yannis27gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Με ποιο καθαριστικό κάνετε τα τζάμια των αυτοκινήτων; Με το κλασικο ΑΖΑΧ δεν είμαι ικανοποιημένος. Υπάρχει κάτι πιο εξειδικευμένο;
NTC Labs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, yannis27gr είπε Με ποιο καθαριστικό κάνετε τα τζάμια των αυτοκινήτων; Με το κλασικο ΑΖΑΧ δεν είμαι ικανοποιημένος. Υπάρχει κάτι πιο εξειδικευμένο; γτ με το πλυσιμο δεν καθαριζει? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από NTC Labs
arxontas2323 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου https://carzone.gr/shop/sprey-chimika-syntirisis/afros-katharismou-tzamion-mag1-glass-cleaner Αυτο χρησιμοποιω ακόμα και στο σπίτι... δεν τελειώνει με τίποτα
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Με ποιο καθαριστικό κάνετε τα τζάμια των αυτοκινήτων; Με το κλασικο ΑΖΑΧ δεν είμαι ικανοποιημένος. Υπάρχει κάτι πιο εξειδικευμένο; Τι δεν σε καλύπτει;Μηπως το κάνεις σε τζάμια που ειναι ζεστά;Εχεις δοκιμάσει με εφημερίδα αντί για χαρτί κουζίνας;Ή με πανί απο μικροΐνες;
NTC Labs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, arxontas2323 είπε https://carzone.gr/shop/sprey-chimika-syntirisis/afros-katharismou-tzamion-mag1-glass-cleaner Αυτο χρησιμοποιω ακόμα και στο σπίτι... δεν τελειώνει με τίποτα εχει αμμωνία, δεν κάνει αν ο φίλος έχει φιμέ
arxontas2323 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε εχει αμμωνία, δεν κάνει αν ο φίλος έχει φιμέ αν εχεις φιμε ολοι λενε για απλο νεράκι καθαρισμό,οταν είχα φιμέ μόνο ετσι τα καθάριζα
Nabuko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Με ποιο καθαριστικό κάνετε τα τζάμια των αυτοκινήτων; Nερό βρύσης.
milos_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Nερό βρύσης. απιονισμενο νερο για να μην αφηνει σημαδια από άλατα και βρωμιες
Nabuko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, milos_ είπε απιονισμενο νερο για να μην αφηνει σημαδια από άλατα και βρωμιες Σιγά μη πάω να φέρω και νερό απ' τα Fiji. Νερό βρύσης και πολύ είναι 😄
milos_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Nabuko είπε Σιγά μη πάω να φέρω και νερό απ' τα Fiji. Νερό βρύσης και πολύ είναι 😄 αν εχεις αφυγραντηρα βουαλα.... 3
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Σιγά μη πάω να φέρω και νερό απ' τα Fiji. Νερό βρύσης και πολύ είναι 😄 Oι κάτοικοι του Evian να αποχωρήσουν παρακαλώ.
SabotazNic Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 29 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Με ποιο καθαριστικό κάνετε τα τζάμια των αυτοκινήτων; Με το κλασικο ΑΖΑΧ δεν είμαι ικανοποιημένος. Υπάρχει κάτι πιο εξειδικευμένο; Κάτσε, εννοείς για όταν τα καθαρίζεις εσύ με χαρτί ή για υγρό υαλοκαθαριστήρων? Γιατι για το 2ο, δεν είναι το αζαξ. Θέλει τρίψιμο για να καθαρίσει. Βάζε υγρό για αυτήν την δουλειά
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Εφημερίδα και νερό με λίγο ξύδι μέσα ή με Ajax.Δεν αφήνει τίποτα.
giannnis122 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Εγώ χρησιμοποιώ σπίτι και αυτοκίνητο αυτό το προϊόν και είναι πάρα πολύ καλό Spoiler https://www.monopolio.com.gr/ell/product/Υγρό-σαπούνι-τζαμιών-ETTORE-05ltr?skr_prm=WyJhMGMzN2EzMC00YjYzLTQ5N2YtYmQwYy1lY2UyZGFiYjI3MTEiLDE3MDQ4MDgwMzUyNTYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJwYzRfdGVzdF9jIn1d
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα