Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Το σπιτι εχει υγρασια. 

Αυτο ειχαμε πει να βαλουμε.
Δε με νοιαζει να κρατησει,μονο να περασει ο χειμωνας.
Εχω κανει τοσες επισκευες σε αυτο το σπιτι με δικα μου λεφτα και δε δεχονται να πληρωσουν 200 ευρω που ειχαμε πει.

Αυτη την εποχη δεν μπορεις να εφαρμωσης hyperthesmo ουτε καποιο αλλο υλικο, ζημια θα κανεις παρα καλο, θα εγκλωβίσεις ολη την υγρασία μεσα στην πλάκα και θα βγει στο ταβάνι 

Το hyperthesmo θέλει και ασταρι πριν την εφαρμογη σε πολύ καθαρή επιφάνεια, δεν ειναι απλη υπόθεση 

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, ανά βιωνω λόγο το θέμα για να κάνω μια ερώτηση. Επειδή έχω τελική επίστρωση hyperdesmo και η ταράτσα μου θέλω να έχει βατοτητα, το να την γεμίσω με πλακες καουτσούκ, σαν αυτές που έχουν σε γυμναστήρια είναι λάθος κίνηση; δεν ξέρω τι θέμα δημιουργείτε με λιμνάζοντα νερά, τώρα έχω σωστές ρήσεις και δεν μένει τίποτα. Το σκέφτηκα αυτό για λόγους μειωμένου βάρους, ευκολίας εγκατάστασης και οικονομικής σχετικά λύσεις. Περίπου 25€ το τμ. Πλακάκι κάπου τόσο θα παει αλλά προσδιδει βάρος και φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω να βρω σωστό μάστορα. Επίσης τώρα δεν έχω τα λεφτά για να ντυθώ όλη την ταράτσα πλακακι οπότε αυτές τις πλακες θα έβαζα όσες αντεχε το πορτοφολι μου. Ευχαριστώ εκ των προτερων για τις απαντήσεις σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...