aris_ray Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 5 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Μάλλον, δεν καλύπτεις τα κριτήριά που έχουν. Διότι το συγκεκριμένο σου εκδίδει δάνειο. Αν δηλαδή είσαι στον Τειρεσία μπορεί να μην σου δώσει. Δεν ειμαι εκλεισα ραντεβού να παω απο καταστημα ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 1 λεπτό πριν, aris_ray είπε Δεν ειμαι εκλεισα ραντεβού να παω απο καταστημα ευχαριστω Να ενας απο τους πολλούς λόγους που πρέπει να κλεισουν ολα τα καταστήματα των τραπεζών
aris_ray Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Να ενας απο τους πολλούς λόγους που πρέπει να κλεισουν ολα τα καταστήματα των τραπεζών Τηλεφωνικά μου ειπανε μονο μεσο καταστηματος και θελει 7 μερες
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 4 λεπτά πριν, aris_ray είπε Τηλεφωνικά μου ειπανε μονο μεσο καταστηματος και θελει 7 μερες Ναι σε αυτο αναφέρθηκα, τα ιδια λεμε.
theo50 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Έχω κάνει μετατροπή μιας συναλλαγής με δόσεις και η δόση ήταν 77,87. Ομως, με χρεωσε 75,57€ και έχει μείνει ένα υπόλοιπο καταβολης 2,30€. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και δεν έβγαλα άκρη. Τι γίνεται με αυτό το ποσό; Πότε θα πληρωθεί; Το ποσό υπήρχε κανονικά στον λογαριασμό(μάλλον έφταιγε η υπηρεσία pay and Dave καθώς είχα Ακριβώς το ποσό στον λογαριασμό και αυτή η υπηρεσία με τράβηξε χρήματα πριν πληρωθεί η δόση. Παρόλα αυτά, υπάρχει κανονικά το ποσό). Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από theo50
nitrous79 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, theo50 είπε Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Έχω κάνει μετατροπή μιας συναλλαγής με δόσεις και η δόση ήταν 77,87. Ομως, με χρεωσε 75,57€ και έχει μείνει ένα υπόλοιπο καταβολης 2,30€. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και δεν έβγαλα άκρη. Τι γίνεται με αυτό το ποσό; Πότε θα πληρωθεί; Το ποσό υπήρχε κανονικά στον λογαριασμό(μάλλον έφταιγε η υπηρεσία pay and Dave καθώς είχα Ακριβώς το ποσό στον λογαριασμό και αυτή η υπηρεσία με τράβηξε χρήματα πριν πληρωθεί η δόση. Παρόλα αυτά, υπάρχει κανονικά το ποσό). Καλησπέρα,Θα προσπαθήσουν πάλι αύριο να χρεώσουν την διαφορά που έμεινε.
theo50 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, nitrous79 είπε Καλησπέρα,Θα προσπαθήσουν πάλι αύριο να χρεώσουν την διαφορά που έμεινε. Ευτυχώς. Η αλήθεια είναι ότι με αγχωσε γιατί δεν μπορούσα να βγάλω άκρη από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και δεν ήθελα να τρέχω πάλι σε κατάστημα για να δούμε τι έγινε
Witcher1st Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Το χρησιμοποιώ με την πιστωτική, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Με έχει σώσει. Λειτουργει και με αγορές στο εξωτερικό.
theo50 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Witcher1st είπε Το χρησιμοποιώ με την πιστωτική, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Με έχει σώσει. Λειτουργει και με αγορές στο εξωτερικό. Με την πιστωτική και γω δεν είχα ποτέ πρόβλημα όταν το χρησιμοποίησα. Αλλά με δόσεις στην χρεωστικη πρώτη φορά το δοκίμασα και μου έκανε εντύπωση που υπήρξε πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα