kax54638 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Καλή χρονιά σε όλους. Σήμερα το πρωί, βλέπω στο tablet 3 email στο κύριο gmail μου διαδοχικά από [email protected] με κωδικό για 2FA loggin στο twitter, 2. [email protected] για ύποπτη απόπειρα εισίδου στον λογαριασμό και ότι θα πρέπει να απαντήσεις σε security questions αλλιώς να αλλάξω password 3. x.com ότι έγινε είσοδος στον λογαριασμό από περιοχή Πολωνία και αν δεν είσαι εσύ άλλαξε password. Όλα αυτά για ένα account το οποίο δεν θυμάμαι να έχω δημιοθργήσει, έχει ωστόσο την φωτό που χρησιμοποιώ και στο google account (πραγματική) και φυσικά το email μου. Πάτησα το link για να αλλάξω το password (κακώς) και μου άνοιξε την εφαρμογή του Χ στο ταμπλετ όπου έλεγε ότι το password έχει ήδη αλλαχτεί και αν θες να το αλλάξεις ξανά βάλε το email, username ή τηλέφωνο. Το link δηαλδή άνοιγε όντως την εφαρμογή του Χ. Δεν συμπλήρωσα κάτι και από τον υπολογιστή πήγα απευθείας στο Χ να αλλάξω το password (όχι από link) και έκανα deactivate τον λοαγαριασμό. Εσείς τι λέτε ότι ήταν αυτό; Hacking στον λαγαριασμό, απόπειρα phising?
Λύση marinna Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Λύση Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Και τα δύο πιθανά, γενικώς μην ακολουθείτε λινκς όπως σωστά κατάλαβες ότι δεν έπρεπε να κάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα