kogos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Θα προτιμούσα όμως να "αποδείξεις" γιατί να μην πιστέψει κανείς την "πλειοψηφία" των χρηστών,και να πιστέψει εσένα,όταν δεν "αποδεικνύεις" ότι λές με κάποια άλλα γραφόμενα, ή πώς το έχεις συμπεράνει να το ελέγξουμε και μεις.... Όσων αφορά την πλειοψηφία των χρηστών, πιστεύω πως έχω απαντήσει, αφού ανέφερα στο προηγούμενο ποστ το τι επιρροές μπορεί να έχουν οι συσκευές στα αποτελέσματα... Η απόδειξη όλων όσων αναφέρω είναι πολύ απλή, αν και θα μπορούσες να την είχες βρει και μόνος σου με λίγο περισσότερο ψάξιμο... Παραθέτω λοιπόν αποτελέσματα από τα εν λόγο δισκάκια, από κάποια από τα τελευταία drives που έχουν δοκιμαστεί... scans με Kprobe αλλά και Plextools. Για περισσότερα drives μπορείς να δεις και μόνος σου αποτελέσματα στο http://www.cdrinfo.com LaCie d2 DL Recorder: CMC Magnetics 8X DVD-R @ 12X - ASUS DRW-1604 CMC Magnetics 8X DVD-R @ 16X - ASUS DRW-1604 (ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ... 8Χ media και γράφετε στα 16Χ) LG GSA-4120B LiteON SOHW-832S BenQ DW1600A DL 16X Περισσότερες φωτογραφίες πιστεύω πως μόνο κακό θα κάνουν στο thread αφού θα φορτώνει αρκετά αργά... αλλά αν θες μπορείς να βρεις περισσότερες στο link που σου έδωσα... και μάλιστα με μεγάλη ποικηλία drive. Φαντάσου πως τεστάρουμε περίπου 3 drive την εβδομάδα, όταν άλλα site, τεστάρουν 2 τον μήνα, στην καλύτερη περίπτωση. Τα περισσότερα από αυτά τα τεστ τα έχω κάνει ο ίδιος, και μάλιστα σε σεταρισμένο μηχάνημα ειδικά για quality scan ώστε να μηδενιστούν οποιεσδήποτε παρεμβολές από άλλους παράγοντες... Αυτό στην πράξη σημαίνει πως αν το δισκάκι δεν βγει καλό, τότε όντως δεν είναι καλό... Σε αντίθετη όμως περίπτωση, μπορεί στο scan να μην είναι καλό, αλλά το δισκάκι να βγάζει καταπληκτικές επιδόσεις, χωρίς να μπορεί ο χρήστης να ερμηνεύσει γιατί ενώ το δισκάκι τελικά είναι καλό, το scan που πέρνει δεν το δηλώνει σαν καλό... Όσον αφορά τα CATS, μπορείς πάλι να δεις αποτελέσματα στο εν λόγο site... να μην γεμίσουμε με εικόνες το thread... Πιστεύω πως τεκμηρίωσα την γνώμη μου, γιατί είχες δίκιο πως δεν είχα γράψει μέχρι τώρα αποδείξεις... Δυστυχώς δεν έχω ακόμα quality scans με το NeC 2500A/2510A γιατί έχει ακουστεί πως με την συγκεκριμένη συσκευή τα CMC έχουν κάποια προβλήματα... φήμες ή όχι, ακόμα δεν ξέρω, αλλά που θα μου πάει, θα το μάθω... Απλά ο χρόνος είναι αρκετά πιεσμένος για να ασχοληθώ τώρα με αυτό... P.S.: η χειρότερη απόδοση ήταν με 8Χ που γράφτηκε στα 12Χ με το ASUS... αλλά μην ξεχνάμε πως το δισκάκι ήταν 8Χ και όχι 12Χ... Από την άλλη, στα 8Χ@16Χ η επίδοση ήταν αρκετά καλή...
Gary_Kokkin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Εγώ βλέπω ότι παρόμοια test ήδη υπήρχαν ήδη εδώ , όπως είχα αναφέρει, και δεν χρειάζεται να κάνουμε "διαφήμιση" του CDRinfo .Διαβαζοντας γενικά για CMC δεν φαίνονται τόσο καλά σαν φίρμα DVDR με τα "'ιδια" τεστ http://forum.cdfreaks.com/forumdisplay.php?s=27701a8057c5075986c27778bf267e40&f=76
oblivious Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Κανά καλό μαγαζί για παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα με δισκάκια υπάρχει; Και σε καλές τιμές φυσικά. Για να μην γράφουμε άλλο σε Princo.
marios1957 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Κανά καλό μαγαζί για παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα με δισκάκια υπάρχει; Και σε καλές τιμές φυσικά. Για να μην γράφουμε άλλο σε Princo. Πάνω-πάνω.BurnIt.Καλές τιμές και εξυπηρέτηση... :wink:
overclocker Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 http://www.e-shop.gr --> Exei TY me 0,94€ to diskaki
sotris99 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 www.e-shop.gr --> Exei TY me 0,94€ to diskaki 0,90 έχει στο media center Στουρνάρη και Μπόταση 10, 10682 Αθήνα 210 3301 485 Αλλά δείτε και εδώ http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=392032&highlight=
DjChrisT Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Να πω και γω την γνωμη μου... Χρησιμοποιησα κανα 2μηνο τα Princo (και με την σταμπα και χωρις...) και τετοια απογοητευση/συγχυση δεν εχω ξαναφαει με δισκακια!!!! Τα εχω γραψει με dvd εγγραφεις: Sony DRU-500, Teac 8πλης (δεν θυμαμαι μοντελο), και τωρα με Plextor 712A.... Ασυμβατοτητες του ΘΑΝΑΤΑ!!! Δεν τα διαβαζαν τα dvd-players.....στο pc ενω ελεγε οτι γραφοταν μετα το εβαζες να παιξει και σ'εβγαζε την ψυχη....ασυμβατοτητες με ps2 & x-box....κτλ...κτλ.... Τελικα κατεληξα στα Traxdata - & +, τα οποια μ'εχουν βγαλει ασπροπροσωπο!!! Και συμβατα με ολα τα ps2, x-box, dvd-players....και επιτυχια στις εγγραφες 99/100...και αντοχη (πιστευω..θα δειξει...) στον χρονο.....και φτηνα πλεον....75λεπτα ειτε ειναι + ειτε ειναι -..... Αυτα απο μένα.....
andromahos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 ΤΑΙΥΟ ΥUDEN (TA ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Den nomizo na iparxoyn kalytera
kogos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 ....Διαβαζοντας γενικά για CMC δεν φαίνονται τόσο καλά σαν φίρμα DVDR με τα "'ιδια" τεστ http://forum.cdfreaks.com/forumdisplay.php?s=27701a8057c5075986c27778bf267e40&f=76 Πολύ καλή ιδέα να είναι μαζεμένες όλες οι γνώμες από όλους τους χρήστες, αλλά όπως εξήγησα και παραπάνω, πρέπει τα τεστ να γίνονται στα ίδια drives... Όπως είδα έχουν γίνει αρκετά τεστ σε διαφορετικές ταχύτητες, κάτι που δεν τα κάνει αντιπροσωπευτικά, γιατί ποιος διαβάζει για παράδειγμα ένα dvd σε 2Χ ή 4Χ;;; Συνήθως, όλοι πάμε σε 8Χ. Ακόμα είδα πως σε κάποια drive η ανάγνωση έχει ''παγώσει''... τις περισσότερες φορές το δισκάκι δεν είναι ο ένοχος (παγώσει και όχι read error) αλλά από ότι είδα ενοχοποιήτε το δισκάκι 8) Πάντως είπαμε, σαν ιδέα είναι πολύ καλή αλλά δύσκολα ελενχόμενη
Gary_Kokkin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δεν φταίνε τα drives αλλά τα firmware που έχουν .Νεώτερες εκδόσεις υποστηρίζουν μεν θεωρητικά νεώτερες προδιαγραφές σε δισκάκια ,αλλά πιθανόν χαλάνε την συμβατότητα σε παλιότερα (ή και αντίστροφα). Επίσης ορισμένες φίρμες drives "συμπαθούν" με το firmware τους ορισμένες φίρμες δίσκων,και σε κάθε αναβάθμιση ανάλογα (και γι'άυτό "προτείνουν" ορισμένους τύπους μέσω review ή επίσημα)
Draminos1979 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπόν έχουμε και λέμε... χθές παρέλαβα το NEC 3500. Κορυφαίο μηχάνημα 8) αλλά μου δημιούργησε ένα πρόβλημα: είχα γράψει ταινίες σε δισκάκια PRINCO (τώρα μην πείτε καλά να πάθεις γιατί όταν τα είχα πάρει το ένα είχε 0.50 ενώ τα άλλα είχαν 1.20) με ένα TEAC W58G. Μέχρι εδώ όλα καλά: το TEAC έγραφε τα δισκάκια κανονικά, το NERO έκανε verification και το TEAC διάβαζε τα δισκάκια μια χαρά. Μόλις τα έβαλα στο NEC από τη μέση του δίσκου και μετά δεν μπορούσε να διαβάσει τα δεδομένα. Ξαναδοκιμάζω τα PRINCO στο TEAC και σε ένα Slimtype DVD (τοποθετημένο σε laptop) και τα δισκάκια διαβάζονται χωρίς κανένα πρόβλξμα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει (εσκεμένα?????) κάποια ασυμβατότητα μεταξύ NEC και PRINCO. Ευχαριστώ
doc1000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Τα princo einai gia ta mpaza... Pali na ta leme? Oyte me Liteon grafontai swsta. De ftaiei to Nec.
DIMERR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Pali kala ta princo einai ftina kai twra pou tha ta petaksw den tha xasw kai pola xrimata! Dvd-r intenso exei dokimasei kaneis sas?ta exei to plaisio .kala einai?
doc1000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 TY φαίρνει κανένα μαγαζί στη Θεσ/νικη? Απ' τα online μαγαζιά το eshop έχει καλύτερες τιμές? Η diskimpex που είναι η επίσημη νομίζω αντιπροσωπεία? (*) Το eshop στέλνει με αντικαταβολή με δωρεάν τα ταχυδρομικά? Απ' ότι διάβασα η http://www.burnit.gr/ στέλνει δωρεάν τις παραγγελείες αλλά δεν έχει TY... Νομίζω πως για μια μικρή διαφορά δεν αξίζει να πάρει κανείς αμφίολης ποιότητας δισκάκι... Η φθήνια τρώει τον παρά!
overclocker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Princo Compatibility Chart http://www.dvd-recordable.org/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=31 *** Prosoxi: Princo manufacture the following brands of dvd media: bulkpaq, whitelabel, datasafe yellow.***
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.