Walternet Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Αν και το ερωτημα/τίτλος thread τα συμπηκώνει όλα , αλλά σε ένα σπίτι που και τα 2 άτομα "κάποιας ηλικίας" έχουν θέματα ,άλλο με ευθειασμό/αυχενικό κι άλλο με χρόνιο θέμα στην μέση κι ευαισθησία στα ρεύματα και για αυτό αποφεύγουν μέχρι τώρα να βάλουν κλιματιστικά αλλά νομοτελειακά και λόγω της κλιματικής αλλαγής αυξημένης καλοκαιρινής ζέστης πλέον δεν μπορούν να το αποφύγουν, Τι επιλογές έχουν ,τι πρέπει να προσέξουν και τι να αποφύγουν ?
The_Judas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Νομίζω ότι είναι καλύτερο να είναι το κλιματιστικό να ειναι σε τέτοια θεση, ώστε να μην χτυπά απευθείας πάνω τους.
fmarkos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω κι εγώ θέμα με αυχενικο, τον χειμώνα στον ζεστό αέρα δεν με ενόχλησε ποτέ, το καλοκαίρι απλά φροντίζω να μην χτυπάνε πάνω μου. Επειδή ο ζεστός αέρας έχει την ιδιότητα να πηγαίνει ψηλά και ο ψυχρός χαμηλά φροντίζω έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι τα κλιματιστικά να χτυπάνε ψηλά για να ψυχραίνεται πιο γρήγορα και αποτελεσματικά το δωμάτιο. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από fmarkos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα