poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 12:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:29 μμ On 11/10/2025 at 18:58, Sotols said: Καλησπέρα στην ομάδα, Εχω και εγώ το ρουτερ του τιτλου και βλεπω στο μενου οτι δεν εχω καθολου 5G. Ειναι προβλημα του ρουτερ ή με καποιο firmware update μπορει να διορθωθει? Η sim δουλευει κανονικα σε 5g ταχυτητες δοκιμασμενες στο κινητο μου. Δοκίμασα και εξωτερική κεραία και έχω κανει και επανεκισηση. Καποια ιδέα μηπως εχεις καποιος/α να προτείνει ? Ευχαριστώ εγω πανω πανω βλεπω 5G βεβαια να γραφει. οι ταχυτητες ειναι 5g ή οχι? μηπως ειναι κανα bug του firmware. αν ειναι απο παροχο μπορεις να ρωτησεις αν εχουν πιο νεο firmware .να βρεις Generic και να το περασεις δεν ειναι τοσο ευκολο. μετα θα δοκιμαζα ενα Hard reset.Μου εχει τυχει router να εχει φαει σκαλωμα και με Hard reset εστρωσε και μπηκε 5g. αλλιως μετα αν παιξεις με τα bands μεσα στο Router.
Sotols Δημοσ. Κυριακή στις 08:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:25 μμ 7 ώρες πριν, poulinos είπε εγω πανω πανω βλεπω 5G βεβαια να γραφει. οι ταχυτητες ειναι 5g ή οχι? μηπως ειναι κανα bug του firmware. αν ειναι απο παροχο μπορεις να ρωτησεις αν εχουν πιο νεο firmware .να βρεις Generic και να το περασεις δεν ειναι τοσο ευκολο. μετα θα δοκιμαζα ενα Hard reset.Μου εχει τυχει router να εχει φαει σκαλωμα και με Hard reset εστρωσε και μπηκε 5g. αλλιως μετα αν παιξεις με τα bands μεσα στο Router. Οι ταχύτητες που πιανει ειναι μεταξυ 60-90 οπότε μάλλον 4G+ .... ενώ στο κινητο που ειναι 5G πιανω μεχρι και 220+ στο ιδιο σημείο με την ίδια καρτα κλπ . Επειδή εκει που βλέπω 5G δεν βλέπω να πιάνει κάποια συχνοτητα για αυτό και ρώτησα. Θα δώ πως θα του κάνω hard reset και θα επανελθω.Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 02:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:48 μμ 18 hours ago, Sotols said: Οι ταχύτητες που πιανει ειναι μεταξυ 60-90 οπότε μάλλον 4G+ .... ενώ στο κινητο που ειναι 5G πιανω μεχρι και 220+ στο ιδιο σημείο με την ίδια καρτα κλπ . Επειδή εκει που βλέπω 5G δεν βλέπω να πιάνει κάποια συχνοτητα για αυτό και ρώτησα. Θα δώ πως θα του κάνω hard reset και θα επανελθω.Ευχαριστώ ειτε μεσα απο το Web interface ειτε με Reset στο πισω/κατω μερος. ειναι το πιο ευκολο να κανεις πριν μπλεξεις με bands κτλ. στο λεω γιατι και εγω σεταρα ενα για φιλο.και εβλεπα κατι edge κτλ.προσπαθησα να το στρωσω αλλα τιποτα.του τραβηξα ενα Hard reset και ηρθε στα ισα του> zte mc801a πρεπει να ήταν ή το επομενο απο αυτο. Σιγουρα οχι το MC888
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα