tasanton Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Γεια σας, έχω ένα DS216+|| με DSM έκδοση 7.1.1 και θέλω να αρχίσω να χρησιμοποιώ το Surveillance Station. Έχει κάποιος να προτείνει μάρκα/μοντέλο από εξωτερικές IP κάμερες (ιδανικά με Pan και Tilt, ιδανικότερα με μπαταρία) που επιβεβαιωμένα δουλεύουν με αυτό; Εννοώ να το έχει ο ίδιος π.χ.
dpolal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, tasanton είπε Γεια σας, έχω ένα DS216+|| με DSM έκδοση 7.1.1 και θέλω να αρχίσω να χρησιμοποιώ το Surveillance Station. Έχει κάποιος να προτείνει μάρκα/μοντέλο από εξωτερικές IP κάμερες (ιδανικά με Pan και Tilt, ιδανικότερα με μπαταρία) που επιβεβαιωμένα δουλεύουν με αυτό; Εννοώ να το έχει ο ίδιος π.χ. Βάλε brand που σε ενδιαφέρει και πάτα αναζήτηση να σου φέρει την λίστα> Μετά παίξε με τα features που σε ενδιαφέρουν Έχει μεγάλη γκάμα αλλά θέλει ψάξιμο. https://www.synology.com/en-us/compatibility/camera
tasanton Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ, το ξέρω αυτό αλλά έχει διάφορα μοντέλα που δεν αντιστοιχούν πάντα στα τρέχοντα, διάφορες υποσημειώσεις για χαρακτηριστικά που δεν υποστηρίζονται, κλπ. Ήθελα πληροφορία για συγκεκριμένο σετ που επιβεβαιωμένα παίζει. Τουλάχιστον σέταρα μια TAPO C310, αλλά άλλες 2 (xiaomi και Yi) με τίποτα... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από tasanton
harris78 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ χρησιμοποιώ 5 foscam (R4m και R2m και 2 εξωτερικές) 1
tasanton Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Απλά για να κλείσει το thread, επιβεβαιώνω ότι οι TAPO παίζουν μια χαρά με το Synology. Συγκεκριμένα C210 και C310.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα