Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, nikx είπε

Δηλαδή δεν άλλαζει η ονομασία φίλε μου παραμένει σε ταμιευτηρίου στο e-banking;

Οχι, θα στο γράφει μέσα στο ebanking ότι έχει πάει στο my blue advantage. Μπες να το δεις. Σε εμένα το έγραφε. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 1
  • Απαντ. 991
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ μόλις είδα την χρέωση 0,6 έκλεισα ραντεβού για αλλαγή από blue advantage σε απλό καταθετικό. Μου ακύρωσαν την χρεωστική και μου έβγαλαν άλλη μόνο για αναλήψεις-καταθέσεις.

Μόλις πήγα σπίτι είδα οτι δεν είχαν αλλάξει τον λογαριασμό σε απλό αλλά είχαν δημιουργήσει έναν νέο απλό και ο blue adv ήταν ακόμη εκεί.

Επειδή μου φαίνεται πως κοροϊδευόμαστε με την eurobank σκοπεύω να μεταφέρω τα χρήματα σε άλλη τράπεζα και να τους κλείσω να τελειώνουμε. Και την μέρα μου έχασα ραντεβού και πρέπει να ξανακλείσω πάλι. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tompgr είπε

Εγώ μόλις είδα την χρέωση 0,6 έκλεισα ραντεβού για αλλαγή από blue advantage σε απλό καταθετικό. Μου ακύρωσαν την χρεωστική και μου έβγαλαν άλλη μόνο για αναλήψεις-καταθέσεις.

Μόλις πήγα σπίτι είδα οτι δεν είχαν αλλάξει τον λογαριασμό σε απλό αλλά είχαν δημιουργήσει έναν νέο απλό και ο blue adv ήταν ακόμη εκεί.

Επειδή μου φαίνεται πως κοροϊδευόμαστε με την eurobank σκοπεύω να μεταφέρω τα χρήματα σε άλλη τράπεζα και να τους κλείσω να τελειώνουμε. Και την μέρα μου έχασα ραντεβού και πρέπει να ξανακλείσω πάλι. 

Άμα είχες ebanking, η αλλαγή γίνεται μέσα από τις ρυθμίσεις. Δεν χρειάζεται να πας σε υποκατάστημα. 

Αλλά αυτό που λες ότι δεν άλλαξαν τον υπάρχοντα αλλά σου έκαναν νέο απλό ταμιευτήριο, είναι βλακεια. Σκεψου οτι αν δεν κλείσει ο blue advantage, ακομα και χωρίς λεφτά, υπάρχει αρνητικό υπόλοιπο. Μελλοντικά αν πας να ανοίξεις λογαριασμό στην τράπεζα θα σε παραπέμπουν σε αυτόν το λογαριασμό και θα σου αφαιρέσουν αναδρομικά τα χρήματα από ότι βάλεις μέσα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Άμα είχες ebanking, η αλλαγή γίνεται μέσα από τις ρυθμίσεις. Δεν χρειάζεται να πας σε υποκατάστημα. 

Αλλά αυτό που λες ότι δεν άλλαξαν τον υπάρχοντα αλλά σου έκαναν νέο απλό ταμιευτήριο, είναι βλακεια. Σκεψου οτι αν δεν κλείσει ο blue advantage, ακομα και χωρίς λεφτά, υπάρχει αρνητικό υπόλοιπο. Μελλοντικά αν πας να ανοίξεις λογαριασμό στην τράπεζα θα σε παραπέμπουν σε αυτόν το λογαριασμό και θα σου αφαιρέσουν αναδρομικά τα χρήματα από ότι βάλεις μέσα. 

Δεν θα τους αφήσω ενεργούς μηδενικούς. Σκοπεύω να τους κλείσω, απλά ψάχνω να βρω χρόνο για νέο ραντεβού.

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι οι απλοί ταμιευτήριο γίνονται καθημερινοί plus και μετά μπαίνουν σε blue advantage.

Ο μεγάλο ταμιευτήριο συνεχίζει ως έχει. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Tompgr είπε

Δεν θα τους αφήσω ενεργούς μηδενικούς. Σκοπεύω να τους κλείσω, απλά ψάχνω να βρω χρόνο για νέο ραντεβού.

Μπαίνεις στο e-banking κλείνεις τον λογαριασμό που χρεώνει και κρατάς μόνο το αποταμιεύω τώρα. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/5/2025 στις 11:23 ΠΜ, nitro912gr είπε

μου έστειλε και η Εθνική, τουλάχιστον δεν είναι σαν την Eurobank που η άλλη επιλογή είναι ένας άχρηστος λογαριασμός-κουμπαράς.

Ο απλός ταμιευτηρίου της ΕΤΕ φαίνεται να παραμένει ως είχε μέχρι τώρα εκτός από το ότι αφαιρούν πλέον την συλλογή πόντων με τις κάρτες και το βάζουν μόνο στους λογαριασμούς προνομίων. Κάτι που ίσως από μόνο του όμως να καλύπτει τα 0,80€ τώρα που το σκέφτομαι.

Παρόλα αυτά αν πατήσεις να δεις περισσότερο η σελίδα για τον ταμιευτηρίου δεν έχει ανανεωθεί με το τι προσφέρει, οπότε κρατάω μια πισινή... μην τον μετατρέπει τελικά σε εντελώς άχρηστο σαν της eurobank.

Επ κλέφτης άβαταρ. Ψηφιακα ανανεωμένο;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tompgr είπε

Υπάρχει δυνατότητα κλεισίματος και μέσα από το ebanking, δες αν μπορείς να τους κλείσεις από εκεί χωρίς να τρέχεις, σε εμένα δεν γίνεται και θέλει να περάσω από υποκατάστημα. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Μπαίνεις στο e-banking κλείνεις τον λογαριασμό που χρεώνει και κρατάς μόνο το αποταμιεύω τώρα. 

1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε

Υπάρχει δυνατότητα κλεισίματος και μέσα από το ebanking, δες αν μπορείς να τους κλείσεις από εκεί χωρίς να τρέχεις, σε εμένα δεν γίνεται και θέλει να περάσω από υποκατάστημα. 

Ευχαριστώ θα το κοιτάξω.

Δημοσ.

Αρχισε τα κουλα και η πειραιως.Διατηρώ εναν εμπορικο λογαριασμο στην πειραιως.Τον εχω πανω απο 20 χρονια.Πλεον επαγγελματικη συνεργασια με την πειραιως δεν εχω απλα εμεινε ο λογαριασμος.Απο τον προηγουμενο μηνα με χρεωνουν 2 ευρω το μηνα για εντυπη  κίνηση λογαριασμου.Ρωτησα και μου ειπαν αυτο ισχυει στους επαγγελματικους λογαριασμους.Οταν τους ειπα γιατι δεν γινοταν τοσα χρονια και ξεκινησε τους 2 τελευταιους μηνες απαντηση δεν πηρα.Θελω να τον κλεισω και να ανοιξω εναν αλλο χωρις εξοδα συντηρησης απλα να εχω καποια χρηματα στον λογαριασμο.Τι λογαριασμο να ανοιξω ταμιευτήριο η τρεχουμενο? Δεν θελω που να χρεωνει συνδρομη πχ οπως τα 0,60 της eurobank.

Δημοσ.
Στις 17/5/2025 στις 9:31 ΜΜ, Vagosman είπε

Επ κλέφτης άβαταρ. Ψηφιακα ανανεωμένο;

χμ το έχω από τότε που είχε γίνει μια αναβάθμιση κάποια στιγμή και μου έκοψαν ένα animated avatar που είχα :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Αρχισε τα κουλα και η πειραιως.Διατηρώ εναν εμπορικο λογαριασμο στην πειραιως.Τον εχω πανω απο 20 χρονια.Πλεον επαγγελματικη συνεργασια με την πειραιως δεν εχω απλα εμεινε ο λογαριασμος.Απο τον προηγουμενο μηνα με χρεωνουν 2 ευρω το μηνα για εντυπη  κίνηση λογαριασμου.Ρωτησα και μου ειπαν αυτο ισχυει στους επαγγελματικους λογαριασμους.Οταν τους ειπα γιατι δεν γινοταν τοσα χρονια και ξεκινησε τους 2 τελευταιους μηνες απαντηση δεν πηρα.Θελω να τον κλεισω και να ανοιξω εναν αλλο χωρις εξοδα συντηρησης απλα να εχω καποια χρηματα στον λογαριασμο.Τι λογαριασμο να ανοιξω ταμιευτήριο η τρεχουμενο? Δεν θελω που να χρεωνει συνδρομη πχ οπως τα 0,60 της eurobank.

Κλείνει η έντυπη κίνηση την είχαν και σε μένα ενεργή πριν 1 χρόνο κάθε μήνα 2ευρω με χρεωναν τελικά βρήκα το έκλεισα μου έρχεται στο mail η κίνηση και δεν με ξανά χρέωσαν. Η εθνική χρεώνει 4 ευρώ και δεν κλείνει αυτό με το ζόρι που λένε. Πάλι καλά να λέμε με την Πειραιώς μακριά από εθνική όμως για όψεως. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

image.png.97b9c85a5c6263fa7292655469253148.png

Μολις το τσεκαρα, thanks. Δεν εχω κατι σε αυτο, στα 'προνομια'.

Διαπιστωσε κανεις εδω, οτι τον πηγαν εν αγνοια του;

Εγω βλεπω το εξης

c.jpg

Αρα υποθετω, οτι με δικη μου ενεργεια, ως χρηστη, γινεται κατι. Κανω λαθος;

Δημοσ.

Απ ό,τι έγραψε και το παιδί πιο πάνω, το ενεργοποιείς εσύ άμα θες. Ή αν ενεργοποιηθεί, το απενεργοποιείς

• Like 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...