Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά ξέρετε κανένα μαγαζί που να μπορείς να δόσεις κινητό μεταχειρισμένο στην Αθήνα κατά προτίμηση κέντρο. Έχω το s21 fe δύο τρία μαγαζια που έχω βρει στο ίντερνετ οαορμουμ μόνο iPhone.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Στην Πανεπιστημιου στο υψος της Ομονοιας, απεναντι απο το παλιο Μετροπολις εχει κανα δυο. Σε καμια περιπτωση δεν θα παρεις περισσοτερα χρηματα απ'ο,τι αν το πουλησεις σε ιδιωτη εδω ή στο marketplace ξερωγω.
koutsis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 20 hours ago, Exodia The Forbidden One said: Καλησπέρα παιδιά ξέρετε κανένα μαγαζί που να μπορείς να δόσεις κινητό μεταχειρισμένο στην Αθήνα κατά προτίμηση κέντρο. Έχω το s21 fe δύο τρία μαγαζια που έχω βρει στο ίντερνετ οαορμουμ μόνο iPhone. Μαγαζί θα στο πάρει πάρα πολύ φτηνά! Δοκίμασε να πουλήσεις σε ιδιώτη μέσω facebook ή insomnia.
GeorgeTrzs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 6/12/2023 στις 1:25 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε Καλησπέρα παιδιά ξέρετε κανένα μαγαζί που να μπορείς να δόσεις κινητό μεταχειρισμένο στην Αθήνα κατά προτίμηση κέντρο. Έχω το s21 fe δύο τρία μαγαζια που έχω βρει στο ίντερνετ οαορμουμ μόνο iPhone. https://flip.gr/poulise-to-kinito-sou/ Δεν ξέρω αν σε συμφέρει η τιμή που θα σου δώσει... αλλά είναι μια επιλογή και αυτή... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από GeorgeTrzs
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Στις 8/12/2023 στις 8:46 ΜΜ, GeorgeTrzs είπε https://flip.gr/poulise-to-kinito-sou/ Δεν ξέρω αν σε συμφέρει η τιμή που θα σου δώσει... αλλά είναι μια επιλογή και αυτή... Ok σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω 1
nsourligas91 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! @Exodia The Forbidden One γενικά η εμπειρία σου με την flip πως ήταν? Γιατί κοιτάω και εγώ να πουλήσω ένα δικό μου Samsung. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από nsourligas91
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, nsourligas91 είπε Καλησπέρα! @Exodia The Forbidden One γενικά η εμπειρία σου με την flip πως ήταν? Γιατί κοιτάω και εγώ να πουλήσω ένα δικό μου Samsung. ακομα δεν το πουλησα μαλλον αυριο 1
AeonBeliever Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Καλημέρα, έχει κάποιος συμπληρωματική εμπειρία με την flip.gr είτε όσον αφορά πώληση είτε όσον αφορά αγορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα