Προς το περιεχόμενο

Το One UI 6 και το Android 14 έρχονται και στα παλιότερα αναδιπλούμενα smartphones της Samsung


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, oldnew είπε

Τι κανει το μάρκετινγκ.. Να εχεις βασικό ρόλο αγοράς κάτι που στην πραγματικότητα είναι άχρηστο. Το Android ουσιαστικά δεν έχει τίποτα σοβαρό να βελτιώσει εδώ και πολλά χρονιά. Τα Update απλα αλλάζουν κατι για την αλλαγή και σπάνια βελτιώνουν κατι. Συχνά αλλάζουν 5 εικονίδια ή οπως τώρα τα quick settings που τα κάνανε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ καθώς μενούν στο πανω μέρος της οθόνης και δεν τα φτάνεις. Πρόκειται για αλλαγή με στόχο έτσι να αλλάξουμε κατι επειδή προφανώς κάποιοι βαρέθηκαν και θέλουν μια διαφορά ας είναι και προς το χειρότερο. 

Και σε μενα πιάνει αυτό το μάρκετινγκ, αλλα σε καμια περίπτωση στο βαθμό να θεωρώ τα Update βασικό ρόλο αγοράς. 

Έχουν μπει τουλάχιστον 30 καινούργια πράγματα τα οποία εγώ γνωρίζω, σίγουρα υπάρχουν και άλλα. Τι παραπάνω να κάνουν; εμένα προσωπικά το quick panel μου άρεσε από άποψη ότι είναι κάτι διαφορετικό, τόσα χρόνια το ίδιο κάπως με κούρασε. 

19 ώρες πριν, -WISE- είπε

Από μπαταρία πως πάμε; Έχει αντίκτυπο πιστεύεις; 

Ναι έχει διάφορα! Τυχαίνει να κάνω ακριβώς την ίδια χρήση κάθε μέρα και παρατηρώ ένα 10-15% παραπάνω να μένει στο τέλος της μέρας. 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, kinitos είπε

Όπως υο δικού νότ20 άνετα σηκώνει άντροιτ 15 και ίσως 16 αλλά η κάθε σαμσουνγκ εσκεμμένα λέει δεν σηκώνει για να πιέζει να αλλάξεις συσκευή.

Αυτή είναι η αλήθεια παιδιά το ξέρουμε όλοι και όσοι λένε το αντίθετο απλά δεν ξέρουν.

Τέρμα λάθος το συμπέρασμα σου συμφορουμίτη.

Την χρονιά του Note20 σου πίσω στο 2020, η Samsung ξεκίνησε να αναβαθμίζει την υποστήριξη στις συσκευές της, κάτι που έσπρωξε και τις υπόλοιπες εταιρείες να προσφέρουν παραπάνω.

https://news.samsung.com/global/samsung-raises-the-bar-for-mobile-experience-innovation-committing-to-three-generations-of-android-os-upgrades

Το note20 σου λοιπόν κανονικά ήταν να πάρει 2 μεγάλες αναβαθμίσεις, αλλά την χρονιά που βγήκε πήρε τελικά 3.

Η πλειοψηφία των εταιρειών πίσω στο 2020, 2 μεγάλες αναβαθμίσεις έδιναν στις συσκευές τους.

Υπάρχουν άλλα πράγματα για να φάει κράξιμο η Samsung. Οχι όμως για την software υποστήριξη της, που είναι υποδειγματική. 

Πήγαινε μια βόλτα σε Motorola μεριά που έχει stock android συσκευές και δίνει τις μεγάλες αναβαθμίσεις σχεδόν 1χρόνο αργότερα.

Το μεσαίας κατηγορίας A54 είναι η μοναδική Android συσκευή που θα πάρει 4 μεγάλες αναβαθμίσεις για την κατηγορία της.

Ούτε η Google δεν δίνει τόσο ακόμα και στις περσινές της ναυαρχίδες τα Pixel 7/pro.

Επεξ/σία από Fulgore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 minutes ago, Fulgore said:

Τέρμα λάθος και άκυρο το συμπέρασμα σου συμφορουμίτη.

Την χρονιά του Note20 σου πίσω στο 2020, η Samsung ξεκίνησε να αναβαθμίζει την παραπάνω υποστήριξη στις συσκευές της, κάτι που έσπρωξε και τις υπόλοιπες εταιρείες να προσφέρουν παραπάνω.

Το note20 σου λοιπόν κανονικά ήταν να πάρει 2 μεγάλες αναβαθμίσεις, αλλά την χρονιά που βγήκε πήρε τελικά 3. Η πλειοψηφία των εταιρειών πίσω στο 2020, 2 μεγάλες αναβαθμίσεις έδιναν στις συσκευές τους, τώρα τελευταία ανεβήκαμε στις 4.

Υπάρχουν άλλα πράγματα για να φάει κράξιμο η Samsung. Οχι όμως για την software υποστήριξη της, που είναι υποδειγματική.

Το μεσαίας κατηγορίας A54 είναι η μοναδική Android συσκευή που θα πάρει 4 μεγάλες αναβαθμίσεις. Ούτε η Google δεν δίνει τόσο ακόμα και στις περσινές της ναυαρχίδες τα Pixel 7/pro.

Κατάλαβες κάτι λάθος.

Έχω απόλυτο δίκιο.

Ειπα οτι η συσκευη μου ανετα όπως πολλές μπορούν να πάρουν αναβάθμιση.

Δικαίωμα τους να μην δώσουν αλλά δεν είναι δικαίωμα τους να με λένε μα....Α και οτι δεν το δίνουν επειδή δεν σηκώνει το κινητο .

 

Άρα για να το ξεκαθαρίσω καλός κακός (κακός για εμένα) δεν δίνουν γιατί δεν θέλουν.

Μπράβο τους που πήγαν στα 4 χρονια και παίρνω σαμσουνγκ μόνο για την εγγύηση που δίνει άρα δεν κράζω αλλά λέω και τα καλά. Θα έπαιρνα άνετα το σ23 αλλά δεν θέλω να πάρω κινητό χωρίς σδ και εδώ πάλι με βρίζουν λέγοντας ότι δεν βάζουν σε γιατί είναι αργή.... τι σε νοιάζει ρε αδερφέ.

Αυτά

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα 4 χρόνια της σαμσουνγκ είναι τριχες. Κουρεμενα update δινει. Απλα στη χωρα των τυφλών κυβερνούν οι μονόφθαλμοι. Απ τη στιγμη που ο ανταγωνισμός ειναι χειρότερος, φαίνεται καλη η σαμσουνγκ.  Ειδικά στις ναυαρχίδες, συσκευές 1000€+ επιβάλλεται η υποστήριξη για χρόνια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...