Vincanity Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη και την πρότασή σας για αγορά μεταλλικής ντουλάπας που θα βρισκεται σε εξωτερικό σκεπαστό χώρο (κοινόχρηστο) προυποθέσεις να έχει κλειδαριά, να είναι αεριζόμενη αν ειναι δυνατό και να είναι κατασκευη με σχετική αντοχή-ποιότητα ώστε να μην διαλυθεί σε ένα χρόνο. ευχαριστώ
konc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Από εδώ έχουν βγει πολύ καλές, και έχουν περάσει αρκετά χρόνια https://metallikes-ntoulapes.gr/ 1
sphinxgr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Στις 7/12/2023 στις 11:40 ΜΜ, Vincanity είπε Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη και την πρότασή σας για αγορά μεταλλικής ντουλάπας που θα βρισκεται σε εξωτερικό σκεπαστό χώρο (κοινόχρηστο) προυποθέσεις να έχει κλειδαριά, να είναι αεριζόμενη αν ειναι δυνατό και να είναι κατασκευη με σχετική αντοχή-ποιότητα ώστε να μην διαλυθεί σε ένα χρόνο. ευχαριστώ Υπάρχουν πολλοί που φτιάχνουν. Επιλέγεις υλικό, χρώμα και πάχος σιδήρου. Εγω είχα πάρει απο αυτόν https://sms-metal.gr/contact/ 1 1
mithrid Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Επειδη το ψαχνω και για να μην ανοιγω αλλο θεμα,ποια ειναι τα κριτηρια επιλογης για ντουλαπα εξωτερικου χωρου? Ενας που ρωτησα μου προτεινε γαλβανιζε και να την παρω ετοιμη και οχι απο αυτες που δινονται πακετο και τις στηνω εγω. Ο λογος ειναι επειδη εχει μεγαλυτερη σταθεροτητα λογω κολλησης στις γωνιες και μεγαλυτερο παχος των φυλλων,οποτε δεν τσαλακωνουν. Το κακο ειναι οτι βγαινει μεχρι 195υψος και εγω θελω να εκμεταλλευτω το υψος οσο μπορω.Ισως και 2.5μετρα
PLACEBO_89 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Στις 7/12/2023 στις 11:40 ΜΜ, Vincanity είπε Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη και την πρότασή σας για αγορά μεταλλικής ντουλάπας που θα βρισκεται σε εξωτερικό σκεπαστό χώρο (κοινόχρηστο) προυποθέσεις να έχει κλειδαριά, να είναι αεριζόμενη αν ειναι δυνατό και να είναι κατασκευη με σχετική αντοχή-ποιότητα ώστε να μην διαλυθεί σε ένα χρόνο. ευχαριστώ https://www.metallonhellas.com/index.php?route=product/category&path=62 1
APapsda Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Έχω μεγάλο μπαλκόνι και από μέσα είναι το δωμάτιο που κοιμάμαι. Θέλω να κάνω μια μεγάλη ντουλάπα αλουμινίου 3 μέτρα. Πώς μπορώ ταυτόχρονα με την ντουλάπα να μόνωσω και τον τοιχο?
hp8 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 12 λεπτά πριν, APapsda είπε Πώς μπορώ ταυτόχρονα με την ντουλάπα να μόνωσω και τον τοιχο? όπως ακριβως θα τον μόνωνες χωρίς την ντουλάπα 1
APapsda Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, hp8 είπε όπως ακριβως θα τον μόνωνες χωρίς την ντουλάπα Σκέφτηκα μήπως υπάρχει πατέντα στον τρόπο κατασκευής της αλουμινένιας ντουλάπας
Vincanity Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Ευχαριστώ, έχεις υπόψη σου για τιμές? Αν και θα τους καλέσω να μαθω λεπτομέρειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα