Προς το περιεχόμενο

Αποχωρεί ο Μιχάλης Τσαμάζ από τον Όμιλο ΟΤΕ, νέος CEO ο Κώστας Νεμπής


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators
20 hours ago, Georgios Pappas said:

Θέλω να αλαξουνε αυτον τον βρομοκανόνα για να βάλω οπτική ίνα στην πολυκατοικία μου μόνο εγώ χωρίς να χρειάζετε να πάει στους απο πάνω.

Λες ο καινούριος CEO να φέρει καμιά καινούρια τέτοια καινοτομία? Αμφιβάλω. Πάω να ζήσω με την 50αρα μου.

Νέος Τεχνικός Κανονισμός για τις εγκαταστάσεις δικτύων οπτικών ινών FTTH εντός κτηρίων | Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης (mindigital.gr)

Όχι μόνο δεν αλλάζει, αλλά παίζει να υποχρεώνει και τους Inalan/HCN πλέον να κάνουν ότι οι 3 μεγάλοι.

  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 hours ago, SaFiS said:

Καπου ειχα διαβασει παλαιοτερα οτι o Τσαμαζ επαιρνε 1μυριο τον χρονο + μπονους κτλ. Παντως ο ΟΤΕ οσο μεγαλος και να εχει γινει, η τεχνικη εξυπηρετηση ειναι πλεον για τα πανηγυρια οπως και στους παροχους. Το πιο σημαντικο κομματι που ειναι οι τεχνικοι πεδιου, ειναι φουλ υποστελεχωμενο, ειδικα στην επαρχια…

Στο μεγαλύτερο μέρος της επαρχίας ο ΟΤΕ έχει επενδύσει 20 φορές παραπάνω σε υποδομές και hardware από τους ανταγωνιστές. Το θέμα του χαλκού 100 ετών που κολυμπάει όταν βρέχει δεν νομίζω ότι μπορεί να το λύσει κανένας τεχνικός, αν είσαι επαρχία η μόνη λύση είναι να πάρεις γραμμή από κτίριο δίπλα στα κεντρικά τους και να το στείλεις σπίτι σου με wireless link(s) ή να πας στο 5G.

Αν δεν ήταν ο Τσαμάζ εδώ στην επαρχία θα είχα ακόμα 10/1 με διακοπές όποτε βρέχει, τώρα απλά στην καταιγίδα πέφτει στο 400, να είναι καλά ο άνθρωπος.

Spoiler

image.png.46b4c49f9e6d107b748d41b46fc89424.png

Επεξ/σία από elpenor
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, polaki είπε

Έχεις δίκιο μεν, αλλά η ελλαδα είναι πολύ μικρή χώρα πληθυσμιακά για να αξίζει να ασχοληθεί μια 4η ή 5η εταιρία.

Εδω πριν 2-3 χρόνια η ΕΕ μπλοκαρε την εξαγορά της wind από τη Vodafone για να μη μείνουν μόνο 2 εταιρείες κινητής στη χώρα. 

Πάλι καλά να λες που είμαστε στην ΕΕ αλλιώς ακόμα με ΟΤΕ (σκέτο, όχι Cosmote) θα είμασταν και τις σάπιες isdn που μας πούλαγαν σαν καινοτομία όταν οι άλλοι έξω είχα φύγει απτό cable internet (το οποίο εμεις κάναμε skip τελείως) και είχαν πάει ήδη σε xDSL τότε.

Οσο για την ΕΕΤΤ που λες.. ανέκδοτο πραγματικά. Μόνο για να τραβάει το αυτί σε εταιρείες για τα χρεωσιμα 5ψηφια είναι. 

το αρχικο σχολιο μου δεν διατυπωθηκε καθαρα. το προβλημα μου δεν ειναι οτι οι εταιριες ειναι 3 αντι για 4-5. το προβλημα μου ειναι οτι και οι 3 εταιριες λειτουργουν ως καρτελ, προσφεροντας υπηρεσιες που δεν ανταποκρινονται στις αναγκες μας, σε ιδιες τιμες. καταργουνε συνεχως πακετα αμεσα, ή και εμμεσα, δινοντας μια ψευδαισθηση επιλογης, μεταξυ πακετων που ειναι παρ'το ενα χτυπα τ'αλλο.

το πληθυσμιακο δεν λεει τιποτα απο τη στιγμη που πχ η πορτογαλια (που by the way εχει και 5 εταιριες αν δεν κανω λαθος), εχει την WTF και την Yorn. ριξε μια αναζητηση στα site τους να δεις τι προσφερουν και σε τι τιμες.

η κοροιδια σε ΟΛΑ τα επιπεδα, απο τους παροχους, ΔΕΝ υπαρχει πουθενα στην ευρωπη, ουτε καν κατι κοντινο δεν μπορω να βρω. ενα προχειρο παραδειγμα ειναι τα λεπτα ομιλιας προς ατομα του ιδιου δικτυου και μονο. ΠΟΥΘΕΝΑ σε καμια αλλη χωρα δεν το εχω δει αυτο, περα απο εδω περα (πραγματικα αν καποιος ξερει να γινεται αλλου, ας μου πει που)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 hours ago, mindreader said:

Ελληνες ειναι αυτοι;

ναι και οι δύο

23 hours ago, geodendra said:

Στεναχωρηθηκα πραγματικά με την αντικατάσταση του Μιχάλη Τσαμάζ!! Με το που έπαιρνε το μπόνους του.. το 1εκ ευρώ το μήνα...κατέβαινε κάτω στους συμβασιουχους που παίρνανε 316 ευρώ μικτά και τους τα μοίραζε!! Σαν αδέλφια τους είχε! Ξέρω όμως ότι και ο αντικαταστατης του, ο Κώστας ο Νεμπής, θα κάνει το ίδιο! Αυτά τους τα μαθαίνουν στο πρώτο μάθημα, εκεί στα ιδιωτικά κολέγια που σπουδασαν! 

δεν ισχύει το ποσο ανα μηνα που λες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έφυγε ο άρχοντας του σκότους, ο αρχηγός του Καρτέλ,

ο οποίος απο την μέρα που ανέλαβε πόστο σταμάτησαν  οι πάροχοι να προσφέρουν τζάμπα κινητά και να κάνουν προσφορές.

Διορθώστε με αν τα θυμάμαι λάθος αλλά η άνοδος του κυρίου αυτού σηματοδοτεί μια περίεργη έλλειψης ανταγωνισμού και προσφορών.

Μεσολάβησε και μια κρίση βέβαια και παρακαλάγαμε να μας βάλουν VDSL γιατί είχαμε φτάσει σε απόγνωση με τις γραμμές ADSL στα 4 mb, τα ξεχάσαμε;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...