυχει να εχω παρει προιον απο μεγαλο καταστημα που καποιος το γυρισε και ειχε αφησει και τα στοιχεια μεσα.εννοειται το καταστημα το εβγαλε σαν καινουριο.και λες οκ ηταν router. αλλα τωρα φαντασου σε στρωμα. που ξερω τι θα κανει ο αλλος στο στρωμα και αν κανουν παρτυ οι κατσαριδες σπιτι του.ειναι θεμα υγιεινης. Επρεπε αυτα να ειναι σαν τα μαγιο και τα εσωρουχα που δεν γινονται αλλαγες.

και το αναποδο.φαντασου να πας να παρεις στρωμα και να σου πει το καταστημα.ε ναι αυτο το πηρε ενα ζευγαρι κοιμηθηξε,πηδηχτηκε μια βδομαδα αλλα δεν τους εκανε.οποτε το δινουμε σε σενα... 

δεν αντιλεγω αλλα απο την αλλη θα πρεπει να υπαρχει ενας τροπος να μπορει καποιος να το δοκιμασει για καποιες μερες πριν το αγορασει μιλαμε για στρωματα 800-900 και 1000 ευρω

Δημοσ.
2 minutes ago, mandragoraSCR said:

δεν αντιλεγω αλλα απο την αλλη θα πρεπει να υπαρχει ενας τροπος να μπορει καποιος να το δοκιμασει για καποιες μερες πριν το αγορασει μιλαμε για στρωματα 800-900 και 1000 ευρω

συμφωνω .το ωραιο θα ηταν να εχουν καποια demo αλλα και αυτο ειναι δυσκολο ειδικα για την μεταφορα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, poulinos είπε

Jysk και ikea δέχονται επιστροφές, το διαφημίζουν κιόλας.

Δεν ξέρω πως τα διαχειρίζονται μετά, αν τα δίνουν σαν εκθεσιακα πιο φτηνά κτλ. αλλά λένε ότι δέχονται. 

Και επειδή το θέμα είναι για αποθηκευτικό χώρο στο κρεβάτι, επειδή αυτά τα κρεβάτια είναι και πιο ακριβά και κάπως δύσχρηστα καλή λύση είναι τα συρτάρια κρεβατιού. 

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, zio10 said:

Jysk και ikea δέχονται επιστροφές, το διαφημίζουν κιόλας.

Δεν ξέρω πως τα διαχειρίζονται μετά, αν τα δίνουν σαν εκθεσιακα πιο φτηνά κτλ. αλλά λένε ότι δέχονται. 

Και επειδή το θέμα είναι για αποθηκευτικό χώρο στο κρεβάτι, επειδή αυτά τα κρεβάτια είναι και πιο ακριβά και κάπως δύσχρηστα καλή λύση είναι τα συρτάρια κρεβατιού. 

στο ικεα ειχε πολλα κρεβατια με αποθηκευτικο.

για τις επιστροφες οκ καταλαβα.πακεταρισμα και πωληση σαν καινουριο οπως ολοι........

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, poulinos είπε

στο ικεα ειχε πολλα κρεβατια με αποθηκευτικο.

για τις επιστροφες οκ καταλαβα.πακεταρισμα και πωληση σαν καινουριο οπως ολοι.

Απλά στα περισσότερα αν δεν κάνω λάθος πρέπει να σηκώσεις όλο το κρεβάτι για να έχεις πρόσβαση, που δεν μου φαίνεται πολύ βολικό. Ενώ με τα συρτάρια έχεις άμεση και πιο εύκολη πρόσβαση.

(Για τα στρώματα, στα ΙΚΕΑ έχω δει πολλές φορές στο τμήμα προσφορών με έκπτωση πάντως). 

• Like 1
Δημοσ.
31 minutes ago, zio10 said:

Απλά στα περισσότερα αν δεν κάνω λάθος πρέπει να σηκώσεις όλο το κρεβάτι για να έχεις πρόσβαση, που δεν μου φαίνεται πολύ βολικό. Ενώ με τα συρτάρια έχεις άμεση και πιο εύκολη πρόσβαση.

(Για τα στρώματα, στα ΙΚΕΑ έχω δει πολλές φορές στο τμήμα προσφορών με έκπτωση πάντως). 

σε καποια σηκωνεις το κρεβατι αν και πιο πολυ αυτο ισχυει σε καναπε κρεβατι

στα πιο πολλα οσο ξερω πλεον ειναι συρταρια φαση.ειτε τσλειως αποσπωμενα ειτε "δεμενα" στο σκελετο του κρεβατιου

Δημοσ.

Συρτάρια ναι, συμφωνώ ότι βολεύει γι'αυτό και τα πρότεινα. 

Κάτι τέτοιο δεν μου φαίνεται πολύ βολικό (αν και δεν είχα ποτέ).

Προσφορά Κρεβάτi με Αποθηκευτικό χώρο και στρώμα Synergy Plus 160x200

• Like 1
Δημοσ.
51 minutes ago, zio10 said:

Συρτάρια ναι, συμφωνώ ότι βολεύει γι'αυτό και τα πρότεινα. 

Κάτι τέτοιο δεν μου φαίνεται πολύ βολικό (αν και δεν είχα ποτέ).

Προσφορά Κρεβάτi με Αποθηκευτικό χώρο και στρώμα Synergy Plus 160x200

δεν θα κολλαγα τοσο στο βολικο αφου σου δινει πληρη προσβαση.το θεμα ειναι λιγακι ο μηχανισμος ποσο θα αντεξει.μονο καναπε κρεβατι ειχα.με αποθηκευτικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...