livefreeordie Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, έχει δουλέψει κάνεις με τηλεργασια για τηλεφωνική εξυπηρέτηση ; Είναι η 24αρα γραμμή μικρή για αυτή τη δουλειά, έχω απορία γιατί έτσι μου είπαν όταν έκαναν τον έλεγχο.
Haldol Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Αν είναι εγγυημένα 24 όχι, δεν είναι μικρή. Η κλασική "έως 24 MBPS" ναι, είναι μικρή, διότι σχεδόν ποτέ δεν είναι ούτε καν κοντά στο ονομαστικό. Το θέμα δεν είναι αν αρκεί το συγκεκριμένο throughput, αλλά το ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις όντως τέτοιο throughput.
fmarkos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, livefreeordie είπε Καλησπέρα, έχει δουλέψει κάνεις με τηλεργασια για τηλεφωνική εξυπηρέτηση ; Είναι η 24αρα γραμμή μικρή για αυτή τη δουλειά, έχω απορία γιατί έτσι μου είπαν όταν έκαναν τον έλεγχο. Για να στο λένε πάει να πει ότι έτσι είναι. Δεν έχουν κανέναν λόγο να σου πουν ψέματα.
livefreeordie Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Haldol είπε Αν είναι εγγυημένα 24 όχι, δεν είναι μικρή. Η κλασική "έως 24 MBPS" ναι, είναι μικρή, διότι σχεδόν ποτέ δεν είναι ούτε καν κοντά στο ονομαστικό. Το θέμα δεν είναι αν αρκεί το συγκεκριμένο throughput, αλλά το ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις όντως τέτοιο throughput. Εκαναν τεστ κι επιανε 9 1 ώρα πριν, fmarkos είπε Για να στο λένε πάει να πει ότι έτσι είναι. Δεν έχουν κανέναν λόγο να σου πουν ψέματα. Το λεω επειδη μου ειπαν οτι αμα αλλαξω και βαλω μεγαλυτερη μπορω να εργαστω, αλλα ειμαι στο παροχο τους και δε ξερω μου φανηκε παραξενο.
Haldol Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 22 minutes ago, livefreeordie said: Εκαναν τεστ κι επιανε 9 Το λεω επειδη μου ειπαν οτι αμα αλλαξω και βαλω μεγαλυτερη μπορω να εργαστω, αλλα ειμαι στο παροχο τους και δε ξερω μου φανηκε παραξενο. Ναι, με 9 μάλλον δύσκολο. Δεν είναι καλή γραμμή. Όπως και να 'χει αυτή είναι η πολιτική τους. Οπότε περίεργο, ξε-περίεργο, δε μπορείς ν' αναλάβεις από τη στιγμή που η σύνδεσή σου δε καλύπτει τις απαιτήσεις τους. Μπορείς όμως να τους ρωτήσεις ποια είναι η πολιτική τους (από πόσα MBPS και πάνω, ή με τι τύπο σύνδεσης μπορείς ν' αναλάβεις).
Getta Robo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, livefreeordie said: Καλησπέρα, έχει δουλέψει κάνεις με τηλεργασια για τηλεφωνική εξυπηρέτηση ; Είναι η 24αρα γραμμή μικρή για αυτή τη δουλειά, έχω απορία γιατί έτσι μου είπαν όταν έκαναν τον έλεγχο. 2 hours ago, livefreeordie said: Εκαναν τεστ κι επιανε 9 Το λεω επειδη μου ειπαν οτι αμα αλλαξω και βαλω μεγαλυτερη μπορω να εργαστω, αλλα ειμαι στο παροχο τους και δε ξερω μου φανηκε παραξενο. Εργαζομαι με τηλεργασια για 3+ χρονια, μεταξυ αυτων εχουμε τηλεδιασκεψεις σε καθημερινη βαση. Και επειδη εχω συναδελφους στην εταιρεια σε θεσεις με τηλεφωνα κτλ, οι περισσοτεροι με αντιστοιχη συνδεση με την δικη σου, εχουν ζητηματα Ακομα και αν θεωρητικα επαρκει η ταχυτητα για τις κλησεις, πιθανοτατα δεν ειναι ικανοποιητικη για να ανεβαζεις αρχεια και αλλα που χρειαζονται. Αφου σου δηλωσαν εξαρχεις οτι απαιτουν μεγαλυτερες ταχυτητες ειναι απλη η λυση. Ειτε αναβαθμιζεις ειτε κοιτας για αλλου. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από Getta Robo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα