manosmanos13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 https://www.vnp.gr/eidi-spitiou/klimatismos/ugrantires/katharistis-aera-beurer-lr210-26-m-110-m3-h-60w.html πολυ καλή τιμή για 60w που είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marklar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εχω δει παλμογραφημαμε λιγοτερα ανεβοκατεβασματα Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από marklar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmanos13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Χαχαχ ναι αλλά είναι η πιο φθηνή τιμή που έχει παίξει ποτε . Επίσης είναι γερμανικός και έχει αρκετές κριτικές και στο αμαζον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euromaster Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 καλη προσφορα φαινεται αλλα το υποπτο ειναι οτι σε οσα μαγαζια εχει κατω απο 90€, κανενα δεν το εχει αμεσα διαθεσιμο. αυτο τελευταια μου χτυαει πολλα καμπανακια για την αξιοπιστια ενος μαγαζιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmanos13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Γενικά το μαγαζί είναι αξιόπιστο έχω ψωνίσει ξανά. Τώρα μάλλον ο προμηθευτής έριξε την τιμή αλλά το θέμα είναι αν θα παραδώσει σε αυτή την τιμή. Εγώ έριξα μια παραγγελια και θα σας πω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euromaster Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 και σκρουτζ που βλεπω ιδες τιμες παιζουν παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmanos13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 https://amzn.eu/d/2xrTSr7 λογικα παιζει πτώση τιμης απο εξωτερικό αλλα δεν αλλάζει αν είναι καλή τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Έπεσε η σελίδα και το επόμενο κατάστημα που τον έχει σε χαμηλή τιμή έχει άθλιες κριτικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis kaza Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, manosmanos13 είπε https://www.vnp.gr/eidi-spitiou/klimatismos/ugrantires/katharistis-aera-beurer-lr210-26-m-110-m3-h-60w.html πολυ καλή τιμή για 60w που είναι 60w αλλα για 24τ.μ, ενω τα 50W ειναι για 56 τ.μ συμφωνα με την εταιρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheStranger80 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Αμφιβαλω πολυ πως η Beurer εχει δικο της εργοαστασιο για καθαριστες αερα, το πιο πιθανο ειναι να ειναι κινεζιες φασον. Επισης να δειτε τα ανταλλακτικα φιλτρα ποσο κοστιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα