giorgia80 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Καλημερα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να παραβιαστει το μεσενζτερ ή το φβ. Επισης πως μπορει να παραβιαστει ο αριθμος κινητου η sim δηλαδη. Ευχαριστω πολυ.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, giorgia80 είπε Καλημερα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να παραβιαστει το μεσενζτερ ή το φβ. Επισης πως μπορει να παραβιαστει ο αριθμος κινητου η sim δηλαδη. Ευχαριστω πολυ. Σοβαρέψου 1
giorgia80 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Τι εννοεις με αυτο εκανα μια απλη ερωτηση και ζητησα μια απλη απαντηση στο περιπου τουλαχιστον αν ξερει καποιος να μου απαντησει.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, giorgia80 είπε Τι εννοεις με αυτο εκανα μια απλη ερωτηση και ζητησα μια απλη απαντηση στο περιπου τουλαχιστον αν ξερει καποιος να μου απαντησει. Μια απλή ερώτηση για παράνομες πράξεις; Σοβαρέψου. 1
hawkpilot Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 6 minutes ago, giorgia80 said: Τι εννοεις με αυτο εκανα μια απλη ερωτηση και ζητησα μια απλη απαντηση στο περιπου τουλαχιστον αν ξερει καποιος να μου απαντησει. Ρωτάς πως γίνεται τεχνικά? Αν ναι, δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις