alset Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Samsung note 10 plus. Κατά την κλήση, αν ο άλλος έχει ανοιχτή ακρόαση, είτε από σταθερό είτε από κινητό, τότε την στιγμή που μιλάμε ταυτόχρονα, ο ήχος του άλλου πέφτει πολύ, σχεδόν αποκόπτεται. Αν ο άλλος δεν έχει ανοιχτή ακρόαση τότε όλα καλά. Αυτό συμβαίνει, άσχετα με το αν έχω εγώ ανοιχτή ακρόαση ή όχι. Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό;
lector Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μηπως εχεις ενεργοποιησει καποιου τυπου noise cancelling και το "παρακανει";
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Αν ο άλλος έχει; ανοικτή ακρόαση και έχει διακυμάνσεις στην ένταση μήπως "φεύγει" κοντά από το μικρόφωνο
alset Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Στις 22/11/2023 στις 1:56 ΜΜ, papoys1 είπε Δεν έχει ρύθμιση για noise cancelling και το κάνει σταθερά παντα άσχετα με το αν μιλάει ο άλλος κοντά ή μακρυά από το τηλ του.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 16 ώρες πριν, alset είπε Δεν έχει ρύθμιση για noise cancelling και το κάνει σταθερά παντα άσχετα με το αν μιλάει ο άλλος κοντά ή μακρυά από το τηλ του. Ο άλλος ειναι πάντα ο ίδιος;
alset Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 4 ώρες πριν, elgol είπε Μπαταριες καλες εχει; Του κινητού μου είναι 4ων ετών αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα προς το παρόν 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ο άλλος ειναι πάντα ο ίδιος; Όχι το δοκίμασα με πολλούς, πάντα το ίδιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα