Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την βρύση της φωτογραφίας η οποία παρέχει νερό στο πλυντήριο.

Πρόσφατα ήρθε ένας και καλά τεχνικός να μου συνδέσει το πλυντήριο και την τράβηξε και τον πρόλαβα στο τσακ να μην μου την ξηλώσει καθώς όπως θα δείτε ο τότε υδραυλικός είχε κάνει πατέντα για να την προσαρμόσει με κάτι σαν κόλλα δεν ξέρω ακριβώς, πατέντα μου μοιάζει...

Το αποτέλεσμα ?

Μετά από 30 χρονιά που έπαιζε αψογά, τώρα άρχισε να στάζει και το καταλάβαμε πριν λίγες μέρες που βγήκαν τα νερά μπροστά και κάτω από το πλυντήριο.

Φαντάζομαι εκεί έγινε η ζημιά και πρέπει να έχει ξεκολλήσει αφού βγάζει νερό στο πάνω μέρος που είναι η κολλά…

Μπορεί κάποιος να μου πει τι είδους κολλά είχε βάλει και αν μπορώ να την βρω και να την βάλω μονός μου ?

Αν όχι τι βρυσάκι πρέπει να αγοράσω για να γίνει αλλαγή σε κανονική βιδωτή για το πλυντήριο ?

Αναλαμβάνει αυτή την διαδικασία υδραυλικός, εργασία και νέο βρυσάκι και αν ξέρετε με τι κόστος περίπου ?

20231127_132514.jpg

Δημοσ.

Πολύ απλά την αλλάζεις με μία καινούρια πλυντηρίου. Έπρεπε ήδη να το έχεις κάνει μαζί με την αλλαγή πλυντηρίου, ρίσκο πήρες και δεν σου βγήκε.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Klausx είπε

Πολύ απλά την αλλάζεις με μία καινούρια πλυντηρίου. Έπρεπε ήδη να το έχεις κάνει μαζί με την αλλαγή πλυντηρίου, ρίσκο πήρες και δεν σου βγήκε.

Μπορώ και μόνος μου εννοείς ? αν ναι πως τις βρίσκω π.χ. στο skroutz ?

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι χρειαζεται ανταπτορας για το σπειρωμα.Ο διακοπτης πλυντηρίου εχει αλλο μεγεθος σπειρωματος και δεν θα βιδωνει στον σωληνα.Θελει ανταπτορα.

Δημοσ.

Αν ταιριαζει μια χαρα.Και η αλλαγη δεν ειναι δυσκολη.Καβουρας και καναβι αν υπαρχουν αλλαζεται ευκολα.Υπαρχουν βιντεακια στο yt να σε βοηθησουν να την αλλαξεις.

Δημοσ.

Έχεις εργαλεία;

Πιάνουν τα χέρια σου;

Αν ναι κάνεις οτι σου είπε ο fredd0, διακόπτης περίπου στο 10ρικο, δώσε κι άλλα 5 ευρώ να πάρεις ένα νήμα  (τύπου loctite 55) και θα κάνεις δουλειά με λιγότερο από 20€. Κανάβι είναι για πιο έμπειρους ενώ το τεφλόν δεν δουλεύει πάντα καλά.

Υδραυλικός, μαζί με τα υλικά, δύσκολα να πέσει κάτω από 50€

Δημοσ.

Στο ξεβίδωμα της βρύσης απ'τη γωνία, προσοχή μη γίνει ζημία στη πάνω πλευρά της γωνίας που συνδέεται με τη κάθετη χαλκοσωλήνα... εκεί που ξεκινάει η λευκή μπογιά. Θα χρειαστείς 2 σωληνοκάβουρες... με τον ένα να κρατάς τη γωνία, με τον άλλο να ξεβιδώσεις τη βρύση. Άμα δε ξέρεις τι κάνεις, φώναξε υδραυλικό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αξίζει να πληρώσεις υδραυλικό. Ζήτησε από κάποιον φίλο/συγγενή/γείτονα που "πιάνουν τα χέρια του" να έλθει 5 λεπτά και να σου κάνει την αλλαγή που σου περιγράφουν παραπάνω.  Αγόρασε τον σφαιρικό - γωνιακό διακόπτη που προτάθηκε και αυτός που θα έλθει θα στο φτιάξει σε 2 λεπτά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...