Προς το περιεχόμενο

Διαρροή νέων AI χαρακτηριστικών που θα διαθέτει η σειρά Galaxy S24 της Samsung


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

57 λεπτά πριν, Georgios Pappas είπε

εχω το note 9 512gb 8gb ram. ακομα μια χαρα δουλευει απο το 2018. Δεν χρειαζετε καθε 2 χρόννια. Καντο καθε 5 χρόννια για να δείς διαφορά και τα λευτά που έδωσες για το κινητό σου να εχουνε βγάλει την αξία τους.

To Note 9 είναι το πληρέστερο κινητό που έχει βγει ποτέ. Δεν του λείπει τίποτα (άψογη οθόνη, πολύ καλή μπαταρία, πολύ καλός ήχος, καλές κάμερες, sd card, notification led, headphone jack, s-pen...). Βρίσκεται πάντα στο συρτάρι μου ως back-up ή transition κινητό. Έχει ψηφιστεί ως το "καλύτερο κινητό" σε πολλές διαδικτυακές ψηφοφορίες κι έχει μεγάλη υποστήριξη. Όποιος θέλει μπορεί να του περάσει και Android 13 (One UI 5), χάρη στη Noble ROM των XDA devs (σίγουρα σε μερικούς μήνες θα βγάλουν και την One UI 6)

https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s9-note-9-one-ui-5-port-noble-rom-3-android-13/

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια ερώτηση προς όσους έχουν το s23 s23 ultra. Στο θέμα smoothness,lag πως παει? Το χουν φτιαξει ή ακομα θα δεις τα freeze στο scrolling και γενικότερα lag στο ανοιξε κλείσε της συσκευής?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 11/12/2023 στις 6:12 ΜΜ, atypicalcoder είπε

OneUI 6 παιδιά ότι χειρότερο πραγματικά. Το OneUI 5 είναι πολύ πιο πρακτικό/βολικό.

Συγκεκριμένα το notifications panel άλλαξε και είναι πιο δύσχρηστο. Γεμάτο φανφάρες και πλέον για να ενεργοποιήσεις το Wifi πρέπει να φτάσεις στην κορυφή της οθόνης καθώς δεν κατεβαίνει κάτω το εικονίδιο όταν το κάνεις expand. Τέλος, έχουν αλλάξει το lock screen και η ώρα είναι TOO BOLD που το κάνει κακάσχημο, όπως στα iPhone ένα πράγμα αλλά τουλάχιστον στο iPhone έχει μπάρα για το πάχος ενώ στο OneUI δεν έχει τίποτα!!! Disappointed with OneUI 6.

πως βάζω τις εικόνες σε spoiler?

samsung-one-ui-6.jpg

 

 

Πηγαινε ρυθμισεις, κλειδωμα οθονης, επεξεργασια κλειδωματος οθονης, κανε κλικ επανω στο ρολοι το δευτερο font διπλα στο default ειναι thin.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...