AKOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 καλημερα σας, εχω ρωτησει 3 λογιστες και.....εφοριακο σχετικα με το dropshiping (μεσω aliexpress για αρχη) και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ να μου πει τι καδ η τελικα τι πρεπει να εχω για να ειμαι νομιμος.............
fmarkos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Θα πας εδώ, και θα ψάξεις στις σελίδες 419+ να βρεις τον κωδικό που περιγράφει καλύτερα την δραστηριότητα σου, αν είναι δύο ή τρεις δεν πειράζει δεν θα σου κάνει διαφορά. Και βρες κανέναν λογιστή που να του κόβει λίγο, εσύ θα κάνεις εμπόριο, το κανάλι διανομής δεν έχει και τόσο σημασία.
fmarkos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, AKOS είπε 47.9 εννοεις φανταζομαι 47.9 και ότι έχει από κάτω που μπορεί να περιγράψει καλύτερα τι θα εμπορεύεσαι. Απλά με μια γρήγορη ματιά από 47.99 και κάτω έχει αυτά που σε καλύπτουν καλύτερα, γιατί φαντάζομαι πως δεν θα έχεις φυσικό κατάστημα σε πρώτη φάση, όποτε η περιγραφή του 47.99 σε καλύπτει καλύτερα, αν αλλάξει η δραστηριότητα στο μέλλον είναι εύκολο να αλλάξεις και τον κωδικό.
AKOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 ωραια σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα