Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

θα ήθελα τη γνώμη και την πρότασή σας για αγορά μεταλλικής ντουλάπας που θα βρισκεται σε εξωτερικό σκεπαστό χώρο (κοινόχρηστο) 

προυποθέσεις να έχει κλειδαριά, να είναι αεριζόμενη αν ειναι δυνατό και να είναι κατασκευη με σχετική αντοχή-ποιότητα ώστε να μην διαλυθεί σε ένα χρόνο.

ευχαριστώ

Δημοσ.
Στις 7/12/2023 στις 11:40 ΜΜ, Vincanity είπε

Καλησπέρα, 

θα ήθελα τη γνώμη και την πρότασή σας για αγορά μεταλλικής ντουλάπας που θα βρισκεται σε εξωτερικό σκεπαστό χώρο (κοινόχρηστο) 

προυποθέσεις να έχει κλειδαριά, να είναι αεριζόμενη αν ειναι δυνατό και να είναι κατασκευη με σχετική αντοχή-ποιότητα ώστε να μην διαλυθεί σε ένα χρόνο.

ευχαριστώ

Υπάρχουν πολλοί που φτιάχνουν. Επιλέγεις υλικό, χρώμα και πάχος σιδήρου. 

Εγω είχα πάρει απο αυτόν https://sms-metal.gr/contact/

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδη το ψαχνω και για να μην ανοιγω αλλο θεμα,ποια ειναι τα κριτηρια επιλογης για ντουλαπα εξωτερικου χωρου?

Ενας που ρωτησα μου προτεινε γαλβανιζε και να την παρω ετοιμη και οχι απο αυτες που δινονται πακετο και τις στηνω εγω.

Ο λογος ειναι επειδη εχει μεγαλυτερη σταθεροτητα λογω κολλησης στις γωνιες και μεγαλυτερο παχος των φυλλων,οποτε δεν τσαλακωνουν.

Το κακο ειναι οτι βγαινει μεχρι 195υψος και εγω θελω να εκμεταλλευτω το υψος οσο μπορω.Ισως και 2.5μετρα

Δημοσ.
Στις 7/12/2023 στις 11:40 ΜΜ, Vincanity είπε

Καλησπέρα, 

ευχαριστώ

https://www.metallonhellas.com/index.php?route=product/category&path=62

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω μεγάλο μπαλκόνι και από μέσα είναι το δωμάτιο που κοιμάμαι. Θέλω να κάνω μια μεγάλη ντουλάπα αλουμινίου 3 μέτρα. Πώς μπορώ ταυτόχρονα με την ντουλάπα να μόνωσω και τον τοιχο?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, APapsda είπε

Πώς μπορώ ταυτόχρονα με την ντουλάπα να μόνωσω και τον τοιχο?

όπως ακριβως θα τον μόνωνες χωρίς την ντουλάπα 

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hp8 είπε

όπως ακριβως θα τον μόνωνες χωρίς την ντουλάπα 

Σκέφτηκα μήπως υπάρχει πατέντα στον τρόπο κατασκευής της αλουμινένιας ντουλάπας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...