Chris2756 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Aφου τελειωσα με εγκαταστασεις, ενημερωσεις, ρυθμισεις, ξαφνικα οταν παταω απο εναρξη, shut down, με παει στην εισαγωγη των windows. Ρεσταρτ κανει κανονικα, οπως και sleep μετα απο 30 λ. που το εχω ρυθμισει
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Λάπτοπ ή σταθερός; Είναι w11 certified το σύστημα; Δες στη διαχείριση συσκευών μήπως έχει συσκευές που δεν έχουν εγκατασταθεί. Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το fast start; 1
JPaxilleas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δοκίμασε επίσης να μπεις σε "Safe Mode". Κάνε "Restart" τον υπολογιστή > Πατάς κρατημένο το "Shift" > Ξεκίνησε τον υπολογιστή επιλέγοντας απο το μενού (βλέπε εικόνα παρακάτω) "Safe Mode" (η επιλογή 4). Μόλις μπεις σε "Safe Mode" κάνε "Shut Down" και ξεκίνησε το υπολογιστή. Όταν μπεις κανονικά στα Windows δοκίμασε να δεις εάν έλυσες το πρόβλημά σου. Εάν δε δουλέψει το παραπάνω δοκίμασε να κάνεις "Reset" τις ρυθμίσεις του "Power Plan" (βλέπε εικόνα) που χρησιμοποιείς (ξαναφτιάχνεις μετά ξανά τις ρυθμίσεις σου όπως τις είχες).
Chris2756 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 12 ώρες πριν, micos000 είπε Λάπτοπ ή σταθερός; Είναι w11 certified το σύστημα; Δες στη διαχείριση συσκευών μήπως έχει συσκευές που δεν έχουν εγκατασταθεί. Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το fast start; Update απο certified win 10. Στο device manager φαινονται ολες οι συσκευες σωστα εγκατεστημενες. "fast start" απο το bios εννοεις? 10 ώρες πριν, JPaxilleas είπε Δοκίμασε επίσης να μπεις σε "Safe Mode". Κάνε "Restart" τον υπολογιστή > Πατάς κρατημένο το "Shift" > Ξεκίνησε τον υπολογιστή επιλέγοντας απο το μενού (βλέπε εικόνα παρακάτω) "Safe Mode" (η επιλογή 4). Μόλις μπεις σε "Safe Mode" κάνε "Shut Down" και ξεκίνησε το υπολογιστή. Όταν μπεις κανονικά στα Windows δοκίμασε να δεις εάν έλυσες το πρόβλημά σου. Εάν δε δουλέψει το παραπάνω δοκίμασε να κάνεις "Reset" τις ρυθμίσεις του "Power Plan" (βλέπε εικόνα) που χρησιμοποιείς (ξαναφτιάχνεις μετά ξανά τις ρυθμίσεις σου όπως τις είχες). Δεν λειτουργισε κανενα απο τα δυο. Απο safe mode κανει shut down. Οταν ομως μπω στα windows και δοκιμασω shaut down απο εκει με παει στην οθονη εισαγωγης των windows, εκει δλδ που πρεπει να βαλω pass για εισαγωγη στα windows. Αλλο ενα θεμα που με εχει κουρασει με τα 10 και 11. Μπορει σε πολλες περιπτωσεις να ειναι χρισημο αυτο, σε μενα περιτο γιατι οχι μονο δεν ακουμπα καποιος τον υπολογιστη μου, ουτε στο δωματιο που τον εχω δεν μπαινει κανεις 1
άδικος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Chris2756 είπε [...] Αλλο ενα θεμα που με εχει κουρασει με τα 10 και 11. Μπορει σε πολλες περιπτωσεις να ειναι χρισημο αυτο, σε μενα περιτο γιατι οχι μονο δεν ακουμπα καποιος τον υπολογιστη μου, ουτε στο δωματιο που τον εχω δεν μπαινει κανεις Μπορείς να το απενεργοποιήσεις
Chris2756 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, άδικος είπε Μπορείς να το απενεργοποιήσεις Ειχα δοκιμασει στο παρελθον, αλλα δεν το ειχα καταφερει. Μπορει να εκανα κατι λαθος 11 ώρες πριν, JPaxilleas είπε Δοκίμασε επίσης να μπεις σε "Safe Mode". Κάνε "Restart" τον υπολογιστή > Πατάς κρατημένο το "Shift" > Ξεκίνησε τον υπολογιστή επιλέγοντας απο το μενού (βλέπε εικόνα παρακάτω) "Safe Mode" (η επιλογή 4). Μόλις μπεις σε "Safe Mode" κάνε "Shut Down" και ξεκίνησε το υπολογιστή. Όταν μπεις κανονικά στα Windows δοκίμασε να δεις εάν έλυσες το πρόβλημά σου. Εάν δε δουλέψει το παραπάνω δοκίμασε να κάνεις "Reset" τις ρυθμίσεις του "Power Plan" (βλέπε εικόνα) που χρησιμοποιείς (ξαναφτιάχνεις μετά ξανά τις ρυθμίσεις σου όπως τις είχες). Δεν λειτουργισε κανενα απο τα δυο. Απο safe mode κανει shut down. Οταν ομως μπω στα windows και δοκιμασω shaut down απο εκει με παει στην οθονη εισαγωγης των windows, εκει δλδ που πρεπει να βαλω pass για εισαγωγη στα windows. Αλλο ενα θεμα που με εχει κουρασει με τα 10 και 11. Μπορει σε πολλες περιπτωσεις να ειναι χρισημο αυτο, σε μενα περιτο γιατι οχι μονο δεν ακουμπα καποιος τον υπολογιστη μου, ουτε στο δωματιο που τον εχω δεν μπαινει κανεις
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 8 ώρες πριν, Chris2756 είπε απο εκει με παει στην οθονη εισαγωγης των windows, εκει δλδ που πρεπει να βαλω pass για εισαγωγη στα windows. Μήπως συνδέθηκες σε λογαριασμό microsoft, δηλαδή με email και κωδικό;
Chris2756 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Nαι μπορει να εγινε κι ετσι. Το θεμα ειναι αν μπορει να καταργιθει
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Σε microsoft account δεν μπορεί να καταργηθεί η είσοδος με κωδικό, μόνο σε τοπικό λογαριασμό μπορείς να το κάνεις. Το μόνο που μπορείς να ρυθμίσεις είναι να γίνεται αυτόματη είσοδος κατά την εκκίνηση του υπολογιστή χωρίς να ζητείτε ο κωδικός.
Chris2756 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Eστω κι αυτο βολικο ειναι, πως το κανω?
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δες εδώ.-> https://learn.microsoft.com/en-us/troubleshoot/windows-server/user-profiles-and-logon/turn-on-automatic-logon και εδώ -> https://www.ionos.com/digitalguide/server/configuration/windows-10-automatic-login/ Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2024 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα