x69pr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει μια επιχειρηση στην οικογενεια που υποχρεουται με βαση τη νομοθεσια απο τον νεο χρόνο να έχει pos. Η επιχείρηση στην ουσια ειναι ανενεργη, και ο ελάχιστος τζιρος δηλωνεται κανονικα με αποδειξεις λιανικης και τιμολογια (το λεω για να προλαβω τα τρολακια "οι ΕΕ κλεβουν, ειναι φοροφυγαδες, ολα μαυρα"). Χρειαζομαι λοιπον προτασεις για μια λυση που να μην χριεαζεται αγορά μηχανηματος pos (δηλαδη αποδοχη καρτας στο κινητο) και να μην εχει συνδρομες και παγια που δεν δικαιολογουνται με τη μηδενικη χρηση (πχ cardlink που εxω ακουσει για κατι 70αρια το τετραμηνο νομιζω). Εχω ακουσει και για τη δυνατοτητα ΝΟΜΙΜΗΣ χρησης λυσεων πληρωμων απο το εξωτερικο. Θελω να ειμαι νομιμος με το ελαχιστο δυνατο κοστος. Υπαρχει καποιος που να μπορει να με διαφωτισει λιγο; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από x69pr
fmarkos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Viva pos στο κινητό, ούτε κόστος ούτε προμήθεια. 3 1
sdikr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 47 minutes ago, fmarkos said: Viva pos στο κινητό, ούτε κόστος ούτε προμήθεια. Σωστό, αλλά πλέον πρέπει να υπάρχει διασύνδεση προγράμματος/ταμειακής με το Pos, δεν ξέρω τι έχει κάνει η viva
x69pr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Η viva δεν είναι επιλογή, είναι μπακάλικο. Έχω σεντόνι να γράψω κάποια στιγμή για την ανικανότητα τους να επιλύσουν ένα πολύ απλό θέμα των συστημάτων τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους εμπιστευτώ με τα δείγματα που μου έχουν δώσει. Απορώ πως πήραν άδεια παροχής τραπεζικών υπηρεσιών. 2
poseidon98 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, fmarkos είπε Viva pos στο κινητό, ούτε κόστος ούτε προμήθεια. Εμείς είχαμε viva με την λογική ότι δεν χρειαζόμαστε POS αλλά είχαμε ένα κάρο θέματα στο λογιστήριο! Δεν αναγραφότανε το τερματικό στο POS ούτε μας στέλνανε κάποιο statement ή άλλη αποδεικτικό. Εξυπηρέτηση άθλια! 40 λεπτά αναμονή σε κάθε τηλεφώνημα και απαντήσεις τύπου... ο συνάδελφος που ασχολείται με αυτά είναι απασχολημένος καλέστε αργότερα... Μετά από 4 μήνες προσπαθώντας να βγάλουμε άκρη με 500 εκκρεμότητες τώρα στο κλείσιμο του έτους πήγαμε σε άλλη ΚΑΝΟΝΙΚΗ τράπεζα για να μην φάμε πρόστιμο. 1
sdikr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, x69pr said: Η viva δεν είναι επιλογή, είναι μπακάλικο. Έχω σεντόνι να γράψω κάποια στιγμή για την ανικανότητα τους να επιλύσουν ένα πολύ απλό θέμα των συστημάτων τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους εμπιστευτώ με τα δείγματα που μου έχουν δώσει. Απορώ πως πήραν άδεια παροχής τραπεζικών υπηρεσιών. Είναι μια καλή λύση για να καταχωρίσεις πως διαθέτεις pos και να είσαι οκ με την υποχρέωση και μετά έχεις τον χρόνο για να δεις τι θα κάνεις και τι όχι 1
Titos301 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, x69pr είπε Η viva δεν είναι επιλογή, είναι μπακάλικο. Έχω σεντόνι να γράψω κάποια στιγμή για την ανικανότητα τους να επιλύσουν ένα πολύ απλό θέμα των συστημάτων τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους εμπιστευτώ με τα δείγματα που μου έχουν δώσει. Απορώ πως πήραν άδεια παροχής τραπεζικών υπηρεσιών. 5 ώρες πριν, poseidon98 είπε Εμείς είχαμε viva με την λογική ότι δεν χρειαζόμαστε POS αλλά είχαμε ένα κάρο θέματα στο λογιστήριο! Δεν αναγραφότανε το τερματικό στο POS ούτε μας στέλνανε κάποιο statement ή άλλη αποδεικτικό. Εξυπηρέτηση άθλια! 40 λεπτά αναμονή σε κάθε τηλεφώνημα και απαντήσεις τύπου... ο συνάδελφος που ασχολείται με αυτά είναι απασχολημένος καλέστε αργότερα... Μετά από 4 μήνες προσπαθώντας να βγάλουμε άκρη με 500 εκκρεμότητες τώρα στο κλείσιμο του έτους πήγαμε σε άλλη ΚΑΝΟΝΙΚΗ τράπεζα για να μην φάμε πρόστιμο. σας πιστευω και συμφωνω, ξερω περιπτωση με συγγενη που εκανε το λαθος να την επιλεξει...με το market pass αλλα ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω τι βρηκαν και εδωσαν σχεδον 1 δις για να την αγορασει η JP Morgan
x69pr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Titos301 είπε αλλα ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω τι βρηκαν και εδωσαν σχεδον 1 δις για να την αγορασει η JP Morgan Μαλλον αγορα του μεριδιου αγορας και εισοδο στη χωρα. Παντως η εξυπηρετηση ειναι τραγικη, απορω πως πηραν τραπεζικη αδεια πραγματικα, δε βρισκεις ακρη με τιποτα. Στην ιδεα να εμπιστευτω τα λεφτα μου και την επιχειρηση εκει απλα γελαω. Που να υπαρξει θεμα χρηματικο πανω στο οποιο να βασιζεται μια επιχειρηση, να τρεχουν οι υποχρεωσεις και να πρεπει να συνεννοηθεις με αμοιβαδες; 1
andreaspA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, sdikr είπε Είναι μια καλή λύση για να καταχωρίσεις πως διαθέτεις pos και να είσαι οκ με την υποχρέωση και μετά έχεις τον χρόνο για να δεις τι θα κάνεις και τι όχι ή αν δεν το χρειαζεσαι και δεν εχεις σκοπο να το χρησιμοποιησεις ΠΟΤΕ, οπως εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα